Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 28 428
  • 1 846
  •   11
Отговори
# 1 770
Chuby, опитай да допуснеш, че има вселена в която връзка между мъж и жена не е дефинирана от това единият да е провайдър. Нов житейски хоризонт ще ти се отвори.

# 1 771
Нали това обясних, че след като аз съм възпитана и мога да се издържам сама, и дъщеря ми вече на 22 може да издържа поне 2 мъже, резонно е да очакваме мъжа барем да може да черпи на първите 3 срещи.
Какво друго да очакваме от него? Само златния му ли?
Божке, тази тема е верно за заключване.

# 1 772
  • Шоплука
Биги всякакви връзки са се наспорили между мъже и жени, между мъже и мъже, жени и жени, тройки, четворки и осморки ...

Моя хоризонт си ми е екстра, що ти трябва да го променяш?
Споря ли с тебе за екселската таблица и червенокосата ти вещица тъй веща у креватЯ?
Не - живота си е твой, живей си го как намериш за добре.

Аз в моя едно съм разбрала - парите са основата на щастието. Мъж трябва да може да ме издържа, да се грижи за мене и да ми угажда. Точка.

Пууу омотах една бримка ...

# 1 773
  • София
Този уикенд чух още две истории за мъже, които ги издържат жените им, че и родителите на жените.
Провайдъри ми били те!
Сега като хвана една сопа....

# 1 774
Биги всякакви връзки са се наспорили между мъже и жени, между мъже и мъже, жени и жени, тройки, четворки и осморки ...

Споря ли с тебе за екселската таблица и червенокосата ти вещица тъй веща у креватЯ?

Аз в моя едно съм разбрала - парите са основата на щастието. Мъж трябва да може да ме издържа, да се грижи за мене и да ми угажда. Точка.

Хубаво, ама какво правим ако го съкратят от работа или бизнеса му отиде на кино? Разлюбваме ли го тоя мъж? Това не успяхме да разберем цели сто и кусур страници.

# 1 775
  • София
Аз като баща на съвсем невръстна дъщеря още от най-ранна възраст пък искам да я науча никога да не разчита на мъж да ѝ осигурява качество на живот, което заслужава във финансовия смисъл на думата. И в по-широкия смисъл да разчита изключително на себе си.

То надали ще трябва да я убеждавам, след като ще има живия пример пред нея - баба ѝ и майка ѝ. Първата, която е зависела изцяло от мъжа си и е живяла като 10-те процента в САЩ, докато не остава вдовица и всичко лъскаво изчезва, а остават само сметките и втората, която е взела мерки чрез образование и къртовски труд, никога да не попадне в положението на майка си виждайки колко преходно е да разчиташ на някого.

Хубаво е да учим момичетата на това. Не е хубаво, когато се налага да го правим, защото момчетата не са научени на елементарна отговорност.

Иначе Чуби какво толкова ви нервира. Има такива жени, както и мъже, които си кеф ги издържат. За всички останали има други типове хора. Въпросът е с какво съществуването на едните вреди на съществуването на другите?

# 1 776
Значи ще трябва да се старае още повече, за да впечатли и спечели жена, която няма нужда да бъде издържана.

# 1 777
То, за да се стигне до подкрепата изконна на един мъж, трябва и той малко да се постарае. Наготово става. Ако си ученичка и нищо не знаеш за живота.
За какво е мъж дето не може да се заяви като такъв. Ще го чака някой после да играе на рулетка – ще е читав или ще се скъпи за всяко руло тоалетна хартия кой ще купи. Моля ви се, по-сериозно.

# 1 778
Окей, хипотетично, да си представим, че аз правя многото пари, защото професията ми го позволява и си я харесвам. Мога без проблем да издържам себе си, мъж и деца, да си купувам скъпи чанти. Мъжът ми, когото много обичам, харесвам и уважавам, има много яката според мен професия-призвание, но е финансово безперспективна, примерно археолог или професор по класическа филология или реставратор на средновековни иконописи. Или каубой, пък ранчото да е мое, като в сериала.

Защо, аджеба, да не съм аз провайдъра, пък той да си работи за престиж и за да ми разказва красиви неща вечер? И да има повече време за децата и дома ни?

Приемаме, че в тази ситуация мъжът поема голяма част от домакинството или наемаме външна помощ.

Има много интересни и свестни мъже извън финансисти, предприемачи и схемаджии, които най-често правят големите пари.

# 1 779
Нали написахме, че жените дето искаме, имаме. И даваме, и подкрепяме и неимащите си ИЗБРАНИ мъже.
Кое потресе така бг-мама общността от плащане на няколко начални сметки - нямам идея.

# 1 780
  • По света и у нас
Според мен Musy1234 е стар, вкиснат ерген - не е жена.
Жените не обиждат така на полови органи, а и са много по-обстоятелствени.

На мен Муци ми се стори че е мъж в началото. Много мизогински коментираше , после като каза ме е жена се учудих, някой се преструва на мама.

Така както върви дискусията, новите мъже ще трябва да идват със зестра, да могат да готвят, гледат децата и да са девствени до сватбата. Такива има много , такаче споко.  😉 Ние ще се погрижим за останалото.

Жените скоро ще започнат да се събират на комуни като лъвици и ще си помагат за децата, докато някои работят и носят пари, други ще чистят вкъщи и ще гледат децата. Лъвчовците ще ги ползваме само за осеменители и за издръжка ( ако въобще функционират след 40те си, много мъже се пропиха, сговниха за жалост) Натам върви положението.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 02:30 от PriMadonna

# 1 781
Това е само фаза 1. После жените еволюират, съответно биологичната функция на мъжете отпада и те изчезват като вид. На света остават само жени. И евентуално аз.

# 1 782
Скрит текст:

Хубаво, ама какво правим ако го съкратят от работа или бизнеса му отиде на кино? Разлюбваме ли го тоя мъж? Това не успяхме да разберем цели сто и кусур страници.

Способен мъж без работа няма да остане.
А ако твоята жена погрознее и качи 50 кила и не може да ги свали, ще спреш ли да я обичаш и да правиш секс с нея.
Даже го знам и отговора. Да. Ще спреш.

Скрит текст:
Окей, хипотетично, да си представим, че аз правя многото пари, защото професията ми го позволява и си я харесвам. Мога без проблем да издържам себе си, мъж и деца, да си купувам скъпи чанти. Мъжът ми, когото много обичам, харесвам и уважавам, има много яката според мен професия-призвание, но е финансово безперспективна, примерно археолог или професор по класическа филология или реставратор на средновековни иконописи. Или каубой, пък ранчото да е мое, като в сериала.

Защо, аджеба, да не съм аз провайдъра, пък той да си работи за престиж и за да ми разказва красиви неща вечер? И да има повече време за децата и дома ни?

Приемаме, че в тази ситуация мъжът поема голяма част от домакинството или наемаме външна помощ.

Има много интересни и свестни мъже извън финансисти, предприемачи и схемаджии, които най-често правят големите пари.

Ами лошо няма. Ама мъжете се комплексират от такива жени.
И твоя може да те търпи и да ти се умилква.
Ама  като нищот или ще стане импотентен или ще си намери любовница за да се почувства по-най.

# 1 783
  • София
Ааа, помним в темата за кариерата колко подкрепящи бяха мъжете към жени с кариера, и колко готови да ги отменят в домакинството Smile

# 1 784
Е то ако аз изкарвам парите, той поне домакинската работа ако не поема за кво ми е?

Общи условия

Активация на акаунт