Кралски работи и клюки - юли 2026

• 95 391
  • 1 962
  •   10
Отговори
# 1 860
Миналата година Вилем летя доста често до Холандия за по няколко часа и тогава си имаше недоволства.

Интересно, Фелипе е пристигнал в Перу. Имаше ли обявено посещение?
Кралят пътува до Лима, за да подпомогне предаването на президентския мандат на новоизбрания президент на Република Перу, Кейко.

# 1 861
  • Някъде там
За мен пък Беатриче е класическа красивица, плюс че и фигурата ѝ е чудесна.
Тъкмо сме на лятна вълна още една чудесна фигура със страхотни крака...
Много обичам летните непринудени снимки на всички.

И готини Карл-Густаф и Силвия пресъздавайки стара снимка.

Stuck Out Tongue Winking Eye

Николас колко по-висок е от Оскар, а са почти на една възраст. Николас е 1 година по голям.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 13:43 от daviz

# 1 862
Страхотна фигура има Викито, уау.
След раменете й сега и краката й ме впечатлиха.

# 1 863
Още две снимки на Виктория от същото събитие. Този път професионални, от френската медия Paris Match.
Далеч от впечатлителни са тук краката ѝ.

Доста по-набити и едри спрямо любителската снимка. Или може и от позата да е, че там се е изпънала.

# 1 864
За мен си остават впечатлителни и още как Simple Smile
И предмишниците й са супер.

# 1 865
  • Някъде там
Летисия председателства в Херес де ла Фронтера откриването на годишната среща на директорите на центровете на Института „Сервантес“ – събитие, което за първи път се провежда в този град в провинция Кадис.
Летисия и днес ми харесва като изключим лачените обувки.

Вчера за Грейс се коментирашв.
Много ми хареса тази  нейна рокля, много закачлива и ефирна, но бих махнала панделката, тя ми е в повече

И една красива булка. Луи и Мари имат годишнина.

Тяхната сватба със Стефито хванала го за ръчичка ще я запомня де. Но пък са прекрасна двойка, а тя ми е много приятна визуално..

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 16:12 от daviz

# 1 866
Виктория е ниска и набита жена и малко е прекалила с фитнеса и няма грация в движенията. Мъжа ѝ също не е много висок, затова и Оскар върви дребничък.

Тоалета на Летисия е добър замисъл ама за висока жена. На нея нещо не ми харесва как седи.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 17:07 от Chonsi

# 1 867
Викито е 172 см на почти 50 години и е в топ форма. Подобни мускули на тази възраст са абсолютно уау за мен.
Всеки е свободен да не ги харесва, разбира се.

# 1 868
Въпрос на вкус. Повечето тенисистки имат такива набити крака, че и тела и са далеч от наслада за окото.
Аз харесвам по-фини телосложения и крака. Фин глезен, красиви прасци, колене и бедра.

# 1 869
При еднакъв ръст Виктория е ниска, а сестрите Спенсър са високи 🙂

Ето таблица с ръста на различните кралски особи. Старичка е информацията, отпреди 10-на години вероятно, но не вярвам да има промени. Поне пораснали със сигурност сред тях няма 😃 Смалили се - може 😆
https://www.tumblr.com/royaltyspeaking/36703131482/royal-heights
Има някои изненади за мен. Летисия и Стефани ги мислех за по-ниски, а Максима и Матилде за по-високи.

# 1 870
Виктория не е ниска, мускулеста и тренирана е.
При нея има диспропорция на тялото и долната част е по-къса от горната, това я прави да изглежда по-груба. Вероятно това й е тежало в младостта, знаем за хранителното й разстройство. Пък и сестра й е хубавица.На всичкото отгоре очакванията към нея като бъдеща кралица са огромни и съвсем не й е било лесно. Но това не е толкова важно, тя е сладурче.
Изпитвам респект към всички бъдещи и настоящи крале. На резервите им е по-широко около врата и всъщност са изтеглили дългата клечка. Даже смятам, че повечето резерви изобщо не завиждат на братята/сестрите си, то няма за какво - повече работа, повече отговорности, повече погледи взрени върху всеки косъм, всяка хапка, всяка дума.

# 1 871
Сестрите Спенсър винаги са ми изглеждали по-високи от 1.70, явно се снимат от хубав ъгъл. А и редовно са с токчета и може би затова съм си мислила, че са по-високи. Но пък си изглеждат елегантни мадами.

Бъкингамският дворец обяви, че главният частен секретар на крал Чарлз и кралица Камила сър Клайв Олдъртън се оттегля. Той е служил на тази позиция в продължение на 11 години.
Олдъртън е работил за кралското семейство в продължение на повече от 20 години. Работил е и във външното министерство, и е служил като британски посланик в Мароко от 2012 до 2015 г.
Тиха сила зад модерната монархия, ще се пенсионира през 2027 г. след 20 години служба. 
Кредитиран със стабилно лидерство, неуморна подкрепа и мъдър съвет чрез присъединяване, държавни посещения и трудни семейни глави.

# 1 872
Тази таблица е съвсем невярна. Написали са някакви сантиметри по лично осмотрение.
Албер бил 190 см, Шарлийн 170... Направо Аполон го изкараха. Разликата между Кралицата и Филип също е играеща.

Анри 170 см, Мария-Тереза 165 см. Едва ли.

# 1 873
  • Някъде там
При еднакъв ръст Виктория е ниска, а сестрите Спенсър са високи 🙂
До Фелипе всички са ниски.Stuck Out Tongue Winking Eye

Великолепие !

Като видя такъв разкош и ме хваща яд, че не можем да ги виждаме носени от кралските дами от действащите европейски монархии. Затова съм много за, ако могат да си купуват на търг исторически бижута, да го правят. Друго е да могат да се виждат носени, а не в частни колекции или от време на време в изложби.
Диамантената тиара „Кьохерт“ е сред петте тиари, подарени на ерцхерцогиня Мария Валери , най-младата и любима дъщеря на император Франц Йосиф и императрица Елизабет, при брака ѝ с ерцхерцог Франц Салватор Австро-Тоскан през 1890 г.

Чертежи в архивите на Кьохерт и съвременни вестникарски репортажи показват дизайна на впечатляващата тиара, а също така показват многофункционалността на изделието, което може да се превърне в огърлица, чифт обеци, както и няколко брошки и фиби за коса.

След смъртта на ерцхерцогиня Мария Валери през 1924 г., диамантената тиара „Кьохерт“ се предава на потомците ѝ в продължение на близо век, докато преди няколко години не е придобита от колекцията „Ал Тани“ .
Част от колекцията Flushed

Колекцията Ал Тани е една от водещите частни колекции от бижута и ценни артефакти в света. Тя обхваща периода от епохата на Моголите до наши дни, като включва изящни скъпоценни камъни, исторически индийски кралски бижута и известни европейски поръчки от майсторски къщи като Cartier, Mellerio и JAR.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 20:38 от daviz

# 1 874
Тази класация е пълна измислица. Чудя се как може да се даде като достоверна  информация?!?
Принц Филип - 170, принцеса Майкъл - 190, Крал Чарлз и принцеса Даяна - по 170... И примерите дадени по-горе.
 Това , че 2 жени са еднакви на височина , не означава че изглеждат еднакво. Виктория  е с по едър кокъл ,  по набита и затова не може да се сравнява с дама с по фин кокъл ... За мен тя изглежда  чудесно, личи си че е спортна натура, а не слаба и увиснала (както други). Има и прекрасно семейство, да са живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт