Концерти - тема 4

• 4 762
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
Колко време ще пее?
И аз бих дала парите, стига да имам възможност.

# 61
2 часа е обявено събитието.

# 62
Ще си на една ръка разстояние.
Аз бих ги дала за любим изпълнител.

# 63
Мисля, че в "Пиротска 5" редовно има такива частни партита с известни изпълнители от чужбина.

А някой ходил ли е във въпросния Джой Стейшън, какво представлява? Концертът на Расмус е там, но още не знам дали да купувам билети.

# 64
# 65
А някъде обявяват ли се тези събития, за първи път чувам. Ако ми е много любим изпълнител, отивам веднага.

# 66
А някъде обявяват ли се тези събития, за първи път чувам. Ако ми е много любим изпълнител, отивам веднага.
Ами, на сайта на изпълнителя. Yum

# 67
Е не преглеждам всеки ден сайтовете на всички изпълнители, които харесвам или на които потенциално бих отишла. Ще споделите ли името на клуба или на изпълнителя или е някаква голяма тайна?

# 68
Мисля, че в "Пиротска 5" редовно има такива частни партита с известни изпълнители от чужбина.

А някой ходил ли е във въпросния Джой Стейшън, какво представлява? Концертът на Расмус е там, но още не знам дали да купувам билети.

В джой стейшън съм ходила много пъти, имат във фейсбук активна страница с множество снимки от всички събития които правят- може там да видиш.

Нормална сцена, има прилично много място. За мен единствения недостатък е че не се ха̀бят много с климатиците, като се напълни с повечко хора става задушно доста.

# 69
Преди малко получих известяване за датите и турнето на Teddy Swims за 2027. Качени са в сайта му. The Ugly Tour идва в Европа през март 2027.

# 70
Хубави зали са подбрали. А тези частни партита са извън датите, така ли, като допълнители събития между концертите?

# 71
Хубави зали са подбрали. А тези частни партита са извън датите, така ли, като допълнители събития между концертите?
Частното парти, за което споменах, няма общо с Теди Суимс. Просто ако имате известяване включено от сайта на изпълнителя получавате първи новините и ексклузивните предложения.

# 72
Whatever. Запазете голямата тайна и елате после да се похвалите дали 500 евро са си стрували. 🙂

# 73
Удо Диркшнайдер през януари. Пристигнаха ми билетите днес.
През февруари - Manowar.

# 74
Къде ще гледате Manowar?

Общи условия

Активация на акаунт