Парфюмни размисли и страсти - 303

• 10 432
  • 171
  •   4
Отговори
# 165
Само 5 души имат поглед и представа за гардероба ми. На работа въртях  определени аромати, и пак дискретно ( но добронамерено) ме бяха попитали дали е възможно всеки път да ухая различно. 😂
Откакто работя само онлайн, и този елемент отпадна.
С отявлена грубиянщина не съм се сблъсквала.

# 166
Нося парфюми по 2 дни.Първо много бързо свиквам с аромата,второ парфюма попада по косата ми,когата се пръскам,а нея мия на два дни.На 3 ти ден ако пръсна го усещам точно 10 минути.

# 167
  • Шоплука
Разбира се някой, който не може да си позволи 500 парфюма, да смята такъв колекционер за хахав. Но ще е същото ако събирате бижута, порцелан или пощенски марки.
Хората, които не са като нас, не ни разбират. За това е добре да си дружим само по между си. Sweat SmileYum

# 168
Момичета, влюбена съм в аромата на Прада - virtual flower, толкова е свеж, деликатен и чист със страхотна трайност, при мен 12 часа се задържа на кожата, но язък идва ми лекичък.. Sad

# 169
  • Sofia
Явно си отговаря на заглавието.

# 170
  • The Evergreen State
Хаха Karen това ме разсмя, не познавам парфюма, но вече направо се чудят с какви имена да излязат Simple Smile.
По повод на това което дискутирате как околните реагират, ето една забавна статия за признаци, че си парфюмно обсебен, това е втората част, но като отворите има линк и към първата, която намирам за по - забавна.
Първия признак в първата част е, че си криете парфюмните доставки от близките, за да избегнете критика..

https://www.fragrantica.com/news/You-Might-Be-Fragrance-Obsessed … s-More-25625.html

# 171
  • BG-DE
Днес в Мюлер видях, че са заредили черешовия елексир на Ланком и без много да му мисля щедро се напръсках, едва след това усетих, че нещо не е наред, защото си миришеше като стария😂 Оказа се, че са сложили тестер на  стария елексир, обаче бързах и нямах време да питам продавачката къде е тестера на новия, но от тази грешка май ще излезе нова любов. Досега никак не харесвах ЛВЕБ  Елексир, прекалено теменужен ми идваше, но днес в жегата се разкри като нежна малинова пудра с лек теменужен нюанс, просто вълшебен, а като се качих в колата дори ММ който е абсолютно парфюмно незаинтересован отбеляза, че ухая много хубаво 🙂  Освен това показва и забележителна трайност.

Общи условия

Активация на акаунт