ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 35 894
  • 560
  •   17
Отговори
# 525
В другата тема от 27 поста само един беше за лидл...

# 526
Не, нямах предвид това. Един купон да поискаш, особено ако не е от тези, които всички получават, не е кой знае какво, разбираемо е. Но ето, за първи юни пак имаше купон за сладолед, аз тогава моя въобще не успях да го използвам, да купя на детето ми сладолед, защото нямаше такива сладоледи. Според служителите били заредили достатъчно бройки, но имало много хора, които взимали по 4-5. Е, купих разбира се, непромоционален сладолед на детето, нали бяхме влезли в магазина вече, но ми стана тъпо. Сега поне имаше в промоция сладоледи, нищо, че не бяха за един цент, пак е прилична цената.

# 527
Наистина прави впечатление как някои хора редовно събират (май друга дума циркулираше… ааа, да, “приютяват”) купонИ за по един цент, обявяват го, че и по няколко пъти, да не би някой да ги е пропуснал. 😬 Доколкото не намирам проблем човек да заяви, че има интерес, настойчивостта в издирването на множество такива може да те накара да се замислиш това от бедност ли се прави, от наглост ли…

# 528
В другата тема от 27 поста само един беше за лидл...

Има нова тема за Лидл. Там са купоните. В общата тема не може.

# 529
Момичета, нека имаме малко повече емпатия. Някой може да злоупотребява, за друг това може да е единственият вариант да яде сладолед тази година.
Разбирам защо недоволствате, но не винаги можем да се поставим в обувките на другия. Нека бъдем малко по-добри, сигурна съм, че света ще ни отвърне със същото Simple Smile

# 530
И аз това щях да питам, коя тема се визира, нали преди няколко дни се направи такава само за лидлски купони, нямаща общо с кодовете за Booking и парфюмерийниците.

За гащЯта - два комплекта стринг съм вземала в последните години, само на един чифт (от десет) цъфнаха ластиците. От скука и нямане какво да си купя вчера, взех още един сет Joy

# 531
Точно така, нека тези, които благодарят за 10 безплатни купона, които са получили, не забравят, че може би има и други, които са искали/имали нужда от такъв, но заради тях не са успели да се вредят.

# 532
  • София
Има нова тема за Лидл. Там са купоните. В общата тема не може.
Защо да не може?
"Новата тема" се направи от един потребител, на който му пречат купоните в общата тема. Точно колкото и booking кодовете.
Нито има интерес към двете, нито ще ги поддържа.
Няма да ползвам "новите" теми и оставам в старата.
Откровено ме дразни някои да се имат за специални в този форум и да очакват съобразяване с прищевките им, когато правилата са стриктно спазени.

# 533
Съжалявам, но не съм емпатична, когато човек прекалява. Тези, които се нуждаят, се нуждаят тихо, затова повечето пъти никой не разбира и се справят.
Най-евтиния сладолед по мои стари бележки е 0,27 цента, бях купувала за “експеримент”, да видя дали бих украсила сладолед.

# 534
Той този от купона сякаш пишеше, че е намален сега на минус 40.
0.69 му е цената по спомен на червен етикет.

# 535
Аз не виждам какъв е проблемът някой да попита за още един купон в последния  ден и последните работни часове на Лидъл. Купонът и без това ще изтече, ако някой не може да си го използва, а най-вероятно няма и да бъде даден, ако някой не попита за купон. Да не забравяме, че все пак всеки си решава на кого да даде определен купон. Аз попитах за купона за сладолед преди няколко дни - съфорумка ми изпрати два, когато вече изобщо не очаквах, че на някой му е останал излишен купон.
А пък, ако търсенето на купони е приравнено на "просене", много странно. Аз например обикновено търся конкретни купони (за конкретен продукт, не е нужно да са за 1 цент). Никога не съм търсила какъвто и да е купон, само защото е за 1 цент. Да, има и хора, които си казват, че приемат купони за 1 цент за каквото и да е, стига да е за 1 цент, но те си знаят. Все пак наистина не сме в обувките на другите и няма нужда да сочим с пръст някого, защото е получил повече от един (един и същ) купон.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 03:38 от dolce miele

# 536
То е ясно, че почти всеки би ползвал и не би отказал купон за 1 цент и който има за даване просто предлага, не му е нужно подсещане.
Да се "търси" купон за 1 цент е просто начин "търсещият" да насочи вниманието към себе си и да му изпратят директно купони (така и шанса да получи няколко е по-голям), за да не се налага да следи темата постоянно и да се надпреварва да пише пръв, когато някой публикува.

Съвесем друго е, когато наистина се "търси" и се попита за купон за конкретен продукт с отсъпка, защото наистина може някой да го има и да не му е хрумнало, че на друг му трябва.

# 537
Наистина прави впечатление как някои хора редовно събират (май друга дума циркулираше… ааа, да, “приютяват”) купонИ за по един цент, обявяват го, че и по няколко пъти, да не би някой да ги е пропуснал. 😬 Доколкото не намирам проблем човек да заяви, че има интерес, настойчивостта в издирването на множество такива може да те накара да се замислиш това от бедност ли се прави, от наглост ли…
Абсолютно подкрепям написаното! Досега нито веднъж не съм си ползвала едноцентовите купони, а все съм ги давала, но някои хора и според мен злоупотребяват.
Наскоро дори съфорумка ми държа сметка на ЛС, как така съм дала купона на еди кой си, а не на нея, защото тя първа писала... Е, извинявайте, ама това е нагло.
Други два случая имах също - искат ми 3 купона наведнъж, пращам картата и хоп... използван е само едноцентовият купон. На това му казвам тарикатлък на дребно.

# 538
  • София
Отвори ми се късно неделно ходене до Лидл и Кауфланд. Вчера нямаше налични промоционални артикули. Интересно ми е, дали сега ще намеря.
Ако на някого е останал купон да сладолед, който няма да успее да ползва, ще се радвам да го изпрати.

Добре де, 3 купона са ти дали. Не е ли малко прекалено още да търсиш?

Купоните така или иначе изтичат днес. Какъв е проблемът? Дава, който има желание.
А Вие следите и броите ли?
Не ми се заяжда пунктуално, но получих не 3, а 2 купона!
Модератор защо не трие такива постове? Доста досадно е през ден да има такива постове (еле пък с предлога..."довечера ще минавам покрай лидл...") - Търся купони...ако на някого му остава излишен не е ли по-ЛОГИЧНО той/тя да го предложи тук, както става не рядко? Но пък така трябва постоянно да следиш темата 😁 Joy

# 539
Ами честно казано, аз не съм от хората, които предлагат и търсят купони. Понякога виждам такава молба и изпращам на лично, няма да се сетя да пиша постове и сама да предлагам.

За дамите, които не можели да се доредят до продукт - дали ще го взема аз или ще си предостъпя купона, не виждам как рефлектира върху наличностите. Или ако е последен ден на промоцията, 1 час до края на работното време, защо купон да остане неизползван, вместо да се подари.
Разбира се, никой не е длъжен да подарява или да е съгласен, затова всеки сам си преценява Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт