Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 29 074
  • 1 886
  •   12
Отговори
# 1 440
Защото е ясно, че жената избира.
 Една жена само да намигне и да се усмихне, и всеки ден може да спи с различен мъж или мъже.
Докато при мъжа не е така и той трябва да си извоюва правото да бъде с някоя жена.
И затова не трябва да постъпва глупаво и като лешник (май това използвахте  Simple Smile )

# 1 441
Да кажем рф е всичко, което казва и е много щастлив с жена си? Какво ядат, къде ходят тяхна си работа, мен не ме интересува, обаче живо ме интересува що дири в темата за срещите...щото аз по въпроси с кърмене, раждане, забременяване, кой да мие чиниите, свекърви, етърви, та даже и майки, мнение не давам...щото не ми е проблем. За рф имам мнение, но ще си го запазя за себе си.
Ти си някакъв еталон какво и къде да коментира човек и какво не ли?
Да обърна ли същия въпрос към други участници в темата?
Обърни.

Не е еталон но си проличава.
Свободния (и задоволения Blush) човек казва: яжте, пийте, изкарвайте пари, кефете се на живота, хубавите жени и мъже и правете каквото душа ви иска.

Други ги стиска яко и влизат да стискат и другите за шията: ма колко пари, ма колко нощи, ма не можело това, не можело онова.

Като си толкова хепи, защо вървиш и хапеш другите

# 1 442
Ето Ангел, схванал си най-важното. Има смисъл от темата.

# 1 443
  • Шоплука
Елора точно така е - жените ходят по срещи основно, за да намерят бъдещият си съпруг. А семейството е нещо дето иска много пари. Ама много!
Мъж, който излиза с теб и се стипца за една вечеря, какъв съпруг и баща на децата ти ще стане?

Аз съм човек била само в дълги и сериозни връзки, с моят съпруг се запознахме случайно в нета, в една платформа за уебинари, извество време сме работили в една и съща сфера. Предложи да се видим на кафе, в деня, когато дойде тук за интервю за работа / нито знаех за каква работа, нито съм питала, свалки не е имало, все по работа сме си чатели, та понеже умна глава и аз реших да се видим и на живо/.
От пръв поглед реших, че това е мъжа, за който ще се омъжа - шесто чувство ли какво - като гръм ми дойде.
Цял ден изкарахме заедно на тази първа среща - от кафе, на сладкарница, на ресторант и свърши чак в полунощ / срещата беше в 14 ч следобяд/ - всичко той плати, и на тази и на всички следващи.
Комбинацията от акъл, мъжественост, пари беше мега успешният коктейл.

Това тука всички жени го обяснихме n на брой пъти.
Обаче радио точките не щат на слушат и толкоз.

Един мъж, за да е истински мъж за нас трябва да има и външност, и пари, и акъл, и добро отношение, и възпитание, и култура, и да знае как да се оправя в тоя живот, и да може да си изглади и изпере ризата.
Комбо.
Сега ако не е станало ясно ...

# 1 444
Хехе, ще ти се сега и да сме бедни
Баш аз и още няколко нали...
Всъщност дори не се усещаш, че точно тези едностранни категорични разсъждения ви издават. Не иска да харчи парите си да впечатлява и да парадира - значи няма. Не дава - значи няма. Просто манталитет и си личи много от далече. Отделно цялата тази нахъсаност за пари и срещу всеки който дръзне да каже нещо различно. Споко ся, бедността не е нещо срамно ( нали и аз съм тук), ама други неща са.

# 1 445
Не, в никакъв случай, не твърдя подобно нещо. Просто мен ако нещо не ме интересува, не го коментирам. За да коментира, явно се интересува от срещи, друго обяснение нямам.
Не съди другите по себе си.
Ето ти друго обяснение: имам мнение, казвам си го.

# 1 446

И аз имам такъв случай в обкръжението ми (писала съм не веднъж за него).
Тя си изгледа детето напълно сама и със заеми от майка си докато оня си криеше парите.
Все едно самотна майка, ама с придатък "мъж", за който трябва да се грижи.

А това че го търпи е отделен въпрос.
Че и го отглежда.
Глупава жена.

# 1 447
Каза се по-напред.
Пишещите в темата имаме мъже и сме доволни от тях и неслучайно заемаме позицията, че човек е хубаво да се разполага, да има и да се наслаждава на живота.

Който пести и няма е нормално непрекъснато да говори за пари, златотърсачки, обедняване, нямане, к-ви и прочее.

clear as a bright sunny day

# 1 448
Да разредим малко обстановкката.
Пиша с краката си, че се пека и нищо не се вижда.
Та.
В трансферния ми период.
Едно хлапаче.
Зор, зор да излизаме.
Хубавец, плочки, сини очи, муцка.
Беше запазил маса в един от най-скъпите софийски ресторанти, пита какво харесвам, да е съобразено да ми е близо, пък нам кво. Мило момче много.
Отиваме вечерта.
Обаче аз след работа, не съм с дрес код.
Стана ми мега тъпо. Викам му  - виж, виждам, че се чувстваш напрегнат, а сме излезли за кеф. А дай да отидем на друго място.
Но желанието му и жеста ми хареса.
Беше се постарал.
После правихме и хубав секс.

# 1 449
Именно. Векове наред мъжете са били нужни на жените буквално за оцеляване, защото не са имали никакви права. Сега това се промени и вече ги избираме по характер и симпатии и глей кво станА хахах седят си не избрани милите и само мрънкат по "доброто старо време". Щото осъзнават, че ако не е зависимост, никой няма да ги избере заради тях самите. Колко тъжно, когато еволюцията не с ее задействала още.

Не мога да не те цитирам,  защото е в 10ката.
Факт, бащите на тези мъже са същите като тях (ако въобще присъстват в живота им), но жените тогава са си затваряли очите и са търпели, дали и под обществения натиск , "че семейство и деца трябва да има" и че "сама жена не е хубаво".
Как да обясниш на това старо поколение, че понякога е по-добре да си сам, отколкото зле придружен.
Сигурно някаква червена линия е ако мъжът я бие, но ако е роб 24/7 - няма проблем, то нормално.

Ще допълня, че същите тия, дето реват че са сами имат две основни мисли. Първата е, ми то жени вече нямало. (Айде бе, числено дори сме повече). Второто е, че то няма жени, защото имаме (вече) претенции.
Наскоро един хубостник ми рева, че нямало жени. Направо бях втрещена като чух това, но после бързо светна като червен светофар с екстрите му (мамин златен).

# 1 450
Да кажем рф е всичко, което казва и е много щастлив с жена си? Какво ядат, къде ходят тяхна си работа, мен не ме интересува, обаче живо ме интересува що дири в темата за срещите...щото аз по въпроси с кърмене, раждане, забременяване, кой да мие чиниите, свекърви, етърви, та даже и майки, мнение не давам...щото не ми е проблем. За рф имам мнение, но ще си го запазя за себе си.
Обърни.

Свободния (и задоволения Blush) човек казва: яжте, пийте, изкарвайте пари, кефете се на живота, хубавите жени и мъже и правете каквото душа ви иска.

Други ги стиска яко и влизат да стискат и другите за шията: ма колко пари, ма колко нощи, ма не можело това, не можело онова.

Т.е. вие го галихте Рф до сега с перце понеже сте щастливи ли?
Т.е. всеки, който коментира в тая тема се интересува от срещи ли?
Достатъчно интелигентни са ти коментарите за да прокарваш тази теза.

# 1 451
Каза се по-напред.
Пишещите в темата имаме мъже и сме доволни от тях и неслучайно заемаме позицията, че човек е хубаво да се разполага, да има и да се наслаждава на живота.

Който пести и няма е нормално непрекъснато да говори за пари, златотърсачки, обедняване, нямане, к-ви и прочее.

clear as a bright sunny day
Така де, точно за това говоря. Дори не можеш да си представиш има кинти и не харчи със шепите за коли, жени, чанти от 5 бона и там още квото беше изписано. Баси културния шок и накрая както казал шопа, е те такова животно няма.

# 1 452
Обърни.

Т.е. вие го галихте Рф до сега с перце понеже сте щастливи ли?
Т.е. всеки, който коментира в тая тема се интересува от срещи ли?
Достатъчно интелигентни са ти коментарите за да прокарваш тази теза.
Да. Съвсем аргументирано "да" на първите 2.

А относно харченето за коли, чанти и тн. - който има и е имал, не вижда нито ЕДНА причина да слиза на бюджетни коли и чанти. Удоволствието се плаща и когато можеш да го платиш - сделката е честна. Ако няма и не му пука (каквито сме били като студенти напр.), също е ок.
Свобода.

# 1 453
Рф ти точно не си щастлив с избора, който си направил (ако изобщо имаш жена де, както Мая отбеляза).
Ако беше нямаше да ревеш в тая тема като заклан.
Горката ти жена.

# 1 454
  • Шоплука
Хехе, ще ти се сега и да сме бедни
Баш аз и още няколко нали...
Всъщност дори не се усещаш, че точно тези едностранни категорични разсъждения ви издават. Не иска да харчи парите си да впечатлява и да парадира - значи няма. Не дава - значи няма. Просто манталитет и си личи много от далече. Отделно цялата тази нахъсаност за пари и срещу всеки който дръзне да каже нещо различно. Споко ся, бедността не е нещо срамно ( нали и аз съм тук), ама други неща са.

Ти си този дето не разбира.
Мъж, който иска жена трябва да дава пари по нея - да я води на ресторант/ на сладкарница/ на почивки/ да и купува подаръци. И бижута, И чанти - особено тия хубавите чанти.
Толкоз.
Той пари може и да има, но като не ги харчи за нас, какво ни бръсне нас?!
Мъж, който не харчи пари по нас - баста. И да не ни иска за нищо нито лев.
И да ни осигури дом. И да ни предложи брак, с годежен пръстен с диамант, може и с рубин, че те сега станаха по-скъпи. И да вдигнем сватба за чудо и приказ. И да ни брани от всичо и всички, включително и от собствената си майка.
И след като заживеем заедно да помага в домакинството.
И като му родим деца да помага активно за тяхното отглеждане.
И автомобил да ни купи.
Два лева да има - жената да яде, той гладен да седи.
Това е истинският мъж - сега ясно ли е?
За такъв мъж през огън минавам и съм минавала и ще минавам.

Общи условия

Активация на акаунт