ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 34 171
  • 517
  •   5
Отговори
# 510
Направо са си бикини и са много хубави, здрави, имам ги от няколко месеца.

# 511
allllimei, да, това са боксерките. И моите, купувани отдавна, са същите.
Видях ги тези "боксерки", но бяха поставени точно под етиката "Бикини".😅 Под етикета "Боксерки" имаше разопаковани най-отгоре, пак като бикини изглеждаха.

В нашия филиал всичките 3 вида бяха омешани на едно място под една цена. Аз взех комплект с висока талия, на касата излязоха с друга цена. Служител ме попита, дали искам да ги оставя, но ги взех. Не излизат много изгодно. Купувала съм подобно бельо от Лидл, къса се по шевовете.

# 512
Аз един чифт лидълски бикини нямам скъсани по шевовете. Дъщеря ми обаче поне 2-3 чифта със съдрани ластици има...Един чифт спасих и приших, защото видях преди да пусна в пералнята, че ластикът е тръгнал да се пори, останалите не приличаха на нищо.😅 Заедно купувани, все в черно преди година или две. От по-старите бикини (поне на 5-6 години) изхвърлих, защото се захабиха, но пак не бяха скъсани.

# 513
При нас с дъщеря ми е обратното. По едно и също време купени, моите дадоха фира при ластиците в рамките на месец-два, а неините още са читави. Не ми се беше случвало лидълска дреха (в случая бельо) да ми се скапе, но ето

# 514
А на 40 градуса ли ги перете, както пише на етикета? Понеже аз по принцип на 60 пера памучно бельо, та ако не спазя сигурно при мен веднага ще се разпаднат. Sweat Smile
То и доста тънички ми изглеждат, не съм очарована, но взех да ги пробвам, че от Лидл никога не бях купувала

# 515
Lidl Отваряйте вратите в летен режим. Половината лято мина.
Хората дето са свикнали и до тоалетната да ходят с транспорт не могат да облекчат естествените си нужди
Ха Ха Ха

# 516
  • Бургас
И при нас така с “гащите”. Едната партида всички се разнищиха по ластиците, на другите нищо им няма. Купувани заедно, но различни цветове.

# 517
Отново правя актуализация. Въпросните тиквени семки са намалени с Лидл+. Купонът също е свързан с Лидл+. Затова системата е избрала само едното намаление. Обаче взех и сурови бадеми, които бяха намалени в брошурата за всички. В касовата бележка излиза направо намалената цена, а не редовната и под нея промоционалната отстъпка. На тези пакети купонът е хванал и се е получило двойно намаление.

Аз бях сигурна, че и на мен двойно намаление ми направи на едни ядки, та порових в старите брошури.
Точно така е, когато е намалено генерално и без Лидл+, то работи купонът, беше от рулетка. Много са добри тези ядки.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт