Парфюмни размисли и страсти - 303

• 13 417
  • 210
  •   3
Отговори
# 195
  • Sofia
При мен няма амброксан в GG Jasmine absolu. Упойващ жасмин с подложка от горчив бадем и тонка. Намирам го секси и вечерен.
Коя е популярната нота?

# 196
На мен си е дамска-дамска .... цветна, пачулеста - разкош Heart Eyes
И за мен Барения Интенз е невероятен разкош. Един от малкото нови/да не кажа единственият/ парфюми, който е успял да ме очарова.

# 197
Хубав парфюм е Барения, на на малко дами застава добре.

# 198
Днес пристигна и Velvet Dusk на NOVELLISTA. Когато правих поръчката автоматично се зареди безплатна мостра и несесер. Не бях обърнала изобщо внимание на мострата. А то какво се оказа - аромата е Taurus Gold Nº 17 на SCENT OF STARS, а аз съм родена на 17 май и съм зодия Телец. Smiley

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 18:11 от #RAngelova

# 199
Ангелова, и аз съм телец и ми е в кошницата, чудя му се... Опиши го с 2-3 думи, моля!

# 200
И аз съм Телец, по парфюма ще се познаем 😁

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 17:01 от macadamia

# 201
Извънредно включване Joy

SCENT OF STARS - Taurus Gold Nº 17
парфюмна вода унисекс

Марката парфюми SCENT OF STARS е почит към легендите на парфюмерията, празнувайки най-емблематичните и обичани аромати на всички времена. Колекцията е вдъхновена от небесния блясък, златната елегантност и мистичното очарование.
Кръстени на звезди, съзвездия и символи на мистицизъм и лукс, тези аромати формират вселена на обонятелно съвършенство, безпроблемно смесвайки наследство с модерна изтънченост.
Всеки аромат в колекцията е бижу сам по себе си – изработен по най-високите стандарти във Франция, сияйно дълготраен и създаден да омагьосва както жени, така и мъже.
Пожелай си под звездите и остави аромата да го изпълни.
Scent of Stars е нова марка. Ароматите 10 на брой са пуснати през 2026 г.

Много хубаво начало - ликьор и канела наистина. След това става дървесен и ванилов. Много ми харесва и ще го поръчам. Понеже пиша впечатлението десет минути след пробата няма как да кажа дали притежава голяма трайност. Чудно ми е защо е с такава цена. Като че ли ще се развие по-добре през по-студено време.
Има го в Нотино. https://www.notino.bg/scent-of-stars/taurus-gold-n-17-parfjumna- … iseks/p-16365132/

Скрит текст:
глава - ликьор, канела
сърце - дъб, зърна от тонка, лешник
база - бадеми, ванилия, сандалово дърво
вид аромат - Ориенталски, Дървесни

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 20:58 от #RAngelova

# 202
И аз съм Телец, по парфюма ше се познаем 😁

Знаех си, Маки! Отдавна те "надуших" аз, още когато бяхме безпаметно влюбени във Valentino Donna Noir Absolu. Оттам нататък почти само съвпадения. Единствената ти "любов", която не споделям със същия възторг е към Oud Satin Mood, не че не ми хаесва, но не е точно "моето", предпочитам Oud silk mood. Сега с Барениата Интенз пак си плътно в моето поле, само че този път аз бях първа, откакто излезе почти само него нося и ми е любим. Stuck Out Tongue Closed EyesFlowers HibiscusSmile

# 203
Чудно ми е защо е с такава цена.

Подобно на Novellista и тя е собствен бранд на Notino и могат да си позволят големи намаления.

# 204
  • The Evergreen State
Споделям с вас още една интересна статия от Фрагрантика, въпросът защо избираме точно определен парфюм и как оформяме колекцията си ме занимава от край време. Съгласна съм, че не е само уханието, но е цялостна концепция - марката, бутилката, опаковката, цвета на сока, рекламата, цената, всичко на куп.

https://www.fragrantica.com/news/What-Do-You-Buy-When-You-Buy-a- … erfume-25660.html

Парфюм за деня Мис Диор 2019 ЕДТ. Обичам този парфюм, с него съм просто себе си, дори и в жегата днес ме радва много.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 06:17 от Athena

# 205
Вчера сестра ми си купи парфюм, които сме ползвали от древни времена Simple Smile.Въобще не ми хареса... как се променя човек...

# 206
Повечето са така.
Реват години за парфюм и като го имат не го харесват и стои. Всичко се променя.

# 207
cabochard, срам, не срам- чак сега тествах Баренията….и то с покупка на сляпо 😘😁
Силка също харесвам, дори при първият тест на двата парфюма, се впечатлих повече от него😁

# 208
Повечето са така.
Реват години за парфюм и като го имат не го харесват и стои. Всичко се променя.
Да. Най-вече ние 🙂

# 209
  • Шоплука
Променят се хората, точно преди писах, как любимият Pleasures ми е ретро, но вчера обратното - отново имаше този елегантен и нежен дъх на виолетки и тубероза, в който се влюбих преди години.
Днес с една стара моя любов, бях забравила колко е фантастичен!

https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-Absolu-23907.html

Общи условия

Активация на акаунт