ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 62 840
  • 955
  •   4
Отговори
# 930
Ловджийското печено руло, хубаво ли е на вкус?
Чети назад ако не те мързи или по-добре ... забрави.
Аз също се чудя защо все по-рано пускат тетрадките?
Хората са на море все още. Кой ще купува тетрадки 1+месец по-рано?!
Сигурно разчитат да стават доставчик на едро и кварталните магазинчета да зареждат от тях. Joy Вчера в друга верига един мъкнеше две колички с промоционални пакети олио и отиде на касите на самообслужване с кеш. Глей сеира. Верно на фирмите им липса персонал и вече наемат полу идиоти.
Чудя се...аз ли попадам на най-големите кукувици (клиенти) в магазина?
Скрит текст:
😅 След пазаруването днес отидох до плота, за да си подредя покупките. Приключвах вече и една жена до мен:" Госпожо, ама как може да заставате тук?!". Аз не разбирах какво иска да каже и защо се възмущава така. Значи, тя вече била застанала на плота да си подрежда покупките, а аз съм застанала по пътя и' към изхода.😆 Не можело да заставам от тази страна, трябвало да ме "заобикаля", за да излезе.🤣 Интересно аз как нямам проблем с минаването и излизането от магазина, когато някой да застане до плота до мен. Според госпожата трябва да се подреждаме по ред на номерата до плота.😄 Аз просто отивам там, където има място, но не съм забелязала клиентите да спазват този "етикет". Обикновено подобно поведение би ме подразнило, сега обаче си имам грижи покрай болен близък и направо ме напуши на смях хората какви проблеми си създават сами. Даже докато си оставях малката количка за пазаруване отвън, беше застанала пред магазина и ме гледаше неодобрително.😆
Не срещате само вие такива. Личи си на кои са им объркали лекарствата. Като си вземат или като забравят да се надрусат излизат странични ефекти. Не са виновни жениците калпави медици им изписват калпави дози или неадекватни лекарства и после се чудим що са така. Последно на една съседка с нормално кръвно и изписали за намаляване на кръвното ама яка доза. Като го взела и си измерила вместо горната 120 слязла на 80 а долната вместо 80 на 50. Ще я гътнат женицата.

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 12:00 от netman71

# 931
Това с тези точки е доста сложно. Явно е направено, за да затруднява потребителя и да се възползват по-малко хора. Thinking

# 932
Също бих ползвала нюзлетър купона за извареното барче, ако на някой му е свободен.
Подарявам:
Скрит текст:

# 933
При новите условия с точките, ако в брошура видя продукт, който ме интересува и предварително си обменя точките, но когато отида се окаже, че продуктът липсва /изчерпан/, какво става с точките? /Ле-ле, какво дълго изречение написах, ама и условията са такива едни - никакви/. Simple Smile

# 934
  • София
При новите условия с точките, ако в брошура видя продукт, който ме интересува и предварително си обменя точките, но когато отида се окаже, че продуктът липсва /изчерпан/, какво става с точките? /Ле-ле, какво дълго изречение написах, ама и условията са такива едни - никакви/. Simple Smile

# 935
Обикаляш магазините с надежда да го има някъде Joy

# 936
  • In transit
В новата брошура хлебчето за брускети ще е 1,69. В момента е 2,99 мисля.
И аз това забелязах. Simple Smile

# 937

Мда, обаждаш се и те "реабилитират", т.е. одобрение до 5 минути. JoyJoyJoy
А може и молба да се пуска с приложени касови бонове от последните 3 месеца, като доказателство, че точките не са ползвани. Wink
Дали пък не е редно да въведат и олихвяване с капитализация на въпросните точки ако не си ги използвал, примерно +1 бонус точка за пропусналите баничката.Joy

Ох, поне ни развеселиха! Нали се пристрастихме вече към ползването на приложението, та не се налага да ни дават много отстъпки, за да ни примамят, свикнали сме да си се идентифицираме на касата.Grinning

# 938
Ами сигурно ще е като в Кауфланд. По 100 пъти можеш да активираш и да деактивираш неизползваните купони, като при деактивиране ти връща точките.

# 939
  • Буркина Фасо
Ами сигурно ще е като в Кауфланд. По 100 пъти можеш да активираш и да деактивираш неизползваните купони, като при деактивиране ти връща точките.
ще ги върнат, ако преди каса си деактивирала купона. май така четох някъде. минеш ли каса с активиран, но неизползван ваучер  - губиш.

# 940
Как ще го губиш? След като има валидност, може да бъде използван при следващо пазаруване? Не знам, не ми изглежда редно. Аз напоследък нищо интересно не виждам като купони, особено това с Купидона супер много ме дразнеше, коя от коя по-умряла опция с минимално намаление, че даже и не виждаш на каква цена е нещото, и трябва да избереш нещо от първите 3-4-5 умрели опции, защото не знаеш колко още имаш опции имаш.

# 941
Мляното кафе Класик  200 гр. на Нова Бразилия колко струва?
Имам купон с 25% намаление, та се чудя каква ще е цената...

# 942
Не е с повишено водно съдържание сиренето Железница. Обаче понякога (рядко) съм забелязвала подути опаковки. Освен това избягвам да купувам и опаковки, в които има вакуумирани по няколко по-малки парчета. Ако обаче искам сирене, което да режа на кубчета, тогава използвам други.
Тази програма с точките ми се вижда по-зле и от Купон+. Че и само веднъж на 3 месеца можеш да "вземеш" продукт за 1 цент, пък трябва и да им се обаждаш, за да ти удължат валидността на купона или да ти върнат точките в профила...🙄

# 943
Не е с повишено водно съдържание сиренето Железница. Обаче понякога (рядко) съм забелязвала подути опаковки. Освен това избягвам да купувам и опаковки, в които има вакуумирани по няколко по-малки парчета. Ако обаче искам сирене, което да режа на кубчета, тогава използвам други.
Тази програма с точките ми се вижда по-зле и от Купон+. Че и само веднъж на 3 месеца можеш да "вземеш" продукт за 1 цент, пък трябва и да им се обаждаш, за да ти удължат валидността на купона или да ти върнат точките в профила...🙄

не знам как е по етикет, но на такова ми прилича.

# 944
Като гледах брошурата за другата седмица, наистина доста завишени точки. Трябва да пазаруваш за 300 евро, за да вземеш 1 кока кола например.
Досега ми се струва, че имаше доста повече бонуси. Този месец мисля, че за 1 цент имах 2 пъти кроасанче, десертчето с извара, донът. Излиза, че по новите правила тези неща мога да ги взема вече не за 1 месец, а за 1 година.

Общи условия

Активация на акаунт