Парфюмни размисли и страсти - 303

• 13 891
  • 218
  •   7
Отговори
# 210
Всичко се променя, или се движим напред или оставаме с пещерняците край огъня и цъкаме с език как нищо не е същото.

Днес подуших най-доброто съчетание на цветя и мед в парфюм, поне за мен. https://www.fragrantica.com/perfume/Nectar-Olfactif/Etoile-de-Bali-90876.html

За щастие нищо животинско върху моята кожа, освен може би зверската трайност. Усещам цитрусите осезаемо, и при първото пръскане бях убедена, че има тубероза или иланг-иланг.
Колебая се дали да не натисна спусъка Joy

# 211
Тази прелест в София има ли къде да се пробва?

# 212
Аз си купих Jadore Edp. Надявам се да е траен, защото трите последни парфюма, които си купих за пролетта и лятото, не бяха. Единият е Blooming Bouquet, той не се усеща колкото и да сложиш, Splendide, който вече изпръсках 50 мл за под два месеца. Усещаше се само след заливане първите 5 мин, когато излизам от къщи. И Fleur de Pecher Karl, който е топ от тези три - вода от чешмата. Него ще го изхвърля направо. От Дъглас са ми и трите.

# 213
Аз си купих Jadore Edp. Надявам се да е траен, защото трите последни парфюма, които си купих за пролетта и лятото, не бяха. Единият е Blooming Bouquet, той не се усеща колкото и да сложиш, Splendide, който вече изпръсках 50 мл за под два месеца. Усещаше се само след заливане първите 5 мин, когато излизам от къщи. И Fleur de Pecher Karl, който е топ от тези три - вода от чешмата. Него ще го изхвърля направо. От Дъглас са ми и трите.

Букетът винаги е бил нетраен. Имам остатък от първата бутилка, миииии половин час е сияжът му.

# 214
  • Sofia
Моят Splendide е от Германия,  но същата работа.

# 215
Такъв е Splendide, иначе мирише много хубаво. предишните Шансове не бяха никак слаби и нетрайни.

# 216
При мен се захлади. Вчера беше 19°, а днес 17°C, и извадих Womanity. ❤️
Вечен е този аромат, и от всичките му вариации най-много харесвам първообраза- дървесен, солен, и с много смокини. Разкош!
Бутилката ми е прясно отворена от тази година, но я придобих преди 5-6 години. Не знам що за батч е, но ми е идеална. ❤️
Не знам дали жегите ще се върнат, или ще е нормално, хладно, чешко лято.
Затова и летните ми парюми стоят- лятото е 4 седмици, които никога не са в последователен ред.

# 217
Имам въпрос, а то има и нова тема! Мерси, за което Simple Smile Та въпросът ми е, някой да е пробвал Chanel N5 edt в новия флакон? Има ли разлика със стария? Новата бутилка много ми допада и И се чудя и докато се чудя на този си взех и Byredo Gypsy Water, доста е нетраен, но ароматът ми харесва.

# 218
  • Шоплука
Иииии начи Дез с това Womanity - на мене ми мирише на рибен магазин. Специално ходих да го диря, да го пробвам.

И тук е студено - за лято - вчера, понеже търся парфюм, който като се полея с него, след като съм се изпотила като животно в залата, да мириша пак добре - та пак да си похваля Келвинският Контрадикшън.
От по-бюджетните, щото и Шанел 19 върши тая работа, ама се стискам за него.

Общи условия

Активация на акаунт