MEDAVITA – професионална грижа, вдъхновена от природата и подкрепена от науката

• 404
  • 104
  •   3
Отговори
# 45
Основният проблем на моята коса е сухи, заплитащи се и накъсващи се дължини.
Познавам продуктите на Medavita само по име и не съм ги пробвала досега

# 46
Преди няколко месеца родих и определено косата ми се нуждае от допълнителна подкрепа, за да бъде по-сияйна, гладка и жива. Не познавам продуктите на бранда, но изглеждат на доста високо ниво.

# 47
Основното предизвикателство пред което е изправена косата ми вече няколко години е усиленият косопад.

# 48
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?
Не познавам марката. Косата ми е къдрава и суха. Сега, през лятото, е и без блясък.

# 49
Не познавам продуктите, но бих пробвала.
От няколко години имам проблем с косопада, косата ми оредя доста.

# 50
Не съм ползвала продуктите на Medavita. В момента предизвикателство за мен е да се справя с косопада и сухите крайчета и предполагам че след морската почивка, косата ми ще има нужда от рестарт.

# 51
  • София
Марката не ми е позната. Косата ми в момента много се накъсва, имам сухи краища и липса на обем.

# 52
Не познавам продуктите на марката. Косата ми страда от сухи краища и изтощение от боядисването.

# 53
Предизвикателството, с което се боря от години са увредените дължини. Марката не ми е позната, но бих се радвала да пробвам продуктите.

# 54
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго?
Дължините са увредени заради дългогодишно изправяне с преси за коса. Нямат възстановяване - само ножицата помага и то частично.
 Познавате ли продуктите на MEDAVITA?
Не познаваме продуктите, но бихме опитали как ще се справят с нашия проблем.

# 55
Medavita е непозната марка за мен. Предизвикателството, което е на дневен ред при мен, уви от около 7 години е косопад.

# 56
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?

Косопад, силен косопад.
На хормонална основа - с Хашимото и ИР съм + менопауза.
Сигурно съм загубила вече половината си коса.
Не познавам марката. От около година ползвам различна козметика за коса и не виждам подобрение.
Може пък вашата да помогне...

# 57
  • София
Не съм запозната с марката. Основния ми проблем е с увредени краища.

# 58
Не познавам марката , но бих ги пробвала с удоволствие. Проблем имам с това ,че косата ми е с накъсани краища и за сега не мога да го реша.

# 59
  • София
Основното предизвикателство в момента е засилен косопад.

Общи условия

Активация на акаунт