Слънце, пясък и мечти - бебе, скоро идвай ти ! ~бебеправене 627~

• 26 002
  • 716
  •   1
Отговори
# 705
Наси, според мен вие имате 3 сериозни проблема .
Номер 1 е с качеството на ембрионите, т..е или при някой от вас или и при двамата има проблем с материала и съответно тялото го изхвърля на ранен етап
Номер 2 е може би имунологията, макар че ти имаш доста бременности без имунология, които се продължили до по-късно.
Номер 3 са инфекциите, които си носиш и не сте изчистили. А може би и мъжа ти също има и си ги предавате.

Аз също съм на мнението на момичетата, че имате нужда от инвитро, за да се проверят ембрионите, което става само с ПИД и да се контролират вливките с Флебогама. Аз също имах тази бременност вливки, мисля че и това беше причината да се задържи до 10+3, но няколко доктора ми казаха, че никакви вливки на света не могат да задържат ембрион, който не е читав. Та, ако всичко беше наред с ембриона, най-вероятно щяха да ти подействат. Ти още като писа имаше бавно растящо ЧХГ, критично нисък прогестерон, липса на ембрион и пулс. От опит ти казвам, падне ли прогестерона, значи бременността не е била читава. Мани го ЧХГ, то може да си расте и даже доста време да стои, но прогестерона пада, защото има проблем с бременността.
Отдели си сериозно време да се излекуваш, не отгоре отгоре.

# 706
Наси, никакво отказване. Салсера е систематизирала много точно нещата. Когато имате сили и желание, подкарвайте и изключвайте всеки един проблем. Вярвам, че ще стигнете до успех след като изключите проблемите и контролирате по-точно самият процес.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 22:22 от m-angel

# 707
  • На изток от Ада
Благодаря момичета!

За Михайлова, каза конърола и да запиша час защото по имейл не е полезна. Не каза кога за контрола. Според чата 4 6 седм

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 12:20 от nasito8988

# 708
Наси, съжалявам момиче!😔 Много ти дойде вече......

# 709
  • На изток от Ада
Михайлова каза 2 седмици след А за контрола...

# 710
Наси, много съжалявам! Прегръдка 🤍

# 711
Здравейте, момичета,
Днес правих цветна снимка в Надежда и резултатът е запушена дясна тръба - сактосалпингс. Лявата е добре. Миналата година д-р Калчев уж я беше отпушил, сега обаче положението явно се е влошило.
Д-р Чапанова препоръчва да ми махне тръбата, според нея не може да се оправи и пречи на имплантация, дори и от здравата тръба. Насрочихме ориентировъчна дата за лапаро другия месец, но май ще потърся още 1-2 мнения по въпроса. Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен проблем?

# 712
При мен има съмнения за хидросалпингс на дясната. Персенска предложи лапароскопия и ако се наложи да я премахне.
Не знам има ли друго решение в случая, информацията ми е от вчера и така се шокирах от новината, че още не знам как да реагирам.

# 713
Аз бях с 2 запушени тръби в следствие на извънматочна бременност. Направихме два несполучливи опита за инвитро (като от клиниката нищо не споменаха за тръбите). Преместихме се в Надежда при д-р Тихомирова и тя ни обясни, че запушените тръби отделят някаква течност (забравих медицинския термин), която пречи на имплантацията и съответно на бъдещото инвитро. Отстранихме ги, направихме стимулация и след ЗЕТ трансфер вече съм в 6ти месец и очакваме малката  ни принцеса с нетърпение.

# 714
  • На изток от Ада
Изчистих се.

# 715
Believe23, за съжаление, ако има хидросалпингс, най-доброто е да се махне тръбата. Иначе се отделя токсична течност от тръбата в матката, която ще пречи за имплантацията и развиване на ембриона.
Аз нямам хидросалпингс, но при мен имаше съмнение дали няма течност в тръбите, която да възпалява матката, тъй като ми беше излязал лек хроничен ендометрит. След изпит антибиотик и контрола, излезе че в момента нямам. Явно се е дължал на друга причина. Но уговорката с репродуктивната беше, че ако пак излезе хроничен ендометрит, ще правим лапароскопия и, ако има течност в тръбите, ще ги маха.
Каза, че не би направила трансфер при наличие на хроничен ендометрит.

Cоolibri, честито!

# 716
Калимера, ясус, гърлс Simple Smile Поздрави от Гърция, макар че вече се прибрахме. Аз за първи път в живота си успях да настина на морето, на плажа, ама такова духане и Благо Джизъса не е виждал през живота си Smile SmileSmileSmile

Днес ми е 33-ти ден след А, цикъл още няма, овулация няма, така че кога ще дойде, дали ще дойде никой не знае, ще си чакам. Сигурно яйчниците ми още спят , макар че имаше фоликули на прегледа, но мъници. Мисля да си почивам сега септември, пък по-натам ще го мислим. Ще ходя на рентген като ми дойде да видим от какво са тия болки във врата и рамото, че ме скъсват заедно с невралгията.

Бихте ли ми препоръчали АГ, което ще ми пусне хормони да проследим ЛФ, защото никой не ми обръща внимание че е къса и ако трябва да минавам на прогестерон? .

Общи условия

Активация на акаунт