ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 49 599
  • 730
  •   6
Отговори
# 210
Всички крем душ гелове на Лидл са хубави - и от постоянния асортимент, и извън него.
Но и някои на които не пише изрично че са, имат същия ефект.
В момента имат от литровия с маслина, този с помпата. Много е хубав, не изсушава кожата и е 3 евро за цял литър.
Къде стои този душ гел,не можах да го намеря в моя Лидл? Там където стоят кремове,шампоани,душгелове,най-отдолу имаше някакви по литър,но такъв не видях.То и незнам как може да се израходи литър от един вид,ама ме заинтригува.

# 211
sasi6, стои на редиците с промоции от сегашната или предишни седмици. Не при другите душ гелове от ПА.
Вчера си отвисях на каса на самообслужване. Така и не дойде служител. Накрая нарамих всичко и на редовната каса. И в този момент касите на самообслужване направо полудяха..за всички каси пишеше за служител. Явно са окастрили персонала и съвсем не смогват ама е ужасно изнервящо .
А най-смешното е, че в такива случаи (когато не се вижда изобщо служител наоколо), на екрана има надпис, че служителят идва към нас всеки момент - или нещо подобно беше.🤣 Онзи ден при голямото ми чакане на каса на самообслужване успях да се "нарадвам" на този надпис...
Аз тогава се наредих на каса на самообслужване, защото една от любимите ми касиерки ме повика там. Реших, че тя ще е там (винаги е много точна и при нея минавам бързо и на обикновена, и на каса на самообслужване), а пък я повикаха някъде.
Благодаря на милата съфорумка за предоставения купон за 1 цент!😊

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 03:09 от dolce miele

# 212
  • София
Къде стои този душ гел,не можах да го намеря в моя Лидл? Там където стоят кремове,шампоани,душгелове,най-отдолу имаше някакви по литър,но такъв не видях.То и незнам как може да се израходи литър от един вид,ама ме заинтригува.
При седмичните неща, да, както е написала dolce.
Пускам и снимка за да се ориентираш още по-лесно.
Редувай го с други - това винаги помага при ароматните неща, иначе се свиква с аромата, омръзва или спира да се усеща интензивно.
Аз винаги ползвам поне 3 душ гела и поне 6 парфюма именно по тази причина.
Абстрахирай се от обема - и година да ти стои, нищо няма да му стане.

# 213
И прозрачни има при нас от тези големите душ гелове.
Забравих да спомена - видях нов продукт в асортимента - мус със сьомга или с риба тон (два вида са) в опаковка като паста за зъби (тубички). Предполагам, че за разни парти хапки са много удобни. Със съдържание на риба 30/40 % мисля, че пишеше (вариантът с риба тон има повече % риба тон).

# 214
Аз вече го пробвах този мус ,правих на детето препечени филийки с розички от Муса много му хареса но той е голям фен на риба тон като цяло ...

# 215
В почивните дни беше кошмарно на касите, аз се наредих на "нормална", обаче постоянно се чуваше че викат служител на каса на самообслужване . Голям смут. Днес ще отида на обяд да пазарувам , дано е по-спокойно

# 216
  • някъде другаде
В Лидъл , в който ходя и през седмицата винаги има опашки на касите.

# 217
Малко купони и от мен:
Купонът за 1 цент е даден.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 12:46 от beki8

# 218
По принцип си знам, че в супермаркетите положението е "кьорав карти не играе", но това е повече от подвеждащо: всички буркани са разбъркани и изглеждат еднакво, единствената разлика е езика на надписа. Ако ще е от полза за някого, тези с надпис на английски са на 1,79€ 👇
Скрит текст:

# 219
По принцип си знам, че в супермаркетите положението е "кьорав карти не играе", но това е повече от подвеждащо: всички буркани са разбъркани и изглеждат еднакво, единствената разлика е езика на надписа. Ако ще е от полза за някого, тези с надпис на английски са на 1,79€ 👇
Да, ужасно е така като са разместени, а в Лидл на етикетите не пишат баркода, а само техния си код и няма как да провериш кое на коя цена отговаря. Също и в повечето им филиали нямат машинка/скенер за проверка на цената. В Ст.град съм виждала, ама отдавна не работи, не знам дали са я оправили.

# 220
Да, ужасно е така като са разместени, а в Лидл на етикетите не пишат баркода, а само техния си код и няма как да провериш кое на коя цена отговаря. Също и в повечето им филиали нямат машинка/скенер за проверка на цената. В Ст.град съм виждала, ама отдавна не работи, не знам дали са я оправили.
За скенерите сте им пускали малко оплаквания. Клиентският телефон почва с 0800 какво ги жалите като не се плаща.
За разместването са виновни  често клиентите. Както казваше един познат ако във фитнеса можеше да се помпа акъл, а не само мускули, всички в България щяха да са нобелови лауреати.
Срам ме хваща като влезна понеделник или четвъртък "кокошките" как ровят в нехранителните стоки. След тях служителите нареждат с часове.

# 221
За скенерите сте им пускали малко оплаквания. Клиентският телефон почва с 0800 какво ги жалите като не се плаща.
За разместването са виновни  често клиентите. Както казваше един познат ако във фитнеса можеше да се помпа акъл, а не само мускули, всички в България щяха да са нобелови лауреати.
Срам ме хваща като влезна понеделник или четвъртък "кокошките" как ровят в нехранителните стоки. След тях служителите нареждат с часове.
Да не говорим колко захвърлени охладени неща има по регалите, които директно отиват за брак. На ПиЗ се рови все едно е най-долния кашон ще е най-хубавият домат, а цялото това прехвърляне и ровене на стоката всъщност наранява останалата стока по кашоните и тя става за брак.

# 222
Аз да се оплача от домати "Рома". Твърди като ябълка, на вкус - нищо. Като поседят няколко дни, вътрешността става на чорба - отвратително. И за готвене не стават тези домати. Така че донякъде оправдавам хората, които ровят продукцията.

# 223
Вчера дадох един купон за -5 евро при сметка 30Е валиден за Лидл в Бояна, ул.Кумата 20, а сега виждам че са ни дали още един такъв купон на втория профил.
Ако на някой ще му е от полза, да ми пише.

# 224
  • Пловдив
Къдрокоска, лятото защо купувате домати от Лидл??? На пазарите има разкошни.

Общи условия

Активация на акаунт