Искам да кажа... (244) през ЮЛИ

• 26 171
  • 679
  •   5
Отговори
# 45
Не. В рецептата имаше антибиотик и едно грешно лекарство. Та с фармацевта си нагласихме другите неща 🤣
За Сераза не съм чувала. Сега ще прочета.
Дали ще мога да го взема без рецепта.

Последна редакция: чт, 02 юли 2026, 09:49 от rummi_pl

# 46
  • на Мелмак
Можеш, Руми. Без рецепта е.
Ние снощи бяхме за пореден път в една Кюфтерия в центъра, малко, вкусно меню.
Чакам щерката да се събуди, да я погна за документи. Трябва да си занесе дипломата за превод, да подаде един тест в сайта на университета, но нетипично за нея много се помотва.
Али, съжалявам да прочета за този ТЕЛК. А ти как си принципно?
Боби, приятно да ви е!
Ние вече не ходим по походи, в предвид болежките на ММ. Преди много обикаляхме чукарите, с деца, с приятели. Сега сме, така да кажа - умерени. Не съвсем мързеливи.

# 47
  • Сливен
Добро утро!
Лаленце, стискам палци всичко да бъде наред!
Успех на момчето, Мони!
И аз се ослушвам за ваденето на мъдреци на малката, оставих го за септември, но май и аз ще се присъединявам към нея, зъболекаря натам клони.
Але, дано отмине бързо! Hug
Буб, дано поразмисли и шефа ти междувременно! Като му дойде времето се надявам да съм баба като теб! Не мисля, че ни е голяма разликата като години.
Скрит текст:
Иначе за работата е сложно в момента... И аз преглеждам обявите обаче нищо не излиза. Писах и на  една агенция за работа по граждански договор и от там нищо. Като добавим, че не съм на 30 и става още "по-сложно"... преди пет-шест години на едно интервю ми казаха "сигурно търсите вече нещо по-спокойно"Dizzy Face. , а съм под 50 и ни чака още двайсе години работа, но пък това не означава да се предаваме

# 48
  • София
Али, нищо страшно няма в ТЕЛК-а.

Ето да споделиш името на кюфтерията моля.

# 49
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета, за палците! Hug Днес е една идея по-добре, да видим... С нейното нежелание за живот не очаквам чудеса, но все пак да се закрепи малко, а не да се мъчи...

Мони, стискам палци! Hug

Руми, точно на "ако мине номерът" прилича, но важното е, че всичко е минало сравнително добре, сега само и с възстановяването да мине всичко. Hug

Бубе, дано се подредят нещата. Hug

Але, всичко да е наред с документите и болката да минава по-бързо. Hug

# 50
Али, нищо страшно няма в ТЕЛК-а.
.
А, знам, даже момичето, което приема документите е много мило. Вероятно ще ме гледат само по документи, не мисля, че ще ме викат. И да ме - той проблемът си е наличен.

Маре, такава е процедурата. Дадоха ми решение за временна, вече съм за трайна.

Тя болката си е постоянна, просто днес е повечко. Решила съм да трая, докато мога и после операция. Дано изкарам до на есен.

# 51
  • някъде другаде
Але , оценката на ТЕЛК е само по документи и ги разпределят , къде ще се разглеждат на случаен принцип.

# 52
Руми, може да го купиш свободно, Етти вече е писала. Е, и за кюфтета писа и вече огладнях.
Али, важното е, че вече имаш план и го следваш. Ще стискаме по- силно палците за следващата операция. Новото носле заслужава разходки без болки!

# 53
  • Бургас
Лаленце, няма ли как да ѝ се повдигне духа? Да се навъртате повече покрай нея? Някакви занимания? Дано всичко се нареди по-скоро!

Мони, успех на момчето ти!

Але, Hug Да отшуми бързо болката! Ако операция така или иначе се налага, защо ще се мъчиш?

Вчера нали бях самичка цял ден и успях да си свърша предсрочно един дълъг и спешен превод. По този повод днес съм на плаж със сестра ми и наличните деца.

Последна редакция: чт, 02 юли 2026, 11:48 от selleste

# 54
  • София
Здравейте, момичета!

Тотално ви изпуснах последните седмици. За което се извинявам.
Надявам се всички сте добре!
Ще се опитам да прочета поне последните страници. Времето нещо не ми стига...

Хубав и прохладен ден да имате!

# 55
  • Germany
Благодаря ви за палците! Още пише, а резултати след около месец. Преди малко си тръгна поредният пациент. Младо момче, на 19г, в инвалидна количка от година, в следствие на катастрофа с мотор. Стана ми много мъчно.
Али, дано отшуми болката. И аз като Селесте да питам, защо ще чакаш до есента? Заради жегите ли?
Руми, радвам се, че всичко е минало добре!
Ети, сподели кръчмата. Ще си идвам за един дълъг уикенд края на месеца и може да я тестваме с приятели.

# 56
  • Телиш/Плевен
Лаленце, няма ли как да ѝ се повдигне духа? Да се навъртате повече покрай нея? Някакви занимания? Дано всичко се нареди по-скоро!
Ами няма как, уви, въпреки че има периоди, в които е добре, както е днес, но напоследък не траят дълго и не знам какво ще стане...
Скрит текст:
При нея проблемите със здравето започнаха след загубата на единия ми брат, но просто след като си отиде и тати, тя тотално загуби всякакво желание за живот. И вече с напредване на годините (на 74 е), няма да става по-добре, ясно ми е, но вероятно има как да ѝ се помогне, просто тя не иска. Дори като ходя при нея се муси и ме "гони", защо съм се занимавала с нея, а не си гледам детето и все такива приказки... Ние като цяло никога не сме се разбирали с нея, споделяла съм ви, но все пак майка ми е, не мога да я оставя. Но и тя не желае никаква помощ... Всяка година я каня на море с нас, защото тя също обожава Обзор, но винаги отказва и даже жестоко се сърди няколко дни, че пак съм повдигнала въпроса. Та така, няма оправия, ама каквото мога и колкото ми позволи, правя...

# 57
  • София
Много е тъжно, когато човек дам се откаже да живее. Лаленце, дано майка ти намери причината в нещо или някого!
Мони, на кюфтаци и нас можеш да ни заведеш като си дойдеш! Stuck Out Tongue Winking Eye
Али, дано се оправят нещата с твоите болежки!
Бубе, за работата не са никак розови нещата. Нито за работници, нито за работодатели.
Дано има светлина в тунела! Иначе да сме живи и здрави! Ще намерим начин!

# 58
  • Germany
Роди, ще пиша, ако ми остане време. Ще съм за няколко дни само и имам натоварена програма.
Ние спукахме гума и се наложи да се приберем аз и малкият с кучето с буса. Мъжа ми остана да чака Адак, сега са му звъннали, че идват. Чисто нови гуми, миналата седмица ми ги смени. Стискайте палци да може да се залепи.

# 59

Але, Hug Да отшуми бързо болката! Ако операция така или иначе се налага, защо ще се мъчиш?

Селесте, ами защото искам да видя и аз лято. Ако сега се оперирам не ми мърдат 2-3 месеца голямо пазене - ни дълги пътувания  ни лежане по цял ден на плажа. Освен това не искам пълни упойки през 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт