ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 29 133
  • 443
  •   8
Отговори
# 285
  • София
Малкото кисело мляко го виждах от преди 2 - 3 седмици.
Опаковките от 500 и 400гр също са налични.
Нека има избор.

# 286
Благодаря ви, оказа се, че може кайма и производни.
Пазаруваш такива продукти за 9 евро и при трета покупка, получаваш 10% отстъпка от следващ пазар. Има го в брошурата.

# 287
Кога ще пуснат ориз 2 кг Родна стряха? Дебна го и няма и няма....

# 288
  • София
Благодаря ви, оказа се, че може кайма и производни.
Пазаруваш такива продукти за 9 евро и при трета покупка, получаваш 10% отстъпка от следващ пазар. Има го в брошурата.
Онзи ден купих месо за 10 евро, но не съобразих, че имам купон за 3 евро отстъпка от сметката. Месото е паднало под 9 евро и няма точка. Joy  То и без това нямаше шанс да пазарувам още 2 пъти за толкова пари, но изобщо не се бях сетила. Joy

# 289
Купонът за мокрите кърпи ще ми свърши работа. Може ли, ако някой го има, да ми го прати, моля! Blush

# 290
  • София
Купонът за мокрите кърпи ще ми свърши работа. Може ли, ако някой го има, да ми го прати, моля! Blush
Сега ще ти пратя.

# 291
Малкото кисело мляко го виждах от преди 2 - 3 седмици.
Опаковките от 500 и 400гр също са налични.
Нека има избор.
Нека има избор, но да не го зареждат на мястото на сметаната и до нейния етикет с цена...😅
При вас къде стои?

# 292
  • София
В Ст. град е в края на млеката и до малките сметанки. Разни ученици зареждат, объркали са се.

# 293
Някой ако иска, да пише

# 294
  • велико търново
Харесвам безалкохолна бира и в момента има намаление с Лидл+.Снощи си купих дори.Днес обаче не била намерена.Само тази с алкохол била намалена.Влизам в продължение то им и там има намаление на безалкохолната бира кен  известна марка е.
Питах дори служител които каза няма свърши намаление то.Ще отскоча след работа за едно кенче да видя с приложение то Лидл+дали ще ми я намали.

# 295
Вече не предлагат марокански кус-кус в Лидл, така ли? Трябваше да ходя до Кауфланд, по-далече ми е, а и се приготвя различно. Дано поне на вкус няма разлика.

Напълнили са магазина с деца-стажанти, а и ги хвърлили в дълбокото - на касите на самообслужване. Момчето много се уплаши, че съм отворила плик и теглото не излиза, мислеше, че трябва да отиде да ми донесе нов, а този да се бракува. Не ги ли обучават преди това.

Последна редакция: чт, 16 юли 2026, 15:04 от soul81

# 296
  • Пловдив
Може намалението да е било до днес за бирата...и аз съм попадала на подобни.

# 297
Доскоро си имаше марокански кус-кус в нашия Лидъл. Ще погледна пак. Защо този от Кауфланд да се приготвя различно? Винаги просто заливам с гореща вода и оставям да се накисне.

# 298
На Л беше 80 гр. за 130 мл вода и за 2-3 мин. е готово. Този го дават 1:1 и да чакам 10 мин.

# 299
soul81, аз бих сложила същото количество гореща вода, както съм правила с лидълския. Ще си я поеме. Визуално изглежда ли по-различно от лидълския, по-едър?

Общи условия

Активация на акаунт