Отговори
# 495
Не съм погледнала за Сънливеца дали го има на български ако има момичетата да споделят линк.

# 496
Няма го за съжаление на бг филма с Чаатай и Елчин. Само на руски и то с озвучка. Ако има нещо ново излязло момичетата да споделят че аз не ровя много и не знам. Може да го има и на други езици който знае английски или испански , турски.

# 497
Ново на Хазал

# 498

Разкошна е Хазалджъм. 🥰Супер нежна и естествена мацка. Освежена прическа и грим. Изглежда нещо ще рекламира или нещо подобно. Това ми прилича на каравана. Дали наистина са се преместили в Амстердам или още са в Турция семейството. Не им е лесно децата ще имат нова среда и училище , чужд език.  

# 499
Нова публикация от Бюшра💫

Актуализация от Ада🌸

💥 Демет Йоздемир и Чаатай Улусой в турския сериал "Мечтата на Ешреф".

# 500
Още от Серенай.

# 501
Ада е като цветенце.Flowers Cherry Blossom Голяма сладурана е. 😋🥰От малка показва характер и темперамент и талант. Камерата определено я обича. 💖

Диди , Серенай още ли е в чужбина на почивка ? Ако не греша беше на някои от островите. 🏝️От скоро е рекламно на лице на козметичната марка Лореал.

# 502
Феми уж имаше някакво събитие на YSL ама не знам пуснала си снимките тия дни е много позитивна и активна слава на бога след всички щуротии които и се струпаха на главата.

# 503

♥ EMIR'IN YOLU ♥ Животът на Емир след смъртта на Фериха е история, която завърши прибързано и без подобаващ край; феновете толкова много обичаха Емир и Фериха заедно, че за съжаление спряха да гледат сериала...
Малък жест към феновете на Фуркан (които вероятно знаят, че е работил с Чаатай) – и защо не, бих искал да ги видя отново заедно. Разбира се, Фериха я нямаше, но Чаатай си заслужаваше да се гледа – дори само, за да се види как актьорските му умения нарастват, как постепенно се изкачва в йерархията на драматичното изкуство и достига нивото, на което е днес.
Източник: Instagram

# 504
Все забравям че асъл тука сефте видях Фуркан Андъч. Heart и после Чаатай игра и с Айбюке в Прилив и сега АйФур са си заедно в реала. Heart

# 505
Още малко Емир от "Пътят на Емир"

# 506
Още малко Емир от "Пътят на Емир"

Аууу, как ме докосват тези кадри, особено сега когато съм на вълната им. Чаатай умее да играе страдание толкова истински, че чак боли заедно с героя му. Емир страдаше много, много, много силно в тези епизоди. Но и с Ферия страдаше не по-малко. Тя също играеше силно, драматично и истински...

Чаатай и Хазал играеха болката на героите си по много специфичен начин. Не е само с плач или големи сцени. Най-силните им моменти често бяха в тишината. Погледите, опитът да стоят изправени и горди, когато отвътре се разпадат. Онова усещане за хора, които обичат истински, но не знаят как да живеят с любовта. Гледайки сега виждам колко добре сценаристите рисуваха всяка сцена. И колко перфектно моментите, които вбесяваха зрителите полагаха основата за следващите етапи. Сякаш бяха написали образите по истински истории. Емоциите на героите бяха нажежени до краен предел и даже зрителите избухваха с тях.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 21:41 от DeniAra

# 507
Благодаря за гифчетата и споделеното. ПЕ не беше лош но винаги сме казвали че ако беше отделен проект и сериал най вероятно щеше да има успех.Чаатай и всички колеги дадоха всичко от себе си и дори имаше и тъмен период със скандала с наркотиците. Отговорности и слава , фенове , купони , живот. Но важното е че съумя да продължи напред и го преживя имаше подкрепата и шанса.

# 508
# 509

Наздраве на всички🥂 с усмивка и красота.😊

Общи условия

Активация на акаунт