ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 42 354
  • 633
  •   7
Отговори
# 555
Отидете в созополския Лидл и ще видите преселение от цялата страна и региона + пазаруване на едро за местните магазини, изнервени служители и като цяло е паднала бомба и едва се придвижваш в магазина. Там как се отчита статистика за зареждане и любим магазин?

# 556
Искам да се оплача от скира на Лидл в новите опаковки. Бъкан е с нишесте. Все едно ям мокър пясък. Съответно и колит ми докара. Никога повече няма да взема.

# 557
  • In transit
Искам да се оплача от скира на Лидл в новите опаковки. Бъкан е с нишесте. Все едно ям мокър пясък. Съответно и колит ми докара. Никога повече няма да взема.
Да уточниш само за кой от двата нови говориш? Този в квадратните кутийки, който е немски ( на мен лично той много ми допада) или за българският Yomax или нещо от сорта се казваше?

# 558
  • София
Ако е липсвал сладоледът в конкретния филиал, грешката си е изцяло на Лидл.
Разбира се неприятно е да ти кажат, че хора са купували по няколко, когато за теб и един не е останал, но всъщност е все едно дали един човек ще ползва 5 купона или 5 човека ще дойдат лично с картите си. А и все пак някой си харесват и си купуват този сладолед и просто така, все пак не е продукт произведен и зареден специално за купона.
Служителката просто е дала бърз и лесен отговор, който може и да е далеч от истината. Всички знаем, че често пускат "въдица" и нарочно зареждат по малко, като веднага след промоцията рафтовете пак са пълни с липсващия преди това продукт.
На всичкото отгоре точно този сладолед беше и на промоция. Хората са го купували повече и заради това.

# 559
Да уточниш само за кой от двата нови говориш? Този в квадратните кутийки, който е немски ( на мен лично той много ми допада) или за българският Yomax или нещо от сорта се казваше?
Вероятно става дума за Yomaх. Видях, че е на промоция, но нещо не ми вдъхва доверие. В малката опаковка Пилос от 300 грама и на мен ми харесва.

# 560
  • In transit
Долче, тогава не се учудвам. Мисля, че с теб коментирахме, че е на мейдей този скир. Тази фирма явно е фен на нишестето. В новата сметана за готвене, която също е тяхна, пак има нишесте.

# 561
Отидете в созополския Лидл и ще видите преселение от цялата страна и региона + пазаруване на едро за местните магазини, изнервени служители и като цяло е паднала бомба и едва се придвижваш в магазина. Там как се отчита статистика за зареждане и любим магазин?
Тоя магазин да не е от вчера там? Да не мислите, че от Лидл са такива идиоти и че не знаят лятото този магазин какви обороти генерира и какви извън летен сезон?
Не случайно за този обект се търсят и допълнително хора, за летния сезон, а и не само за всички натоварени през лятото магазини.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 15:19 от Morkovelka99

# 562
И аз взех от този скир на Йомакс или там както се казва. Не съм го отворила все още

# 563
Вероятно става дума за Yomaх. Видях, че е на промоция, но нещо не ми вдъхва доверие. В малката опаковка Пилос от 300 грама и на мен ми харесва.

Да, този от промоцията с Лидл+. Не съм обръщала внимание на малките опаковки. Мислех, че са от един производител, но в различни разфасовки. Мислех, че е предишният скир на Лидл, но със сменена опаковка. За съжаление взех две кофички. А само от една лъжица, смесена с кисело мляко, ме заболя стомаха. Не знаех, че имат и сметана. Ще я избягвам.

# 564
  • Бургас
Здравейте! Някой може ли да каже отзиви за ръчната парочистачка?

И аз чакам отзиви за нея Simple Smile

# 565
Ако някой иска да го използва за децата си, фенове на пес патрул

Скрит текст:

# 566
Търся купон за газирана вода 1,5л

# 567
Тази седмица има стек 6 броя 3+3

# 568
Вероятно става дума за . Видях, че е на промоция, но нещо не ми вдъхва доверие. В малката опаковка Пилос от 300 грама и на мен ми харесва.

И аз потвърждавам, че Yomaх е ужасен.

# 569
Сега отворих Купидон-а . Пак нищо , само хляб и бира Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт