MEDAVITA – професионална грижа, вдъхновена от природата и подкрепена от науката

• 4 796
  • 295
  •   2
Отговори
# 285
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?
В момента наистина съм изправена пред предизвикателство, каквото не съм имала - косопад, който все още не успявам да овладея. Не съм опитвала и не познавам продуктите на Medavita, сега чета за тях, защото ми стана любопитно

# 286
Особено през лятото, съчетано с боядисване, косата ми изтънява и се накъсва. Не познавам продуктите на Medavita и съм любопитна.

# 287
Не съм ползвала продуктите, но с удоволствие бих опитала. Косата ми е суха без блясък, бих се радвала на нещо подхранващо и възстановяващо.

# 288
Използвам Medavita choice mask, препоръчвам я на дами с изрусена коса и увредени дължини.

# 289
Не познавам марката. Тъй като се боядисвам от много години с бои в червената гама, косата ми има нужда от постоянно подхранване.

# 290
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?

Увредена дължина и начупване.
Не, не познавам продуктите на марката, но с удоволсвие бих ги пробвала.

# 291
Косата ми е доста накъсана в краищата поради често боядисване. Не познавам продуктите, но бих ги пробвала.

# 292
Не съм ползвала продуктите на Medavita, но съм чувала за марката. В момента косата ми е още по-суха, особено като се нагрява и продължително от слънцето, липсва и също блясък.

# 293
Не познавам марката, но постоянно търся нови продукти, които да изпробвам за косата си. Пробвала съм вече доста, но косата ми расте адски бавно, пада непрекъснато и е рядка, не изглежда добре, а толкова много искам просто да имам нормална коса. Писна ми лятото в горещината да нося перуки...

# 294
  • Пловдив
Липса на блясък. Не знам на какво се дължи, но с радост бих пробвала продуктите на Medavita Hug

# 295
Косата ми страда от косопад и сухи краища. Не познавам марката, но с удоволствие бих пробвала нейните продукти.

Общи условия

Активация на акаунт