ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 30 574
  • 472
  •   10
Отговори
# 450
Да влезе администратор и да обясни защо информацията за Лидл трябва да се разпилее в няколко теми. То винаги ще има хора, на които нещо им пречи, но би трябвало да надделява здравият разум.

+1

# 451
Явно е, че постове с купони за подаряване се докладват.
Някои четящи темата си нямат работа и така се стига до " забрани" сякаш сме в градинката за деца.
Не разбирам, защо в теми за К. и ДМ може да се публикуват такива постове, а тук не.
Администраторите съблюдават добрия тон, а не постове целящи да помогнат продукт на добра цена да отиде при своя човек.

# 452
Ами да настояваме да не се трият!

# 453
  • София
За последен път пиша по темата, че ми е неудобно вече :
Забраната за търсене и предлагане на купони в тази тема е именно от Админ.
Такива постове се трият и без да се докладват.

# 454
За последен път пиша по темата, че ми е неудобно вече :
Забраната за търсене и предлагане на купони в тази тема е именно от Админ.
Такива постове се трият и без да се докладват.
И аз ще пиша за последен път по този въпрос.
За да се стигне до забрана от админите, някой много се е постарал....
Админите не четат по цял ден в тази тема и да следят кой какъв пост е написал.

# 455
Аз тогава получих съобщение от НЕТБГ, че ще бъда санкционирана Joy
 Да си оправят общите условия и правилата. В момента никъде няма текст, в който се забранява писането за купони в Лидл.

# 456
Ох, този купон за -30% закуска Parkside ми е много странен, само по 1 от всяка група продукти ли може да се вземе, някой успя ли да го ползва? И защо Parkside са я кръстили закуската, докато къртиш и шлайфаш с техните инструменти ли се предполага, че ще я ядеш? Един вид бърз обяд за майстори.. Grinning

А най-интересното е съотношението:
-  хляб с тегло около 500-700гр
- опаковка бекон/филе/шунка 100гр...Satisfied JoyJoy

Но пък студения чай е 1,5 литра, така че все пак явно са мислили как да се преглътне хляба, като свърши салама.Joy

# 457
Аз тогава получих съобщение от НЕТБГ, че ще бъда санкционирана Joy
 Да си оправят общите условия и правилата. В момента никъде няма текст, в който се забранява писането за купони в Лидл.

Съгласна съм и без това сайта  бг мама печели, че влизат хора и пишат... какви са тези глупости не знам.
Да не им плащат на брой отворени теми ?...
Пък и има тема за купони, защо е нужно и нова за Лидъл?

И за да има нещо по темата-не знам писано ли е, но тиквените семки са много добри, както и шам фъстъка.

# 458
Ох, този купон за -30% закуска Parkside ми е много странен, само по 1 от всяка група продукти ли може да се вземе, някой успя ли да го ползва? И защо Parkside са я кръстили закуската, докато къртиш и шлайфаш с техните инструменти ли се предполага, че ще я ядеш? Един вид бърз обяд за майстори.. Grinning
Понеже и аз имах същото питане миналата седмица, от личен опит мога да кажа, че в рамките на продуктите, активирани с купона може да се вземе повече от един, но трябва да са и от трите вида. Конкретно миналата седмица взехме по две кафенца, два кроасана и две вафли, предполагам и по три би могло, но просто не ми трябваха. Не съм пробвала, обаче, ако се вземат само 2 от 3 неща по повече бройки дали отчита намалението.
Тази седмица не ми харесват нещата от Парксайд закуска и няма да взимаме, ако някой прецени, че иска, да ми пише на лично и му предоставям купона, като си избере какво иска от видовете.

# 459
Трета седмица е този купон. Миналата седмица само беше ок с кафето и вафлата.
Първата седмица и сегашната е шок Joy Кой яде цял хляб на закуска не знам

# 460
Остъпката важи ако се вземат и трите неща, по едно от категория.

# 461
В момента никъде няма текст, в който се забранява писането за купони в Лидл.

Аз пък точно такъв текст видях в първия пост на темата, още когато се включих да я следя, и ми беше странно, че тук се споделят купони, а реално има описана забрана.
На мен иначе не ми пречи, тези постове ги прескачам.

# 462
  • Буркина Фасо
оплакване имаше предимно от ползващи форума през тел.   било им се налагало доста да скролват докато стигнат до следващ пост.  през компютър е по-лесно.  за това съм на мнение, че ако се поставят в скрит текст няма да се налага скролване от едни, а тези, които искат да видят купоните може да ги отворят/разкрият.  
може и да се опита заглавието на темата да е "Лидл и лидълските купони", "Лидл и всичко свързано с Лидл"или нещо от този род.
все пак може да се отправи питане към администратор.

# 463
Някой видя ли сатенените панталони от днес? Може ли мнение?

# 464
Някой видя ли сатенените панталони от днес? Може ли мнение?

Видях ги. Ходих специално заради тях. На мен не ми харесаха, но това е лично мнение. Сториха ми се прекалено широки, но като гледам - явно това е тренда в момента. На етикета пише 100% полиестер, не са прекалено тънки, но не са и плътни. В черно, червено и нещо като маслинено зелено. Мачкаема материя.
Между другото са два модела на две различни цени. Доколкото видях, разликата е горе в кръста.

Общи условия

Активация на акаунт