Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 30 209
  • 1 953
  •   2
Отговори
# 1 845
Те тук монетизират, защото не могат да излезнат от битието си. По срещи не се ходи само за да си намериш съпруг/съпруга, да гледате децата и да изплатите ипотеката. Това е един сравнително кратък период от човешкия живот.
По срещи се ходи, за да се забавлявате, да се разнообразявате. Аз например като любителка на сладкия живот и хубавата храна, няма как да се разбера с немеркантилна тип, за който не е проблем да живее в глад и студ. И за това за такива хора съм неподходяща. Така, че меркантилен с меркантилен и немеркантилен с немеркантилен, за да говорят на един и същи език. Другото е мъчение.

# 1 846
Само че… Този, който се обижда на скъсаняк, наистина няма пари. Жените, които искат мъже с пари, живеят и без да имат мъж с пари до себе си. А мъжете без пари рядко успяват да намерят жена.
Аз останах с впечатление, че хората, на които им се е налагало да се борят със живота от ранна възраст, повече държат на парите и говорят за пари. Тук даже ми се каза, че съм получила всичко наготово, щом не съм работила като студентка. Та според мен, борбата за хляб прави хората меркантилни. Донякъде е обяснимо. Гледаш да не останеш пак гладен.

# 1 847
Муси, права си, но част от проблема със срещите е, че на света май се срещат повече немеркантилна мъже и повече меркантилни жени и от там следва разочарование в очакванията. За това всеки да си търси типажа. Обаче един меркантилен мъж би бил добре и с меркантилна жена и с немеркантилна, с втория тип ще е още по-добре, обаче една меркантилна жена с немеркантилен тип е истинска катастрофа, за това една среща и бай е решението.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 19:48 от Yellow flower 12

# 1 848
И това е вярно донякъде, но в такива теми така се получава - не говорим за борба в живота, а за притеснение някой да не иска от теб повече, отколкото си склонен да дадеш. Даже скоро имаше 1-2 теми, където мъжете направо си го казаха - аз един секс искам от нея, тя с претенции. Ами добре, ама тя не е разбрала, че той иска само секс; разбрала е, че иска нещо дългосрочно и сериозно и има съответните очаквания. Ако е само за секс - здраве, умение и голям инструмент са напълно достатъчни.

# 1 849
Проблемът на тези, дето са само за секс е, че бързо омръзват и после го играят жертви.  За това и даваме акъл как да не са само за това.

# 1 850
Само че… Този, който се обижда на скъсаняк, наистина няма пари. Жените, които искат мъже с пари, живеят и без да имат мъж с пари до себе си. А мъжете без пари рядко успяват да намерят жена.
Хем се обижда, хем отчаяно се опитва да пренапише (уви, във форум не се получава), собствената си болезнена реакция на тема пари

Баш мъж тука вика "дръжте крадеца"

Останалите си се ширим - защо не. Имаме - харчим. Оплакваме ли се? - Не.

# 1 851
  • София
За секса трябва и терен, все пак. Е, сега е лято, става и в храстите. Коя луда ще се навие в храстите?

# 1 852
Храсти?!? Бе, хора, стига ни хвърляйте в полярности. Или ще е ресторант Мишлен първа среща минимум или секс в храсти. Шизофрения да получиш. За вас нормалност няма ли?

Проблемът на тези, дето са само за секс е, че бързо омръзват и после го играят жертви.  За това и даваме акъл как да не са само за това.

Ха-ха, някой си е повярвал. Няма такъв акъл, който да бръкне в акъла на друг и да го дирижира. Плащането на първа среща и на всички последващи си се съчетава и още как с това да си само за секс. Просто това не е критерия.

# 1 853
  • София
Шегувам се де.
Може мъжът да разполага с хубав терен. Ще черпи една вода от чешмата и готово.

# 1 854
  • Шоплука
Много мъже просто искат да минат тънко поради един прост факт - да опъна колкото се може повече, ем да си направя кефа, ем да не се охарча щото съм голям играч, а после да разправям наляво и надясно, че жените освен една гола *** няма какво друго да предложат.
На това нещо контра винаги идват парите - като почнеш да искаш от самото начало.

В бизнеса има едно правило - искай много, да получиш поне половината.

Както всеки иска да продаде труда си за максимума, а работодателя да плати минимума, както търговеца иска да спечели максимума, а клиента да плати възможно най-тънко, така и тук в тази игра - мъж/жена имаме същите правила.
Особено от факта, че за нас жените и залога е много по-голям.

# 1 855
Синовете си възпитавам да предлагат храна и забавления на приятелките си, за да имат такива. Кой разбрал, разбрал. Пък вече кой за какво става, само времето ще покаже.

# 1 856
Ама интересну начи - парите не били водещи, не били важни, не били намквоситам и като доде леля ви Чуби да каже, че парите са основата на всичко и без тех нема нищо изприритвате на умрело...с което става ясно само едно -
парите са първото и най-важното нещо.

Парите може и да са най-важното нещо за мен само в два случая:
- Мизерствам и отчаяно искам да се измъкна от недоимъка. Тогава това ще ми е основна цел.
- Бясна златотърсачка съм и лакомията ми иска яхти, самолети, вили, диаманти... И за да го имам ще си дам и предника, и задника, и всеки един отвор на тялото, ще слушам и ще изпълнявам и... вероятно няма да съм нещастна, а обратното.

Ама аз не съм нито едното от двете и никога няма да приема някой тлъст дебелак (Пеевски например) понеже бил мултимилионер. Или чалгар, простак, футболист и прочее. Та след като не мизерствам и съм си надвила на масрафа, така да се каже, за нормален живот, по-нататък вече на преден план идват други потребности.

# 1 857
Ма кой изобщо говори за това прасе Frowning
Аз, доколкото чета, този лагер съвсем друго има предвид - да не се връзват жените на необмислени приказки. Нито пък на твърде обмислени.

# 1 858
Аз чета буквално - парите били най-важното от всичко. Ми значи парите елиминират всякакви други недостатъци,

# 1 859
/това за драмата с блокирането Simple Smile /
Винаги съм смятал че разни потребители в интернет който се държат като 9-13-15 годишно гаменче, всъщност много често са такова, в най-буквалния смисъл; никой не го знае на колко е всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт