Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 29 774
  • 1 936
  •   13
Отговори
# 1 395
Във фейсбук я видях.
Във форума основно се разнообразявам,да.

# 1 396
Мъжете дето намекват че едно или друго било платени услуги, изобщо да не излизат от вкъщи. Че всичко е платени услуги. И кола няма да имат ако не е платена услуга.
Много е страшно да платиш и една сметка за кафе, дааа... обидно, позорно и грозно. Стойте си дОма.

# 1 397
А, сакън.
То като се размята един чар и феромони, падат гащи и задръжки.
И ти ще искаш да плащаш даже, не само да делиш. Wink

# 1 398
Хейзъл, и аз съм на същото мнение, ама се почват обидите: златотърсачка, любов не видяла, жлъчна, студена, не знам каква, там рф да каже.
Примерът с гаджето на Веси е показателен: питай ме от какво имаш нужда. Но няма как да се обясни, без пак да се почне с епитетите и психоанализата и реално дискусия няма.

# 1 399
Малко философия по темата. В труда си "Произход на семейството, частната собственост и държавата" Енгелс нарича буржоазния брак "социална проституция". Заради браковете по сметка. Част от съфорумките онагледиха това с житейски примери. Ама им намериха оправдание и леко се засягат от подобни определения.

Ами тази социална проституция е благодарение на мъжете през вековете, та много да не мрънкат.

# 1 400
Малко философия по темата. В труда си "Произход на семейството, частната собственост и държавата" Енгелс нарича буржоазния брак "социална проституция". Заради браковете по сметка. Част от съфорумките онагледиха това с житейски примери. Ама им намериха оправдание и леко се засягат от подобни определения.

Ами тази социална проституция е благодарение на мъжете през вековете, та много да не мрънкат.

Съгласна съм напълно. Още преди стотици години се е търсела добра "партия" за младото момиче.
Поне мъжът да има къща и работа и тогава са я давали за женене - иначе не.
Да се благодарят, че тия времена вече ги няма че доста мъже и без секс щяха да си седят, ако ги нямаше и "скромните" лягащи си за кафе и сок или пък за няколко мили думи с тях жени.

# 1 401
Не само.
Жената не е имала много права. Не е имала възможности за развитие.
Даже и при развод можело да я изхвърлят като мръсно коте и да и вземат децата.
Логично е да драпа за мъж с възможности и само можела да се моли да не я бие, тормози или да не я изхвърли.

# 1 402
Именно. Векове наред мъжете са били нужни на жените буквално за оцеляване, защото не са имали никакви права. Сега това се промени и вече ги избираме по характер и симпатии и глей кво станА хахах седят си не избрани милите и само мрънкат по "доброто старо време". Щото осъзнават, че ако не е зависимост, никой няма да ги избере заради тях самите. Колко тъжно, когато еволюцията не с ее задействала още.

# 1 403
Именно. Векове наред мъжете са били нужни на жените буквално за оцеляване, защото не са имали никакви права. Сега това се промени и вече ги избираме по характер и симпатии и глей кво станА хахах седят си не избрани милите и само мрънкат по "доброто старо време". Щото осъзнават, че ако не е зависимост, никой няма да ги избере заради тях самите. Колко тъжно, когато еволюцията не с ее задействала още.

Абе има логика в това, обаче на млади години мъжете и жените са горе долу по равно, май даже жените са малко повече. Та по тази логика няма как всички жени да се докопат до хубавите мъже. Някои трябва или да са сами, или да вземат останалото. А и понеже далеч не всички жени за супер, тогава по-скоро важи правилото "за всеки влак си има пътници" и самотни си стоят само тези с неадекватните претенции, които се целят прекалено високо. Това важи и за двата пола. Не, че няма изключения, де. Ама да не описвам сега.

# 1 404
  • София
Лъвица, права си, но ти разглеждаш съвсем друга хипотеза. "Междувременно да си комуникирате какво искате" означава, че и мъжът е включен в исканията, а от доста страници на нас ни се казва, че жената трябва да иска, а мъжа да дава. Едностранно. То, ясно, че даже пишещите не го вярват, ама е хубаво да не изпадаме в крайности, дори и в мечтите си.

Ами всъщност доста мнения се изкривиха, къде нарочно, къде от неразбиране. Та стана малко безсмислено да се обясняват разликите между А и Б. Пример е станалото прословуто мнение на Мая.

# 1 405
Интересно ми е след всичко изписано в темата, всичкото настървение за пари, сметки и кво ли не, да не коментирам още прословутия пост дето се размята чак обидно малка сума срещу.... нали сещате се. Ясно, че на най - активните определено не им се е получило, не са хванали мъж с кинти, нито получават колкото им се иска според лансираните тук мечти да го наречем.
Май излиза, че аз дето цялата тема съм оплюван съм направил повече за жена си от колкото всяка друга тук е видяла от мъж. Що така се получава, да не би нещо някъде да се бърка?
Може би има нещо общо написаните по- горе едни неща за двустранни отношения, партньорство и подобни.

# 1 406
  • По света и у нас
Това минути за реклама ли бяха?

Не е зле жените от време на време да си казват какво искат, за да си сверяват господата часовниците с реалността. Знам че ви боли душата за “мизерната сума” от 500 евро и е неприятно, но такъв е живота. Не може само ние да ви слушаме глупостите.

# 1 407
Беше коментирано назад, не от мен, ако искаш върни се да четеш

# 1 408
Лъвица, права си, но ти разглеждаш съвсем друга хипотеза. "Междувременно да си комуникирате какво искате" означава, че и мъжът е включен в исканията, а от доста страници на нас ни се казва, че жената трябва да иска, а мъжа да дава. Едностранно. То, ясно, че даже пишещите не го вярват, ама е хубаво да не изпадаме в крайности, дори и в мечтите си.

Ами всъщност доста мнения се изкривиха, къде нарочно, къде от неразбиране. Та стана малко безсмислено да се обясняват разликите между А и Б. Пример е станалото прословуто мнение на Мая.
Какво сме му изкривили на прословутото мнение? "Преведи 500 евро в понеделник и аз в петък ще дойда подмокрена". К'во има да му изкривяваш? Стоково-парични отношения, под червения фенер. Сега някои не са доволни от изводите, дето си направихме, ама то е ясно. Че имат и претенции, че мъжете не уважавали жените. Ама нито всички жени са на това ниво, нито мъжете имат еднакво отношение към всички жени.

# 1 409
Това минути за реклама ли бяха?

Не е зле жените от време на време да си казват какво искат, за да си сверяват господата часовниците с реалността. Знам че ви боли душата за “мизерната сума” от 500 евро и е неприятно, но такъв е живота. Не може само ние да ви слушаме глупостите.

Аз от цялата тая логорея разбрах, че жените не трябва да имат ама никакви изисквания, за да може и мъжете без всякакви качества да намазват. Хаха!

Общи условия

Активация на акаунт