Кралски работи и клюки - юли 2026

• 74 280
  • 1 570
  •   29
Отговори
# 1 515
  • Някъде там
Потърсих да видя къде отсядат испанците в Майорка, излизат снимки и на Чарлз и Даяна с малките Уилям и Хари там през 1986г. Този блед младеж вляво Фелипе ли е🫢 Много ми харесва как са облечени, по сегашната мода
Блед младеж Joy
Задавих се от смях..
Той е.
Ето ти и още.
Тук вече не е блед.

# 1 516
Ама защо се възмущавате от медиите? В този днешен век много от тях са създадени просто да генерират трафик. Ми, малко критично мислене помага човек да се ориентира. И не винаги таблоидите лъжат. Някои техни писаниа съвсем наскоро се потвърдиха от фактите.

Съгласна, за това няма да е лошо, преди да се публикуват статии за генериране на трафик в темата, да се включи и малко критичното мислене.
Абсолютно. Стига да не изключваме и възможността някои от тези статии да е вероятен източник на информацая.

# 1 517
Хари и Меган общуват с медиите, единствено и само с официални говорители.
Никой не вярва на това. Напротив, бяха успешно уличени, че контролирано изпускат информация в удобни за тях медии. Това е отдавна прилаган от тях прийом и преди два три дни отново го обсъждахме.

# 1 518
  • Glasgow
Със зелено одобрявам 🫢 Всички са хубави 😍🌞
Скрит текст:
Потърсих да видя къде отсядат испанците в Майорка, излизат снимки и на Чарлз и Даяна с малките Уилям и Хари там през 1986г. Този блед младеж вляво Фелипе ли е🫢 Много ми харесва как са облечени, по сегашната мода
Блед младеж Joy
Задавих се от смях..
Той е.
Ето ти и още.
Тук вече не е блед.

# 1 519
Хари и Меган общуват с медиите, единствено и само с официални говорители.
Никой не вярва на това. Напротив, бяха успешно уличени, че контролирано изпускат информация в удобни за тях медии. Това е отдавна прилаган от тях прийом и преди два три дни отново го обсъждахме.
"Никой не вярва" е пак някаква манипулация, защото явно не е никой. Това, че някой не иска да повярва, не значи абсолютно нищо. Не съм виждала никога да са били успешно уличени, бях помолила за линк към статията за Камила, така и не получих, защо ли.

# 1 520
Да, ама за Съсекс присъствието на Камила е като шамар, защото много плюха по нея, а сега са били принудени да й се усмихват. Затова и такова обяснение са измислили- морална подкрепа звучи по-добре от наблюдател.
Мислех, че почитателите на Меган я смятат за успяла актриса от Холовуд, би трябвало да знае силата на медиите, като добавим, че и ПР агенциите, които наема са от Холивуд, е много наивно да се смята, че тя не иска да й намесват името в жълтите медии и не ги използва.

Значи, Съсекс са плюли по Камила, поканени са в дома на Чарлз, в който сигурно живее и съпругата му, но все пак е изненада, че е там...и накрая след цялото плюене, пускат информация в пресата, че е била там за морална подкрепа, понеже звучи по- добре от наблюдател? Интересна гледна точка, само обобщавам.
А идеята на двореца да пусне съобщение, че Камила е присъствала в собствения си дом е....?

# 1 521
  • София
Много харесвам тази лятна рокля на Даяна. Тя самата изглежда страхотно тук.
На снимката седнали Хари е много сладък, прави някакви демонстрации 🤣🤣
Чарлс също изглежда добре, само да беше като испанците с навити, а не къси ръкави.

# 1 522
gala66, дворецът никога не е пускал такова съобщение Joy Joy Пускане на съобщение и лийкване в жълтата преса са две различни неща.

Много хубави са тези снимки с испанците. Всички са много елегантни.

# 1 523
Днес Нейно Кралско Височество херцогинята на Единбург посети Кралското уелско изложение и в ролята си на патрон на Асоциацията на организациите за изложения и селскостопански дейности (ASAO), тя разгледа изложбената площадка, за да се срещне с изложители, доброволци и млади фермери и да отбележи най-доброто от уелското земеделие.
https://x.com/mari_edinburghs/status/2079511722377810265?s=46
Тази чантичка искам да я открадна! 😄

Може пък Камила да е настояла да присъства.
И аз на нейно място ще искам да присъствам. Да видя след всичката помия дето изляха по неин адрес, как ще я погледнат в очите и ще и направят реверанс дори. Това си е истинско лицемерие.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 15:47 от Модератор Никол

# 1 524
gala66, дворецът никога не е пускал такова съобщение Joy Joy Пускане на съобщение и лийкване в жълтата преса са две различни неща.

Много хубави са тези снимки с испанците. Всички са много елегантни.
Мисля, че прекрасно ме разбра за какво говоря, сигурна съм, че следиш обсъждането, но ти липсват доводи, та задълбахме върху термините.. Непрекъснато се опитва да се прокара тезата, че АКС подава инфорнация на пресата, докато реално това се прави от Съсекс.

# 1 525
  • Glasgow
И аз на нейно място ще искам да присъствам. Да видя след всичката помия дето изляха по неин адрес, как ще я погледнат в очите и ще и направят реверанс дори. Това си е истинско лицемерие.
те не ги посрещат като монарси и няма нужда от реверанс.

# 1 526
Тя и Меган се бута да е все до Хари, той получава награда - тя там, той ще изнася реч - тя до него на сцената. Помним как дори застана начело на парада на ветераните преди няколко години в Германия по къси гащи и чехли. Та не знам сега откъде идва това възмущение от присъствието на Камила в собствения ѝ дом.

Само реверанса ли е проблема, та Хари такива обвинения и клевети отправи към нея, че не знам с какви очи я е погледнал, знаейки че всичко е една измислица целяща да направи мемоарите му по-интересни и по-продаваеми.

# 1 527
Така става като не се пускат статиите, които уж се цитират, а се вадят изводи от заглавията и подзаглавията само. От Vanity
Източници, близки ди Съсекс, пък Хари и Меган лийквали и накрая в самата статия това.

То затова е хубаво да се четат.

Според източник, близък до монарха, едночасовата среща в петък е била „напълно тайна, организирана от краля“.

„Кралят искаше да види Хари и децата. Беше уговорено време Съсексови да дойдат в Хайгроув в петък следобед и това беше необичайно в последния момент за краля. Всички бяха положили клетва за тайна, за да може срещата да остане поверителна“, казва източникът пред Vanity Fair.

Кралица Камила , която беше наблизо в имението си Рей Мил Хаус, отиде с кола до Хайгроув за срещата „доста бързо“.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 15:57 от Ули

# 1 528
  • София
те не ги посрещат като монарси и няма нужда от реверанс.
Те и като монарси да ги посрещат реверанса не е задължителен. Израз е на уважение и е по преценка на (не)правещия го.
Ама експертите по протокола не го споменават.

# 1 529
  • Glasgow
Пожелателен е, даже на техния сайт го пишело (скоро четох една дискусия дали Каръл трябва да прави реверанс на Кейт и се дискутираха тези реверанси) и има значение дали на публично събитие или частно.

Общи условия

Активация на акаунт