ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 34 961
  • 535
  •   3
Отговори
# 390
подарен
Подарявам купон за отстъпка валиден до днес.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 17:01 от rosicapi

# 391
  • Сливен
много бързо се разваля,след като се отвори тази моцарела ,на два пъти ми се е случвало .

# 392
Ако някой го иска, да пише.

# 393
Вкъщи харесваме тази моцарела, ползвам я за салати и печива.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 19:49 от ranimi

# 394
Морковелка, в нашия филиал заредените топинги за сладолед са от втвърдяващите се все пак. Пише "Sets hard on icecream".
Някой попита охраната или служител (не видях добре) какво прави и отговорът беше: "Подготвяме се за лудницата след 21 ч".😆 Очевидно имаше предвид плащането само на касите на самообслужване.😂

# 395
Заповядайте в специалната тема само за кодове и отстъпки за Лидл.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1888102.msg51371747#msg51371747

# 396
Голяма драма с тези купони, така и не разбрах на кой толкова му пречи, че потребители тук си ги разменят. Чак пък отделна тема само за лидълски кодове и отстъпки...

# 397
Голяма драма с тези купони, така и не разбрах на кой толкова му пречи, че потребители тук си ги разменят. Чак пък отделна тема само за лидълски кодове и отстъпки...

Имаше някаква драма миналата година. Дори /ако помня правилно/ имаше опит да се забрани размяната. Честно да си кажа, аз съм в темата заради купоните, друго много не ми е било от полза Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 13:46 от Kateriza

# 398
Аз пък харесвам да съм тук, всички са отзивчиви и помагат с информация

# 399
Оф, защо пак друга тема ???

# 400
Не съм се възползвала от купони, но ми е много по-удобно да са тук и да “разглеждам”. В другата тема се търсят главно за booking.. Защо някой не “напомня” и в темата за about you постоянно, че има тема за купони

# 401
Много са малки отстъпките вече и няма много смисъл от купоните, от време на време има нещо по-интересно, както и тези за отстъпка от сметката и тези за 1 цент, ама и на мен ми е приятно да ги "разглеждам" тук и в специална тема само за това няма да отскоча.

Вече рядко предлагам купони, а и много отдавна не съм взимала от друг, поради гореспоменатите причини, но все пак си е "шарено" и приятно разнообразие в темата, когато някой ги добави. Но просто с годините се убеждавам, че май за някой хора радостта на други е пречка сама по себе си...

# 402
  • София
При условие, че купоните са в скрит текст, не виждам защо пречат. Който иска да ги отваря.

А в другата тема като се махнаха купоните за Букинг и Лидл, не знам с какво ще се запълва. Grinning Малко са търсенията за по-известни сайтове/магазини, за които някой може да помогне. Останалите са някакви абсолютно неизвестни сайтове и в 99 % от случаите питането увисва.

# 403
Аз ще си гледам навсякъде Simple Smile
Така или иначе по цял ден работя на компютър и разсейване от време на време ми идва добре.
Миналия ден питах за панталоните от сатен, които са в брошурата от утре, но никой не даде отзив, предполагам, че е нов артикул. Утре сутринта ще отида до магазина да ги видя /дано да намеря/.
Покрай това ходене бих се зарадвала, ако някой сподели купон за сладолед от 1 цент, ако няма да го ползва. Аз имам 1 от моята карта, но трябва да го изям без да ме видят децата, иначе няма как да го разделя на 3 Simple Smile

# 404
Но просто с годините се убеждавам, че май за някой хора радостта на други е пречка сама по себе си...
Уви, точно така е.🙄
И аз предпочитам да са тук купоните.
Приемам свободни купони за сладолед за 1 цент и аз.🙂

Общи условия

Активация на акаунт