Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 50 996
  • 692
  •   14
Отговори
# 675
  • София
Ако сте поръчвали с оферта за кредит, моля споделете как смята митата, след прага на кредита или го включва към общата цена.

Не ги включва. Офертата си е тяхна с техните условия и след като ги изпълниш добавя таксата за ЕС.

Имах останали пари при тях и ми даде оферта 18/40+. Тези 18 € ми покриха таксите, но сега като събера кредита пак ще имам останала сума при тях.

# 676
Как са при вас поръчките от местен склад? Ползвах целив си остатък и купони за последна поръчка и си взех така обмислената чистачка за мебели, обаче от 14ти насам няма никакво движение по поръчката

# 677
Моята дойде за 6-7 дни от местен склад. Беше с Интерлогистика. Уцелиха ме вкъщи.

# 678
Преди идваха по-бързо, сега моята се бави, а е от склад в Германия. И като добавим, че там събота и неделя не работят съвсем тегаво става

# 679
  • Асеновград
Моята от Гърция, дойде много бавно с Федекс.  И не толкова куриера колкото изпращането което се забави. Реално поръчка , разделена, от местен и Китай, нещата дойдоха от Китай с митница два дни след частта от местен склад.

# 680
Този месец почти всичко при мен идва много бавно. Две поръчки от 1 и 3 юли се забавиха много с изпращането, освен за забавяне по 5€, за едната ми върнаха парите, защото им свършили наличностите. Направих втора поръчка, този път от местен склад и срокът за получаване изтича на 23, а на щорите от 3.07 срокът за доставка изтича на 22.07. Между временно поръчка за купони пристигна преди няколко дена, а е направена по-късно, почти пристигна и поръчка с оферта за връщане на кредит, днес сутринта взех последната част, значи е от миналия понеделник или вторник.

# 681
  • На изток от Ада
Аз чакам кафемашина с федекс.  От местен. Трябва да дойде до 23 07.
Онзи ден на 17 07 поръчах от Китай тръгнала пише

# 682
Здравейте!
Може ли да се сортират неща от европейски склад, за да няма мито?

# 683
  • София
Да, от филтри, най-отдолу има опция Temu или Local, избирате Local.

# 684
  • Пловдив
При мен дойде поръчка от местен склад в Полша със Спиди за 5 дни.

# 685
  • София
Момичета и момчета имам нужда от помощ.
Някой от вас дали е поръчвал долни чаршафи, но за 35 см матрак. Държа да е памук и да е за висок матрак. Огледах всички варианти, но искам да се доверя на някой които вече е пробвал.
Благодаря ви предварително за съдействието.

# 686
  • Deutschland
Гривните в Тему, които са описани като естествени кристали, дали са истински или? Някой поръчвал ли е?

# 687
Момичета, ако някоя е купувала пижами за момичета и/ или момчета, но да не са полиестер или "огнеупорни" моля да сподели линк. Интересува ме размер 13-14 години. А, и да не е със закопчаване

# 688
Гривните в Тему, които са описани като естествени кристали, дали са истински или? Някой поръчвал ли е?
Аз съм поръчвала камъни, точно за да направя от тях гривни. За мен са повечето са боядисани ахати. Не съм специалист, любител съм, но на някои от тях боята се вижда с просто око.

# 689
Миналата година по това време бях поръчала бижута с мойсанит. Едните бяха комплект, а другите поотделно. Всичките със сертификати. Да, обаче, както писах тук, на тези, които не бяха комплект (обеци и пръстен) камъните пожълтяха. Комплектът (около 70 лв. миналата година) си е супер и си го нося още, така и не разбрах дали камъните са истински.

Сребърен пръстен бях взела за мъжа ми от Тему, уж правих и тест с магнит, защото с корекции на цената почти изцяло ми върнаха парите за него. Е, изтърка се покритието за няколко месеца и лъсна медта отдолу.

Сега съм поръчала едно колие и висулка с естествени сладководни перли, предполагам, че ще дойдат истински, защото бях взела страхотна такава гривна от Шейн и е много красива, с истински перлички и много й се радвам. Ще пиша като дойдат.

Та...няма гаранция какво ще опишат и какво ще дойде в действителност. Четете отзиви и връщайте ако имате съмнения.

Общи условия

Активация на акаунт