Изпитани сайтове за парфюми - Юли 2026

• 22 597
  • 179
  •   8
Отговори
# 165
Привет, най-сетне и аз да зарадвам душицата с нещо специално Smiley
Не издържах на изкушението на оферта от Нотино за превъзходния нов хит:
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Elixir
Скрит текст:

и поръчах 150мл Animal Heart Eyes Cat
https://www.notino.bg/jean-paul-gaultier/scandal-elixir-parfjum- … -mzhe/p-16351285/

Пристигна за няколко дни, заедно с подарък 10мл  мини на новичкия(за мен) Jean Paul Gaultier La Belle Rosea, който също се оказа чудесен Heart Exl
Много съм доволен от този нов мъжки Скандал, за мен е фантастично попадение и прекрасна работа  от групата топ парфюмеристи: Quentin Bisch, Natalie Gracia-Cetto, Christophe Raynaud and Louise Turner.

Щях да забравя, от едно предишно намаление минус 25% на Zara, взех онлайн 2 от линията с Jo Malone:
Balade De Figuer   - https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Balade-De-Figuer-88300.html
Brulante Violette   - https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Brulante-Violette-88303.html

Знам, че в темите ни Zara не се приема добре и затова не досаждам излишно, но за мен изваждат чудесни неща от време на време. Наскоро взех 2 отлични мъжки, пак в някакво намаление:
Vibrant Leather Bogoss Coco Suede, който е чудна свежа и лятна зелена смокиня, въпреки че не пише да има такава, както и Vibrant Leather Bogoss Winter, който пък днес е парфюма за деня Simple Smile))
А преди няколко месеца взех Tonka Temptation - страхотен за есен-зима Cupid
Balade de Fugere ще ви хареса, много интересен и изтънчен аромат. Според мен подходящ за преходните сезони, с дъждове.

# 166
Zara Waterlily Tea Dress продава ли се още? Няколко пъти го търсих безуспешно и си помислих, че е спрян.

# 167
Веси такава реклама му направи, че бях готова да го поръчам веднага 😁 За съжаление пише, че няма наличност. Абонирах се да ме известят, когато го има. Дано.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 18:49 от Minnie.Mouse

# 168
# 169
Идвам да споделя интересно за мен откритие. На гости съм в Румъния и естествено реших да се разровя из техните парфюмни сайтове. Изведнъж попадам на един fragranza.ro, който ми се струва много познат - а именно същия вид като parfium.bg. Оказа се, че българския собственик е разширил пазара и в Румъния. Нямам време много да се ровя из всички парфюми, но ми направи впечатление, че цените на Wulong Cha и Acne Studios са с по 20 евро по - евтини, отколкото в нашия бг вариант. Предполагам, че ще е същото положение и за много други.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 11:12 от Lavatera

# 170
# 171
# 172
Ще споделя съвсем честно че вече се плаша от цените на новите парфюми.
30 мл за 171 лева и то на промоция....и то за Ланком от масмаркет сегмента....
Мислех да си намалявам колекцията, но както върви по скоро няма да купувам, няма и да продавам, и ще се радвам на каквото имам.
Извинете за офф топика.
Хубав ден на всички!
#SOTD Angel Dust edp

# 173
  • София
На мен също ми се стори убийствено висока цената на този нов Ланком, но от друга страна като се замисля ексклузивните серии станаха на цената на автомобил на старо. При все че всички парфюми ми миришат синтетично и почти еднакво, всичко се върти около нещо популярно, утвърдено преди години.
Търся Oyedo на добра цена и ще се радвам, ако някой попадне на добра оферта и сподели. Имах виал и го носих на морето, хареса ми как се държи и бих го купила, ако е изгодно.

# 174
Да, цената е висока, но първо - това е нов аромат и второ - предлага го Дъглас. Там нищо не е евтино. След няколко месеца ще може да се намери по обичайните бг сайтове на нормална цена.

# 175
Парфюма няма още в Дъглас.
Онзи ден го гледах. Та ще си им стои.

# 176
  • София
Имате ли проблем с влизането в Елинор? Не ми отваря сайта, а директно излиза форма за логване.
Не мога да вляза нито с единия, нито с другия профил, а няма опция за ресетване/забравена на парола.

# 177
Имате ли проблем с влизането в Елинор? Не ми отваря сайта, а директно излиза форма за логване.
Не мога да вляза нито с единия, нито с другия профил, а няма опция за ресетване/забравена на парола.
И при мен е така, нещо са го бъгнали. Тази форма едва ли е за клиентския акаунт, по-скоро е нещо администраторско.

# 178
То изобщо не може да се отвори страницата, а изкача странен прозорец за потребителско име и парола.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт