ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 30 515
  • 471
  •   3
Отговори
# 465
През телефона чета обикновено и грам не ми пречат споделените купони.
Ще мина по-късно и аз за сладоледи и да видя какви са панталоните и дали изобщо има останали.😀 Преди месец много ми харесаха - взех си черен и още тъгувам, че не успях да се сдобия и с леопардов.

# 466
Аз тогава получих съобщение от НЕТБГ, че ще бъда санкционирана Joy
 Да си оправят общите условия и правилата. В момента никъде няма текст, в който се забранява писането за купони в Лидл.

Да не им плащат на брой отворени теми ?...

Така печелят повече точки от лоялната програма на форума. Също се печелят точки ако се докладва и изглежда някой доста се старае.
На мен също ми е по-удобно тук да е всичко свързано с лидл вкл. и купоните, които си разменяме. Не ми се разхожда в пет теми за различни неща.

# 467
А дамските боксерки от днес с какво качество са, някой купувал ли е наскоро?
Преди години помня, че хвалехте Лидл и се купуваха бикини, ама аз не съм взимала, та се чудя дали да ходя.
А и защо има комплект само черни и комплект микс цветове, а само бели няма. И отпреди ли все така са ги комбинирали?

# 468
Преди много време имаше и само бели бикини/боксерки. После имаше бели с други цветове. Сега изобщо ли няма бели в комплекта?
На мен ми харесват, удобни са ми. Забравих, че са от днес. Дано да има и утре (напоследък остават и на следващия ден).

# 469
Аз тогава получих съобщение от НЕТБГ, че ще бъда санкционирана Joy
 Да си оправят общите условия и правилата. В момента никъде няма текст, в който се забранява писането за купони в Лидл.

Да не им плащат на брой отворени теми ?...

Така печелят повече точки от лоялната програма на форума. Също се печелят точки ако се докладва и изглежда някой доста се старае.
На мен също ми е по-удобно тук да е всичко свързано с лидл вкл. и купоните, които си разменяме. Не ми се разхожда в пет теми за различни неща.

Лоялната програма отдавна не работи, даже хората не могат да си използват точките.

# 470
  • Пловдив
Лоялна програма няма сигурно от година. Да не говорим, че и точките не може да си обменим във ваучери.

# 471
Лоялна програма няма сигурно от година. Да не говорим, че и точките не може да си обменим във ваучери.

Като стана въпрос за точките. На мен ми се насъбраха доста точки, жалко че не можем да се възползваме от размяна за ваучери. Трябва да видя какво може да се направи, поне за нещо смислено да ми бъдат полезни. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт