Изпитани сайтове за парфюми - Юли 2026

• 16 729
  • 141
  •   4
Отговори
# 45
Колеги някой поръчвал ли е от nutrabest.com имат оферти за парфюми които ги няма по бг сайтовете , дали са legit според вас ?
https://nutrabest.com/products/crystal-saffron-edp

Приличат на дроп-шипъри и най-вероятно качеството на продуктите им се определя от къде вземат конкретната бройка. Нещо като Озон.

# 46
# 47
Доста са вдигнали цените озон и с кода се доближава до цената която бяха преди промоцията. Има някой изгодни но са малко. С кода за 15% преди няколко седмици беше най-добрата промоция.

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 11:03 от vlbs

# 48
Доста са вдигнали цените озон и с кода се доближава до цената която бяха преди промоцията. Има някой изгодни но са малки. С кода за 15% преди няколко седмици беше най-добрата промоция.
Именно! В момента едни от изгодните брандове са Mancera и Montale. С кода цените им стават приятни!🙂

# 49
Ще си поръчам DG Devotion и Nice Bergamote пълнител Simple Smile Само да попитам Dior Homme Intense някой знае ли каква му беше цената преди намалението?

# 50
Доста са вдигнали цените озон и с кода се доближава до цената която бяха преди промоцията. Има някой изгодни но са малки. С кода за 15% преди няколко седмици беше най-добрата промоция.
Именно! В момента едни от изгодните брандове са Mancera и Montale. С кода цените им стават приятни!🙂
Именно! Един Montale съм набелязала- любим мой аромат, но цената му е съмнително ниска с кода ш това ме усъмни дали не е някое менте

# 51
Paq4e17 - Не би следвало да има проблем. Озон е доверен сайт.🙂

# 52
# 53
Видях колко е бил 113 вдигнали са го с 9 евро Simple Smile Поръчах си Devotion и пълнител на Nice Bergamote. Essential Parfums с 33% излизат на много добра цена.

# 54
Днес пристигна поръчката ми от Ботесто и всичко бе наред. Имам и мостра, като подарък.
Ще споделям впечатления от ароматите в другата тема.

Скрит текст:
PREMIERE PEAU - DISCOVERY SET - Екстракти от парфюми Унисекс - 7 * 2 мл.
Аромати - Doppel Dâncers, Gravitas Capitale, Nuit Elastique, Albâtre Sépia, Insuline Safrine, Rose Monotone, Simili Mirage.

TUMI WOMEN - Fragrance Discovery Set
Аромати - WHISPER, SIGNATURE, RENAISSANCE, UTOPIA

Мострата е на NEH с аромата THE ELEMENT

# 55
  • София
Вчера поръчах от озон Ralph Lauren Romance,тестер, топ любим исках да подновя ,днес пристигна с техен куриер. Нищо общо с аромата от преди,стои разреден сладникав и без онази горчивина , вместо лазер бач код лепенка. Не знам дали да връщам ,пръснах един път . Досега с озон не съм имала греда поръчвам не за пръв път парфюми

# 56
Реформулиран е сигурно и то неведнъж.
Доста отдавна наблюдавам озонския тестер, но за мой късмет го мернах в магазин и го подуших. Нищо общо с това, което помнех.

# 57
  • София
Благодаря,упокоих се че не съм се минала. Досега все на читави тестери съм попадала в малкото магазини които пазарувам.Поредното което са развалили. Ползвам го от 20 години но днес беше пълно разочарование

# 58
А, зимата си взех Бютифул на Ести Лаудер, и там греда, един тихичък, прибраничък🤣

# 59
evhen
при мен си е доста изявен. Колежките много го харесват.

Общи условия

Активация на акаунт