Отговори
# 405
Чаан ме троши отзаде. Умирам да се хиля на този сет ще е велик купон...

https://x.com/d4ruuryy/status/2080359079063568861?s=20

Какво да ви кажа Малък Чачи... Heart

Чаан наистина много прилича на Чачо.
Дори в някои от сцените усещам как се опитва да му подражава.
Браво на младежа!

# 406
Сега са ваканция , но сериала като продължи и след лятото на младежите няма да им е хич лесно да учат и да снимат. Предполагам ще преместят снимките от Бодрум в Истанбул или ?

# 407
Сега са ваканция , но сериала като продължи и след лятото на младежите няма да им е хич лесно да учат и да снимат. Предполагам ще преместят снимките от Бодрум в Истанбул или ?
Феми нямам идея дали сериалът ще продължи и през сезона, а може и да го приключат. Четох, че е подписан договор за 13 епизода, после за 20, а от рейтингите зависи дали ще продължат с излъчването.
От 9-ти епизод към сценаристите се присъединява още един, за да забързат действието по желание на зрителите.
Аз гледам "Само на 17" с удоволствие, пък колкото изкара, толкоз.

Емир Heart

Ешреф Heart

# 408
И Яман го има за люлка да се поправят фенките аз ли ще им казвам биографията на Чачо пууу срамота.
17-ката мисля ,че ще изкара поне колкото навремето Слънцата изкараха над 50 и кусур серий беше и бях много щастлива после Канал Д веднага прилапа Керем Бюрсин в нов сериал още докато течеше този и там 26 серий и така тъй ,че момчетата ,че мацките ги чака кариера не да се подиграват на Хелин ,че е тиктокърка била примерно а да вземат пример.

# 409
Диди, не съм видяла Яман на люлка, но щом казваш, може и да има такава фотка.
И докато не е отминал Световният ден на бабите да се почерпим с още по една лятна напитка!

# 410
33 епизод люля Мира.Даже първия постер на сериала беше с люлка... Ех какви дни бях се повишила като пенсия...

# 411
Да се полюлеем и с Яман:

# 412
Да се полюлеем и с Яман:

Еми , благодаря ,че ги намери само епизода помнех това може би ми е един от любимите моменти на ЯМира както и като я суши със сешоарчето и после взаимно играеха като закачка ,но като се замисля трябва да помисля кои са ми най-любимите моменти ,че аз не съм човек на мляскането по устни и кексове. ;д като пусна Прилив и видя Сафари и се сещам за Орфе милия ми лека му пръст.

# 413
Наздраве, Тематично Tropical Drink Tropical Drink и ви пожелавам лека и спокойна прохладна нощ !  🌃

🖤🔥❤️‍🔥🔥🔥😘

# 414
Тия дни такова ровене пада ,че не е истина като заговорих за Сафари какво намерих.

Чаатай Улусой и любовта му към животните!

Главният актьор в сериала „Прилив и отлив“ (Medcezir) Чаатай Улусой е истински любител на животните. Знаем, че особено много обича кучетата.

В сериала кучето на Мира е златен ретривър на име Сафари. Понякога виждаме как Мира го разхожда в отделни епизоди. Сафари е много умно и много мило куче!

Известният германски писател и природоизследовател Гьоте има една известна мисъл: „Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните.“

Чаатай Улусой е човек, който напълно потвърждава истинността на тези думи.

В интервю за списание GQ Türkiye, дадено през март, той казва следното за животните:

„Все още съм в началото на живота си. В семейството си винаги съм виждал честност и почтеност. Затова по природа подхождам към хората с доверие. Но започнах постепенно да ги опознавам и се опитвам да си вземам поуки от някои грешки.

Вярвам, че човек не бива да губи връзката си с природата. Не мога да опиша с думи щастието и спокойствието, които изпитвам, когато лагерувам край езеро и прекарам там два-три дни.

Израснах в къща с двор. Имахме кучета в градината. И до днес майка ми има кучета. Пойнтерът, който имаме още от моето раждане, вече е третото поколение от тази порода в семейството ни.

Чувствам се щастлив, че съм израснал сред животни. Вярвам, че те оказват влияние върху изграждането на човешкия характер. Никога не мога да приема жестокостта към животните или това, че осиновени домашни любимци биват изоставяни след време.“

Чаатай Улусой, който е израснал с кучета, е истински любител на животните. Очевидно много обича и котките, защото на снимката по-горе е заснет с рижаво коте.

Макар и само според сюжета на сериала, той често е заедно със Сафари и нежно го гали по главата.

На снимката по-долу са Танер Йолмез и Сафари.

Както се вижда на основната снимка най-горе, по време на почивка между снимките на сериала виждаме Чаатай Улусой да гали Сафари заедно с по-малкия си брат Аталай Улусой, който е дошъл да го посети на снимачната площадка.

Сафари дори помага на режисьора Али Билгин. На тази снимка позира със снимачната клапа в уста, сякаш е част от снимачния екип.

„И аз имам куче порода голдън ретривър (на снимката по-горе). Казва се Джан и много го обичам.

Като човек, който обича животните, поздравявам Чаатай Улусой за това, че и той е истински любител на животните.

С уважение и най-сърдечни поздрави.

Абдуррахман Балджълар“

https://blog.milliyet.com.tr/cagatay-ulusoy-un-hayvan-sevgisi-/B … og/?BlogNo=455678

# 415
Лека нощ, Феми!
Да сънуваш Чачо и утре да питаш кълбото ще се появи ли скоро на екран, или ще чакаме до Коледа.

# 416
Лека нощ дами!

# 417

Heart Eyes .. продължавам да усещам флуидите които излъчват
заедно и ми става отново радостно..
ДОБРО УТРО*
Yum

# 418
Добро Утро Петъчно! Relaxed

Софи Така е много ни радват любимците.Heart Eyes Чачо и Демо излъчват красива енергия , хармония , химия , флуиди , усмивки. Който може си го може!  

Тези снимки, когато лудееше в Америка и беше сингъл са ми от любимите. Сега забрави за там и за учителката си. Може и да се сеща и да си имат комуникацията. Не е задължително всичко да е на показ. Много го хвалеше че е Красив и Талантлив и Скромен. Blush

По другия въпрос на екран ще пиша в отделен пост.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 10:51 от femmi2

# 419
Здравейте, дами!

Вести от Чачо няма, но това не ни пречи с усмивка и настроение да продължаваме напред. И да отбележим подобаващо Световния ден на радостта.
Най-голямата радост във форума ни носи позитивизмът и щастливата усмивка на нашия Патрон и героите, в които се превъплъщава.

"Винаги намирайте за какво да сте радостни. Ако трябва, измислете си радост. Това е най-добрата подправка за живота. А той е такъв, какъвто е."

Нека днес всичко е изпълнено само с радост, светли мисли и добри новини!

Общи условия

Активация на акаунт