Силоз (Silo) - сезон 3 👨‍🚀

• 4 101
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
Няколко пъти пускахме сайта вече,има абсолютно всички сериали и нови филми,международен е.

# 46
Извинявам се, видях линка по-горе, но прочетох, че субтитрите се теглят отделно  Simple Smile

# 47
Всички нови неща се качват в български торент bultor net , и си има линкове към явка за субтитри, но в повечето нови си има вградени български

# 48
Благодаря, този не го знаех

# 49
  • София
Епизод 5
Memory

Силен епизод!

Ееее, разгеле
Скрит текст:
Жулиета си върна спомените!
Време беше, остават още 5 епизода, половината сезон мина и замина и тази супер-досадна линия с амнезията на Никълс приключи!

Какво нещо обаче са PEZ играчките 😀
Дали е продуктово позициониране? хахаха
Е, и марков часовник също, къде ти... 😉

Юпии, познах, че Симс помага на Жулиета и е срещу жена си и с Бърнард са в тандем.
В случая обаче и към Камил сценаристите подхождат внимателно и обясняват, че тя няма голям избор и като цяло нямат за цел да я направят гаден злодей, който да е масово мразен от публиката. Е, аз така или иначе не мога да я понасям. Сори, кауза пердута! 😈

Хареса ми как плавно с много добро темпо разказаха какво се е случило и реално всичко си се навърза идеално.

Да, беше логично Орла да е убита, защото е разбрала една от тайните - колко време им остава, на базата на останалото критическо снабдяване. Това с кражбите за мен е губене на време - не е толкова важно за историята. Но да има нещо там.
Реално това време е изчислено още в началото и касае всичките 50 силоза. Май около 350 години или нещо такова беше (по памет пиша) и след това вече знаете ако сте отваряли спойлерите - само 1 силоз оцелява, избраният от алгоритъма, останалите се унищожават с наноботовете!
Пускат замърсения въздух по тръбата и КРАЙ с всички.
В случая обаче в нашия Силоз 18 ще ги обгазят с ''витамина на забравата''

Обаче нещо не ми стана ясно в началото на епизода, когато извадиха Жулиета от камерата
Реално в 'междинното помещение' не е толкова критично ако попадне малко зараза, така ли? Но за Бога, Шърли, Нокс, Ханк, Теди и Пол бяха без костюми и само с маски тип 'анти Ковид' ?!
Иначе хубаво се сетиха да отцепят кафетирията. Абее има някаква логика, но някак си май ми убегна нещо. Сякаш сцената беше направена повече от типа, нямаме време, това е кино, 90% от хората ще подминат и няма да търсят логика.

На финала, какво беше по дяволите???
Ама наистина ще се ядосам ако наистина замислят зад цялата тази работа да стои ИИ и да се хвърли цялата вина върху него!!
Защото Даниел Кийн таман каза на Хелън, че има данни за изкуствен интелект, който по някакъв начин е успял да се изплъзне от контрола си и какво стана? Баам - загуби контрол над колата?! 🤔😮
Надявам се все пак хора да стоят зад този ИИ, защото иначе, това ще е една изцяло нова история... И това с лошия ИИ (дори и да го прави от добри намерения, за да даде шанс на човечеството) вече е много изтъркано, сори. Ще има повече тежест ако е замисъл на самите нас, а не на изкуствен интелект.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 21:30 от Diavolo

# 50
  • Sofia
Лелее, добре че е темата.
Съвсем съм изключила, че вече си имаме нов епизод.
Мерси!

# 51
Браво, много силен епизод! И оставащите серии ще са със същото темпо Simple Smile

# 52
Ууу, щом е силен, налазвам още днес.

# 53
Епизод 5
Memory

Силен епизод!

Ееее, разгеле
Скрит текст:
Жулиета си върна спомените!
Време беше, остават още 5 епизода, половината сезон мина и замина и тази супер-досадна линия с амнезията на Никълс приключи.

Какво нещо са PEZ играчките 😀
Дали е продуктово позициониране, хахаха
Е, марков часовник също. 😉

Юпии, познах, че Симс помага на Жулиета и е срещу жена си и с Бърнард са в тандем
В случая обаче и към Камил сценаристите подхождат внимателно и обясняват, че тя няма голям избор и като цяло нямат за цел да я направят гаден злодей, който да е мразен от публиката. Е, аз така или иначе не мога да я понасям. Сори, кауза пердута! 😈

Хареса ми как плавно с много добро темпо разказаха какво се е случило и реално всичко се навърза идеално.

Да, беше логично Орла да е убита, защото е разбрала една от тайните - колко време им остава, на базата на останалото критическо снабдяване. Това с кражбите за мен е губене на време - не е толкова важно.
Реално това време е изчислено още в началото и касае всичките 50 силоза. Май около 350 години или нещо такова (по памет пиша) и след това вече знаете ако сте отваряли спойлерите: само 1 силоз оцелява, избраният от алгоритъма, останалите се унищожават с наноботовете!
Пускат замърсения въздух по тръбата и КРАЙ.
В случая обаче ще ги обгазят с ''витамина на забравата''

Обаче нещо не ми стана ясно в началото на епизода, когато извадиха Жулиета от камерата
Реално в 'междинното помещение' не е толкова критично ако попадне малко зараза? Но за Бога, Шърли, Нокс, Ханк, Теди, Пол бяха без костюми и само с маски тип 'анти Ковид' ?!
Иначе хубаво се сетиха да отцепят кафетирията. Абее има логика, но някак си сцена направена повече като за, няма смисъл от много логика, няма време, това е кино, 90% от хората ще подминат.

На финала, какво беше по дяволите???
Ама наистина ще се ядосам ако наистина замислят зад цялата тази работа да стои ИИ и да се хвърли цялата вина върху него.
Защото Даниел Кийн таман каза на Хелън, че има данни за изкуствен интелект, който по някакъв начин е успял да се изплъзне от контрола си и какво стана? Баа, той загуби контрол над колата?! 🤔😮
Надявам се хора да стоят зад този ИИ, защото иначе, това ще е една изцяло нова история... И това с лошия ИИ (дори и да го прави от добри намерение, за да даде шанс на човечеството) вече е много изтъркано, сори.

Дяволо,
Скрит текст:
след като пуснат огъня, се предполага, че всичко е обеззаразено. Маските им бяха за всеки случай

# 54
Страхотен епизод.
Скрит текст:
По спомен в книгата,го няма това за заключването на вратата и да отровата е унищожена от огъня и вратите се отварят след дезинфекция.Тука за драматичност го вкараха естествено да могат героично да ги извадят.
Важно е разбира се,това с припасите,така разбират главната идея,че всеки силоз е построен с идеята да не е завинаги и че имат "срок".
Време беше Жулиета да си върне паметта,витамин д мисля беше пускан в няколко силоза за да се "изчистят" бунтовниците.Интересно че радиото е оправено,а не дадоха по този въпрос,в книгата е развито и е важно.Според мен сезона ще приключи с предотвратяването на изключването на силоза и с това как Доналд вижда построените силози.И вече следващият последен ще си е изцяло от третата книга,но по мащабно представен.
ИИ са си наноботовете,няма как без тях,но и няма как ИИ да е решил и дръпнал копчето за атомната бомба.Човек,психар само може да измисли това,да видим кой ще му изиграе ролята,явно ще е белокосия.Що да не е възрастен бял мъж виновен за края на света както винаги 🤣.

# 55
  • София
Между другото относно това колко много хора вече знаят за тайната
позабравил съм, но в книгите, така ли беше?
Още сме някъде по средата на цялата история (общо от трите книги). То остана ли главен или поддържащ герой, който вече да не знае тайната...
Те и в книгите разбраха ама по-късно. Не че е толкова важно де, но аз обичам да си го има и елементът с мистерията за повечето герои и само най, най-просветените да знаят, преди да се случи нещо много важно и драматично, за да разберат и останалите... Simple Smile

Но да, сезонът потръгна и стана много интересно. Simple Smile

# 56
Ами и в книгите бяха малцина,чак в трета взеха да разбират главните герои замисъла,реално и ние тогава научихме за силоз 1 и гласа.Тук рано и очаквано го вкараха още сега,по добре е да се знае какво е "злото",в силозите нямат капацитета след като не знаят миналото дори,камо ли да осъзнаят мащаба и прогреса,който е довел до построяването.Друг е въпроса за подбудите и тяхната изкривена "справедливост".

# 57
Абе знаеха си още от книга 1. Нали още тогава Жулиета се обади и на Бърнард да му каже, че идва да почисти /много ме изкефи тоя момент/
А и се свърза и с някой от дружките си и си каза, че е в друг силоз

# 58
  • София
Аз съм със смесени чувства за трети сезон, едва пета серия ми хареса, понеже имаше ретроспекция, а и Жулиета си спомни най-накрая. Много пълнеж и протакване в първите няколко епизода. Да видим как ще продължат  оттук нататък, вярвам, че ще е интересен развоят.

# 59
  • Sofia
Да, и мен тази амнезия много ме дразнеше. Хайде епизод-два да поддържат тази линия е ок, ама чак в 5 епизод да се събуди, идва точно като пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт