ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 50 305
  • 747
  •   3
Отговори
# 690
Подаване на сигнал през приложението вече само с Чат агент ли е? Искам да подам оплакване, а не да получа заучен някакъв си отговор

# 691
  • Буркина Фасо
в контакти виждам, че може да се пише и описва за даден проблем. отделно от това предлагат и чат.

# 692
Бях писала преди 2 седмици в контактната форма в работното им време и все още нямам отговор. Но на телефона отговарят и решават проблеми доста бързо, препоръчвам Ви да пробвате там.

# 693
  • София
В събота вечерта писах точно в контактната им форма, на момента получих автоматичен отговор с номер , а днес сутринта ми отговориха и компенсираха с ваучер на стойност, колкото щях да спестя от купоните, които не се задействаха заради някакъв бъг.

И да ви кажа да не се подведете като мен. Трета страница от брошурата с розови домати и други неща се отнася за четвъртък. Досега винаги първите страници са били за понеделник, след това за четвъртък и накрая за уикенда. Този път има 2 страници с промоции от понеделник, после една от четвъртък и после отново са от понеделник. Не знам дали е случайно объркване или нова стратегия за подлъгване на клиентите.

Последна редакция: пн, 03 авг 2026, 20:40 от Таня67

# 694
Някой видя ли спалните комплекти от днес на живо? Дали са хубави?

# 695
Може ли отзиви за този ароматизатор?
У дома ползвам такива,но на Ареон.

# 696
В събота вечерта писах точно в контактната им форма, на момента получих автоматичен отговор с номер , а днес сутринта ми отговориха и компенсираха с ваучер на стойност, колкото щях да спестя от купоните, които не се задействаха заради някакъв бъг.

И да ви кажа да не се подведе като мен. Трета страница от брошурата с розови домати и други неща се отнася за четвъртък. Досега винаги първите страници са били за понеделник, след това за четвъртък и накрая за уикенда. Този път има 2 страници с промоции от понеделник, после една от четвъртък и после отново са от понеделник. Не знам дали е случайно объркване или нова стратегия за подлъгване на клиентите.
И миналата седмица беше по този начин, все пак отгоре си пише период на валидност, чак толкова да е объркващо.

# 697
  • София
Да, пише отгоре. Но от години сме свикнали промоциите в брошурата да са последователни по дни и за мен беше объркващо. Затова реших да предупредя за недовиделите като мен. Grinning

# 698
Аз лично не съм обърнала внимание ,защото  съм си свикнала на някаква последователност..Благодаря за вниманието !!

# 699
Давам тези стотинкови купони. Изтичат днес.

# 700
  • София
Някой видя ли спалните комплекти от днес на живо? Дали са хубави?
Аз взех за дъщеря ми. В нейния град е нямало синьото с лимони, при нас в София имаше. 100% памук, ранфорс. Харесаха ми.

# 701
Намерих къде да им пиша, доста Не интуитивно е.
Реагираха бързо и ме компенсираха с ваучер. Но доста се бях изнервила, защото касиерката си говореше с колегата на другата каса, и не беше служебен разговор.
По време на път спряхме на Лидл в град през, който минахме. Купихме 4 сладоледа. Тръгнахме, поглеждам бележката и гледам, че са ми писали 7 бр.
Ядосах се , защото винаги си гледам бележките. По принцип минавам на каса за самообслужване и нямам проблеми с неверно надписани продукти или бройки. Но в този магазин нямаше такива.
Доволна съм, че реагираха адекватно.

# 702
  • Пловдив
От спалните комплекти с лимоните материята ми хареса, и десените са красиви.

# 703
  • София
Купони (снимките са от понеделник  и валидността им е минус 1 ден)
Скрит текст:
Подправката за риба и сладоледите в кутия са дадени.

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 11:52 от Таня67

# 704
  • Пловдив
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт