Отговори
# 465
Благодаря за отговора, Хриси. Ясно е, че няма в кой сериал да се включи от есента поне по тв. Но може пък за Netflix или друга платформа да снима.
На мене ми се гледа комедиен сериал с участието на Чачо. В тази светлина не сме го виждали и предполагам, че ще бъде забавно.
За исторически изобщо не мисля. Не обичам сериали с историческа турска тематика. То е ясно, че мене няма да пита, ама да си споделя предпочитанията, да си помечтая, пък може и да се получи. 

# 466

Nature ZapАз си мисля че е време да изиграе ролята за която е роден
преди да се ожени и да мине 40 год - Казанова*
Heart Eyes

# 467

Nature ZapАз си мисля че е време да изиграе ролята за която е роден
преди да се ожени и да мине 40 год - Казанова*
Heart Eyes
Софи, не вярвам, че ще видим Чачо в тази роля. Той в сезон 2 на „Eşref Rüya“ не разгърна потенциала си в тази насока.
Много сериозно се "пазеше" от по-близък контакт с главната героиня. Играеше предимно с очи, ефирни докосвания и бегли целувки по бузата. Липсваше присъщата му страст и отдаване, с които пълнеше екрана в сезон 1.
Затова и феновете прибягнаха до услугите на AL. Вихрят въображение, защото EşSan стана любима екранната двойка, в чийто образ се влюбиха.

# 468
Ако ще снима на платформи тогава няма как да се пази и ще не ще трябва да разгърне себе си. Stuck Out Tongue Дори и да не е за Платформа важи същото. Той умее да играе с очи и поглед но и други нека се изискват.

Още му е рано да спира и да го командорят колкото и да го Ревнуват и Обсебват. Истинските Мъже И Професионалисти го Доказват Независимо От Всичко! Не е Задължително да е Семеен и да е в кюпа, като останалите. Дори и Ергенче да е няма лошо много има такива и пак си живеят добре даже чок добре. Вече, като мине 40 може и да се замисли. Разбира се това си е Личен Живот и Избор и никой няма да пита иска и ли не или одобрява. Ние си е го пишем и казваме мнението съвсем свободно и добронамерено.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 00:40 от femmi2

# 469
Феми, не ѝ е лесно на Аслъханче. След 10 годишна връзка, завършила позорно с изневяра на приятеля ѝ (така поне пишеха жълтурковците) е съвсем нормално да бъде предпазлива и да брани с нокти и зъби любовта си с Чачо.
Разбирам я и ѝ съчувствам.
Обича го, ревнува го и си го пази.
Чачо от това, което сме чели и виждали из медиите, е много коректен и отдаден във връзките, които е имал. Спомням си как преди години открито застана пред репортерите и защити Дуда.
Влюбен е в Аслъхан и определено държи на нея, затова и не мога да разбера каква е тая истерия около тях. Кой кого ревнува и от кого се пазят - не мога да разбера, пък и това не ни засяга, нито пък е наша работа. Достатъчно ни е взаимоотношенията им да не оказват влияние при изграждане на образите, в които се превъплъщава Чачо.
Аз най-много се ядосах на мълвата, че Чаатай е поставил условие в сезон 2 да се намалят сцените му с Демет за сметка на екшън сцените. Не зная колко истина има в тази клюка, но ми стана неприятно.
Но както и да е...  
„Eşref Rüya“ приключи и няма смисъл да поглеждаме назад. Бъдещето ще покаже кой какво е направил и кой е бил крив, кой прав.

# 470
Нормално е да по предпазлива заради случката с бившия й Метин. Мисля че има нещо вярно , защото не мина много време й се сгоди и най вероятно се е оженил. Може и дете да има.

При всеки случаи сега заби по - добра и вървежна и известна Партия. Красив, Романтичен Принципен Мъж с Кариера и работлив. Всяка ще изпитва ревност и ще иска да е нейн и да не го пусне и даде лесно и ще й Завиждат.  

И двамата са моногамни във връзките си и сериозни. Чаатай бей защити Дуйгу и любовта им, когато се наложи и бяха заедно нещо което не направи сега с Аслъхан, когато се изля толкова нещо и беше неприятно. Тук да вметна че Чаатай го направи заради глупостите в туркиш пресата, защото пак писаха че имал нещо общо със Серенай или нещо такова беше. Чашата преля и той не издържа и избухна и написа личен пост. Иначе и пред журналисти е заставал заедно с Дуда и свободно се е държал пред папараците.  

Ще поживеем и ще видим накъде ще тръгнат нещата с Малбората.
Ще се разделят ли или ще продължат съвместно заедно. Това са непредвидими неща и  само този от горе знае. Любовта малко или много избледнява и тръпката в началото и желанието и всеки ден трябва да се подхранва и грижиш затова. Характери , интереси , финанси. С Финансите Чачо няма проблеми и е стабилен.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 02:03 от femmi2

# 471

Ще поживеем и ще видим какво ще излезне от шапката за заека. Нямам намерение да прибързвам с разсъждения преди да видя факти за нов проект.

Общи условия

Активация на акаунт