Music Idol-10

• 13 463
  • 361
  •   1
Отговори
# 225
защо няма опция изтрий глас

без да искам гласувах за Преслава да отпадне Embarassed

Кремена да си ходи пък Crossing Arms

# 226
Браво,Стефчо!
Дори и на японски се справи блестящо!  bouquet

# 227
доста сдържана е Преслава. но пак ми харесва.
  И аз имам чувство,че много повече душа може да вложи в песните си.

тя влага, личи й. просто беше сдържана.

Не съм те разбрала,явно.
  Какво имаш пред вид?Какво сдържаше Преслава?

# 228
а не бе smile3521

Кременчето с изпълненията от тази вечер, май май ще остане - отново Naughty

# 229
На мен ми се струва, че Стефан има вероятност да отпадне в четвъртък  Rolling Eyes Преслава и Кремена тази вечер бяха в стихията си  Peace

# 230
Категорично за мен най- добри тази вечер бяха момичетата от Добрич.  Peace

От момчетата Стефан беше по- добрия.  bouquet

Така е, но за съжаление, за менnewsm45. Дано не съм права, но като нищо този четвъртък да хвръкне Тео,т.е.да си заминеnewsm45

# 231
Абе хора, вече няма слаби изпълнители, а само кофти песни! Всичко е до късмет - каква песен ще се падне и дали пасва добре на изпълнителя!

# 232
Понеже изпуснах началото, чак сега видях, че Преслава е имала късмета да пее две изключително популярни песни - Едерлези (ако така се казваше) и песента на Ищар. Втората я чух, а от първата - една част, - ами няма достатъчно добър глас и за двете. Макар че ги пее прилично, наистина не е изключително.

Аз пък май симпатизирам най-много на Кремена от момичетата и на Стефан от момчетата. Знам, че това противоречи на масовото форумско мнение, но колкото повече кръгове гледам, толкова повече затвърждавам мнението си. Кремена имаше няколко издънки, но се оправи. Явно почна да го управлява по-добре този огромен глас... С биг бенда беше просто невероятна.

# 233
А аз изтървах задачата за следващата седмица.  Sad

# 234
Кремена беше изключителна и тази вечер!   bouquet Харесвам я все повече... Браво!

# 235
  Какво имаш пред вид?Какво сдържаше Преслава?

мисля, че имаше някаква несигурност и повече от обикновено премерваше тоновете. Сякаш да не направи някаква издънка. Примерно опасение, че ще бъде сравнявана с изпълнението на Кремена от кастинга, или със самата Ищар....нещо такова ми се върти из главата. Тя се усмихна облекчено още преди да са прозвучали финалните акорди в бенда.

# 236

и аз, къпах детето и не разбрах

# 237
Песен с хореография в два кръга - фолклор и още нещо, ама се зачатих и изклчих, недочух newsm78

# 238
и аз, къпах детето и не разбрах
Песни с хореография. Задачата е в две части - с модерен балет и с фолклорна група.

# 239
Абе хора, вече няма слаби изпълнители, а само кофти песни! Всичко е до късмет - каква песен ще се падне и дали пасва добре на изпълнителя!

Съгласна съм newsm10, точно заради това си мисля, че Стефан няма да се възприеме, не заради самият него, а заради японската песен. Все пак, всички други песни почти всеки ги е чувал в един или друг вариант.
А японският - лично на мен - ми е абсолютно студен и безизразен език  Peace

Общи условия

Активация на акаунт