Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 16 433
  • 999
  •   8
Отговори
# 960
Рф, прав си, че да общуваш с противоположния пол си е оферта, за това има чатове, без срещи. Виждаш ги как мислят, и си правиш своите изводи.
Ако обаче искаш реални взаимоотношения, правилата са други. И пак казвам, има и жени които плащат, купуват, раздават се, не са еднорози. Така, че няма нужда да се драматизира.

# 961
Навъртали се с години  ... ами това е техен избор. По-схватливите ще си дадат някакъв реалистичен срок и щом не ги огрее, ще се пренасочат.

# 962
Ако се бяха сетили да си плащат разделно щяха да убедят жените, че не се навъртат само, за да получат секс.

# 963
По- скоро да не се занимават с жени, с които нямат никакъв шанс, щото накрая идва някой като батко ви рф и получава всичко без даже да знае, че трябва да плаща Simple Smile
Айде да си призная, с другата мацка не ми се получи, ама не защото не я черпих всеки път, а защото беше и над моето ниво и прецених, че не си заслужава. А и ми идваше твърде студена за темперамента ми, както и други причини.

# 964
Ама рф, ти не можеш да огрееш 4 милиарда жени, остави хората да се занимават. Какви са сега тия съвети.

# 965
  • Обран бостан ;)

Ши ти мини. Wink

Доста сте изписали, не мога да отговоря на всички, но няма как да подмина гениалното хрумване на Афроамериканската Станция (да сме политкоректни 'се пак), да сравни среща с приятели със среща с жена, която виждаш за втори път.

Гениално, ге-ни-ал-но.

В същност,не знам кое е по-гениално - лафа на Ариел за яйцеклетката или това, но определено ми е в топ три на неадекватните сравнения.

И все пак, да не кажете, че се скатавам.

Когато излизам с приятели не си кавалерстваме и никога не е стоял въпроса кой ще плати. Ако е с повод (рожден ден, имен ден) ясно, но и да е без повод , всеки вади пари и оставя на масата.

Говоря за срещите с мои приятели, с вашите приятелки не знам как е.
Може би теглите чоп коя ще е кавалера - не знам. Wink

Това обаче няма как да го пропусна:

Аз съм ходила като млада, когато ходех по срещи. Ако не мога да кажа дали харесвам или не харесвам даден човек, обаче имам свободно време - защо да не отида на среща? Може би точно от скука. И спокойно може да се окаже, че не го харесвам или не го понасям.

В смисъл:

" Охх, скучно ми е. Дали да не взема да изляза с оня залюхания и да се наплюскам на аванта, пък после да го резна. "

Романтика ли ?

Ше ви ****** романтиката.

# 966
На мен по-скоро ми е интересно Янтра кога последно е ходила на такава среща, защото аз откакто чета във форума, което е преди балдър години, тя е майка на 3 деца. Или бъркам потребителката?

# 967
Е те хората споделят инфо от младостта им или някакъв супер негативен опит от настоящето. За това и не бива да се вярва много много на чатове.
Реалността често е доста по- позитивна, ама като се настроиш на зле...даже нямам предвид само срещите, а и други сфери на живота.
А и все пак едно е на 20, съвсем друго е на 50. Опитът е различен и отношенията са други. Разбира се това се отнася за хора, които активно живеят, търсят контакти, ако само стоиш вкъщи, четеш ужасии, много ясно че си мислиш ужасии.

# 968
  • София

А както каза Тутанкамон, общуването с всяка жена е ценно. То развива социалните умения на мъжа, дава база за сравнение, прави цедката по-добра. Та тези, които много внимават за 20-те евро, обикновено си остават само с тях. Няма печалба без инвестиция, дори за тотото трябва да пуснеш фиш.
А за жената не ли също ценно, не важи ли същото?
Тогава след като ползата е взаимна,защо се очаква само единия да плати?
Ако да кажем го разбирам донякъде, когато има заявка за предстоящи интимности, тогава защо има същите очакванията при чисто приятелски отношения или дори познанства?

Ами горе долу се свежда до традиция. Така е прието. Разбира се, времената се менят, може би сега, когато жените са независими финансово, някои неща ще тръгнат в друга посока. Биг Сити даде пример за другата крайност. За мен все още важи, по причини които многократно изтъкнах - обикновено мъжете, които имат проблем с това притежават неприятни за мен качества.

Иначе в приятелски отношения и с познати, не очаквам такова нещо. С приятелите постоянно се черпим взаимно.

# 969
  • Обран бостан ;)
На мен по-скоро ми е интересно Янтра кога последно е ходила на такава среща, защото аз откакто чета във форума, което е преди балдър години, тя е майка на 3 деца. Или бъркам потребителката?

Няма значение преди колко години го е правила.

Това е типично женско поведение на което съм попадал и аз.

Ако обаче се окажат в обратната ситузция се почва "Ама той се възползва от мен. Всички мъже са еднакви. " и т.н.

# 970
Е, чакай сега аз да те питам – защо си ги избираш такива?
Използвачки.
Кои са и какви са този тип жени, които толкоз са примрели да се наплющят на аванта.
Замисли се. Отговори си.
И ще си доволен, че с такива няма да имаш нищо общо.
Следвай ме за още съвети.

# 971
  • Обран бостан ;)
Е, чакай сега аз да те питам – защо си ги избираш такива?
Използвачки.
Кои са и какви са този тип жени, които толкоз са примрели да се наплющят на аванта.
Замисли се. Отговори си.
И ще си доволен, че с такива няма да имаш нищо общо.
Следвай ме за още съвети.

Ако им пишеше на челото, че са такива - не бих, ама не пише. Joy

# 972
Пише, пише – хората много бързо можеш да ги прецениш кое ги влече, коя плюска ги боли и къде натискат. Wink
Сега, ако съзнателно си затваряш очите заради сиси/дупе, това си има цена.

# 973
Е щом им пише на челото, ти защо ги каниш?

# 974
  • Обран бостан ;)
Пише, пише – хората много бързо можеш да ги прецениш кое ги влече, коя плюска ги боли и къде натискат. Wink
Сега, ако съзнателно си затваряш очите заради сиси/дупе, това си има цена.

Нищо не пише. Актриси за Оскар са повечето. Разбирам чак след като съм се набутал.

Е щом им пише на челото, ти защо ги каниш?

Прочети пак какво съм написал.

Общи условия

Активация на акаунт