Отговори
# 660

Той смята инструмента за важен:

„Исках героят във филма да свири на някакъв инструмент. Казах си, че трябва да има инструмент, който да му придаде цвят и характер. В началото ми се стори трудно — мислех си как ще успея да се подготвя навреме. После се запознахме със Серкан Айман и поговорихме. Той ми каза: „Имаш усет, ще ти бъде лесно, ще го научиш за кратко време.“ И точно така стана. Бях много ентусиазиран, много исках да свиря на барабани.

Според мен един актьор трябва да има връзка с някакъв инструмент. Това добавя цвят към работата, към образа. Дори само чрез инструмента можеш да изградиш цяла сюжетна линия във филм. Това е нещо безкрайно. Колкото повече неща знаеш, толкова повече различни персонажи можеш да пресъздадеш. В „Medcezir“ знаех да свиря на китара — вземах я в ръце, в сценария пишеха, че свиря и пея, и аз го правех.“

# 661

Той води доста натоварен живот. Чудя се дали има близки приятели, какво прави в свободното си време. Разказва:

„Детството ми премина в района на Авджълар, така че имам доста познати там. Когато отида да видя семейството си, мога да се срещна и с хората оттам. Обикновено се събираме с приятелите ми от сериала, защото свободното ни време съвпада в едни и същи дни.

Нямам много приятели, за които бих казал, че са ми истински близки. Имам много познати, но имам малък, тесен кръг от хора около себе си. Ако ги събереш, не са повече от 10 души. Те също са хора от тази индустрия. Имаме много теми за разговор. Прекарваме си приятно и водим хубави разговори.“

Когато насочвам разговора към критиките, темата се задълбочава. Той казва, че е отворен към критика и че обръща внимание на коментарите. Задължително ще прочете рецензиите за филма и му е любопитно какво ще кажат някои хора, които преди са го критикували остро.

„Ако този филм бъде подложен на тежки критики, ще кажа: „Този човек има нещо лично към мен, прави го нарочно“, започва той и продължава:

„Има нещо такова — на хората не им се дава време. Аз излязох от конкурс. Следя нещата и същото се случва и с новите ни колеги, които идват сега. Предполагам, че системата работи по този начин. Но аз не мога да го разбера. Може би навремето това се е случило и с Кенан (Имирзалъолу), може би и с Къванч (Татлъту). Но мога да кажа, че на мен ми се случи.

Излизаш от конкурс, започваш сериал и хората започват да те критикуват, без да ти дадат време. Поставили са те в определена рамка: „Модел е, какво разбира от актьорство“ и така нататък… Дори не ти дават възможност да се развиеш. Изведнъж получаваш тежки реакции, които те демотивират. Започваш да се питаш: „Дали не правя нещо погрешно?“

Когато направих нещата малко по-добре, коментарите се промениха. Но системата винаги е една и съща. На приятелите, които току-що са излезли от конкурс и започват в сериал, отново им се отправят тежки критики. Според мен това не е правилно. Трябва да им се даде време.“

Той вече е отворил нова страница в живота си и не иска нищо да помрачи вкуса на този период. Цели се да изживее своята американска мечта:

„Планът ми за Америка съществува от много отдавна. Преди четири-пет години си мислех: „Дано намеря малко свободно време и да замина, за да подобря езика си.“ Защото човек трябва да живее там, за да го усети. От два месеца и половина съм там. Едва сега започнах да свиквам с живота, с културата; тепърва създадох и свой кръг от хора. Ходя на курсове за професионално обучение, които подготвят актьори. Тази година ще си купя къща. Като по-далечен план за бъдещето искам единият ми крак да бъде там. Ще идвам тук, за да работя, а ще се връщам там, за да живея.“

В разговора ни не навлизаме особено в темата за любовта, но все пак подхвърлям въпроса за „брака, създаването на семейство, децата и подобни планове“, но той не го приема:

„В момента съм фокусиран върху кариерата си, изобщо не е време да говорим за такива неща. Твърде рано е. Имам цели, има неща, които искам да направя. Поне искам да опитам късмета си в Америка. Не искам да бързам, наистина искам да вървя с уверени стъпки. Затова първо ще се развия напълно като човек и професионалист, а след това ще опитам. Имам предимството на възрастта.“

Чаатай Улусой, който днес се стреми да изгради живот между Истанбул и Лос Анджелис, е имал доста труден период през първата си година в университета с ежедневното пътуване между Авджълар и Бахчекьой. Аз също се оплаквам от неудобното географско разположение на Бахчекьой и двамата споделяме тази болка. Той разказва:

„Пътувахме с три превозни средства. По онова време метробусът стигаше само до Джевизлибаг. Слизаш там, с автобус отиваш до Зинджирликую, а оттам се качваш на 42T или 42M — не помня точно кой беше. Пътуването беше изморително.

По това време се занимавах и с фотография. За да си изкарвам джобни пари, след университета работех в една агенция в Меджидиекьой, където снимах. Това беше периодът, в който кандидатствах за конкурса Best Model.“

Защо САЩ, а не Европа? Той обяснява така:

„Районът, в който живея, е много топъл, а аз много обичам топлите места. Аз съм от Истанбул, майка ми е босненка, баща ми е преселник от България, но Измир винаги е бил като мой втори роден град. Ходя там постоянно, когато имам свободно време. Лос Анджелис много ми заприлича на него — сякаш е Измирът на Америка. Климатът, хората ми се отразиха много добре. Смятам, че това влияе положително и на работата ми.

Взех такова решение. Оттук нататък, когато нямам ангажименти по работа, искам да оставам там, да си събирам енергия, а после да се връщам тук и да се отдавам на работата си още по-силно, с повече амбиция и желание…“

Разбира се, не знаем какъв е бил образът на Чаатай Улусой в представите ви досега, но ако днес той беше герой от филм, бихме го описали така: млад, разумен, човек, който инвестира в себе си, отдаден на кариерата си, без крайности и с впечатляваща външност!

Статията е от списание GQ

# 662

Защо САЩ, а не Европа? Той обяснява така:

„Районът, в който живея, е много топъл, а аз много обичам топлите места. Аз съм от Истанбул, майка ми е босненка, баща ми е преселник от България, но Измир винаги е бил като мой втори роден град. Ходя там постоянно, когато имам свободно време. Лос Анджелис много ми заприлича на него — сякаш е Измирът на Америка. Климатът, хората ми се отразиха много добре. Смятам, че това влияе положително и на работата ми.

Взех такова решение. Оттук нататък, когато нямам ангажименти по работа, искам да оставам там, да си събирам енергия, а после да се връщам тук и да се отдавам на работата си още по-силно, с повече амбиция и желание…“

Разбира се, не знаем какъв е бил образът на Чаатай Улусой в представите ви досега, но ако днес той беше герой от филм, бихме го описали така: млад, разумен, човек, който инвестира в себе си, отдаден на кариерата си, без крайности и с впечатляваща външност!

Статията е от списание GQ
Чаатай е имал желание да живее и в Турция и в Америка, но аз нямам спомен през последните няколко години ходил ли е изобщо до САЩ?!

# 663
Добро Неделно Утро ! Nature Sunny

Със сутрешното кафенце да се почерпим и подсладим с паста "Ешреф Рюя". 😋 Тя най бързо е свършила , както се забелязва. Изглежда апетитна и сочна отгоре поръсена с турски шамфъстък в тон с любимият Ретро Кадилак на Ешреф. 🖤💚 Вече и това има в Турция. Народа измисля всевъзможни неща от любимият незабравим Сериал и Главни Актьори и  Герои. Мъчно им е че не са на екран и е свършил. Липсата ще се усети осезаемо и през новият Дизи Сезон.

Последна редакция: нд, 02 авг 2026, 11:27 от femmi2

# 664
Здравейте, дами!

Кафе и от мен, защото тази апетитна тортичка трудно се подминава.
А в компанията  на перфектния дует настроението е на макс...
Следващият сезон би бил празен без тях.
#ÇağatayUlusoy #DemetÖzdemir #EşrefRüya

"Запазете малко място в сърцето си за невъобразимо прекрасните неща."
Мери Оливър

Усмихнат, слънчев и много красив ден ви желая!

# 665
# 666
# 667
# 668
Дидкоооо , помагай плийс .  Може ли отново да споделиш  в Темата от Канала  на Серила в Ютуб  с дублаж на ОС . Намерих само до 93 епизод и няма Финал . На Меджезира също да качиш .

# 669
Всичко минава - и хубавото, и лошото...
Но животът продължава!...
И това е най-важното!...💫❤️‍🩹
#ÇağatayUlusoy

# 670
# 671
Бях пленена от това как Ешреф слиза от колата, как застава пред Нисан и как качва Нисан в колата.

Ако имаше трети сезон, Финалът му щеше да бъде такъв:
Къщата наистина щеше да изгори, а Ешреф и Нисан щяха да бъдат затворени вътре. Някой щеше да издърпа Нисан от къщата. Щеше да ѝ бъде даден лидерският пръстен на Сираците. Те щяха да инсценират смъртта на Ешреф и Нисан щеше да си загуби ума.
Оооо, братле, човечееее.🤪

# 672
Бях пленена от това как Ешреф слиза от колата, как застава пред Нисан и как качва Нисан в колата.

# 673
# 674
Чаатай Улусой е избран за най-красивия мъж в Турция ✨
@cagatayulusoyy

Общи условия

Активация на акаунт