Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 32 666
  • 457
  •   12
Отговори
# 450
  • Димитровград
При мен пък е най странно - примерно артикул изписва цена 31 евро, като тръгна да го плащам тотала ми е 33,40 евро, отдолу ми дава отстъпка 2,4 и ми слага 3,6 мито.
Е и? Вие не прочетохте ли последните страници? През пост е коментирано.

# 451
Нищо не ми слага и маха, платих 36 евро, 17 за раница и преди това други боклуци за ище 18-19 евро. Нямах такса. Това е от кошницата на случаен принцип

# 452
Голям карък съм този месец. На 1 юли поръчах етажерка ма микровълнова. Оказа се изчерпана преди да ми дойде редът и получих 5€ компенсация и предложение да анулирам поръчката или да изчакам седмица да се опитат да заредят. Избрах да изчакам. Днес гледам, че щорите от 3.07 които поръчах още не са опаковани. Предвид, че поръчките са за един артикул и за 5 еднакви (щорите) днес питам какво става и получавам 5,11€ компенсация и обяснение, че поради големия обем поръчки има забавяне при изпращането им. Ти да видиш.

# 453
  • софия
При мен през приложението и десктоп крайната цена за едни и същи неща е различна. В приложението е по-висока. Забелязвам това няколко пъти, но нямам нерви да чопкам.

# 454
За да разведря темата, идвам да похваля едни очила, които дойдоха скоро.

https://share.temu.com/QeP3LJ15MmB
Уникални са. Страдах си по подобни от Тему и най-накрая ги открих. Heart Окото се чувства перфектно с тях. Поръчах още цветове.
У нас ги предлагат на тройна цена.

# 455
  • София
И аз страшно доволна от тях и заглеждах други цветове.

П. П. Моите са друг цвят.

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 10:39 от milenaka

# 456
А дървена ли е рамката или е имитация само?

# 457
Почти съм убедена ,че съм виждала същите очила във физически магазини на цена около 70 евро .

Общи условия

Активация на акаунт