Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 27 317
  • 1 788
  •   9
Отговори
# 1 710
На първа, а и втора, пета, десета среща, даже след първи секс винаги плащам тотала, не бих оставил жена, която харесвам да плати.
Но (важно!) - само с кредитна карта. Така всички, които гледат на мен като на бъдещ съпруг, мияч на чинии или наемач на домашни прислужници, изплащач на ипотеки, веднага си казват - а-а, тоя не е стабиУен. Но пък ако съм им хванал окото, допълват с - може пък и да става за един-два пъти.
Забелязвам една тенденция - неумението да се поставиш на мястото на другия. Една от участничките в последните страници е описала свои претенции към мъжа, изпълними може би от полубог. Минимум. Или както казват жените: това - първо.
Не става ясно този полубог защо ще е заинтересуван точно от нея?
Жените избират, ясно. Обаче мъжете са по-лесни. Като не ги избере хубавата, хващат си някоя умна. То не може и душата в рая.

# 1 711
Не се ли ползват вече масово кредитни карти в БГ и защо плащането с такава да е признак на нестабилност?

Точно обратното е - признак на стабилност и добър кредитен рейтинг е, защото ако човек е фалирал, ако се е забатачил и овъртолил в дългове, никоя институция няма да го одобри за кредитна карта. Аз ще се напрегна, ако нпкой започне да вади кеш и да си брои центовете пред мене.

Така, че преразгледай си стратегията и започвай да плащаш само кеш.

# 1 712
Или, както се казва в обявите – богиня търси своя бог. Heart EyesSmile

# 1 713
Как така въпроси за заплата и боди каунт на първа среща?!
Мале, мале... колко съм щастлива, че не ми се налага да си търся мъж в днешно време.
Верно котките щяха да са по-добрият вариант.

# 1 714
  • По света и у нас
Май в БГ предимно дебитни карти се ползват. Има една успоредна тема, хората се оплакват как са им точили суми от сметките. То няма такова понятие като Credit score, хората си имат спестявания, не им пука да се доказват за пред лихварите.

# 1 715
Е, къщите и апартаментите кеш ли ги купуват хората в България, че да не им трябва credit score?

# 1 716
  • По света и у нас
Кредити е имало и по татово време, обаче кредит скор не е имало.

# 1 717
Който не е виждал Жорж Ганчев да размахва златна кредитна карта по самолетите, подчертавайки че е ВИП серия 😄 поръчвайки вино?(не помня вече), за полет от час и половина 😄

# 1 718
  • София
Нямаме credit score. Всичко зависи от заплатата и трудов договор към момента на кандидатстване за кредит. Аз по принцип имам супер кредитна история, обаче има моменти, в които са ми отказвали, защото наскоро съм сменила работата.

# 1 719
Е, къщите и апартаментите кеш ли ги купуват хората в България, че да не им трябва credit score?

Ми не знам, аз даже не знам какво е това, сега проверих в нета. Иначе май и у нас има кредитни досиета, ама не ми се е налагало да ползвам, а и нямам.

# 1 720
Кредит и кредитна карта са доста различни, но при нас понеже кредит е станала мръсна дума покрай бързите кредити и се асоциира с някаква зависимост.

# 1 721
Кредитите са като политиците и презервативите. Без тях е по- хубаво

# 1 722
  • Шоплука
Аз съм в тая тема за лаф мухабет.

Ми като проучваш един мъж шест месеца като мене навремето, то няма какво ново да чуеш на първата среща.
Аз пък съм за усещането, интуицията ми е безотказна - каквото и да ми говори по сигналите на тялото му мога да усетя дали говори истината, дали лъже, колко лъже и какво се крие зад лъжите му. Като скенер съм.
Май наистина трябваше да стана дедектив!
Защото живият контакт е единственият начин все още да сканираме някого, когото сме набелязали за потенциален партньор.
Човек като ходи по срещи, за да си намери съпруг, а не хахо-махо за веселбата, нещата са си сериозни.
Понеже ми стана интересен въпрос на rf22

Скрит текст:
Интересно ми е друго, понеже съм го чувал от други мъже, питате ли каква заплата взима? На първа, втора, трета среща?
Не знам защо, по външният ми вид ли какво / аз обичам да си ходя лачена/ мъжете винаги започват да ми обясняват, че имат пари - явно излъчващият ми вайб е такъв - сами всичко си казват. Като някой е много настоятелен да ми обяснява, колко пари има и почне да ми писва, направо му казвам
- Математиката е точна наука, говори ми в цифри.

И като една бъдеща тъща - ще бъда кошмар под Слънцето - зет без пари, този праг няма да го прекрачи.
Да майките със синовете го казвам - да не ви се падам аз, че лошо.
Зет искам като мед - пари да има, да ми гледа щерката не като златно яйце, а като Фаберже!
И да допълня - ако някой ви черпи Вьов Клико - не отказвайте - шампанското е един път!
Ха със здраве!

# 1 723
Всъщност има много какво да те изненада, най -вече като разбереш, че представката си, която си изградил за дългия е просто фантазия и няма общо с реалността. Тва е лошото на такива дълги он лайн истории, иначе става ако не се напъваш особено и го правиш между другото. Онлайн гадже съм имал за 2-3 месеца, колкото изтраях преди да я заменя за реална. С други съм си писал и по - дълго както споменах, но е било без очаквания за нещо реално, поне от моя страна. Напълно достатъчно са няколко дни чатене и минаване на живо, ако не стане, просто минаваш на следващата в списъка

# 1 724
  • Шоплука
rf22 - тук трябва да се внесе ясно уточнение - хората, с които съм си писала с месеци, не бяха чатове в смисъла на
ICQ- то, вайбър или нещо такова.
Това си бяха потребители във форуми, където пишехме в секциите по интереси - книги, музика, фитнес, филми, професии, екскурзии и прочие.
За това ти е странно и не ме разбираш. Въпреки, че се гордея с фантазията си в други направления, по тези обменени мнения, лични бележки, парарелел чат с тази персона в скайп тогава не се развиват на база свалка в стил - zdr kv pr - нали.
Не съм била да чатя с 100 човека едновременно и да отбирам успешните съвпадения за среща. За това ми се струва, че мненията ни се разминават. Не съм приритвала за срещи.
Това, което ти описваш е друго - това е направо маниакално търсене на партньорка за леглото, това го правят повече мъжете. Бързат да има жив контакт, та ако го хареса да му върже и да си получи кефа. Ако може и безплатно още по-добре.
За това говорим за различни неща. Ти ако си чатиш с 50 момичета и 10 от тях ти вържат, няма да ти излезе сметката за пратиш 10 вечери, ще гледаш да спретнеш нещо набързо, та ако е загорялка да я сметеш веднага.
Ако те изкефи в леглото да я извръткаш още 10 пъти, пък ако пламне искрата, тогава да си вземеш за гадже.
Твоята стратегия и моята нямат нищо общо. За това не се разбираме.

Общи условия

Активация на акаунт