MEDAVITA – професионална грижа, вдъхновена от природата и подкрепена от науката

• 2 170
  • 234
  •   2
Отговори
# 225
Основните предизвикателства, пред които е изправена косата ми в момента  са няколко - косопад,  липса на жизненост, сухота, накъсвания, бавен растеж. Винаги съм имала дълга, плътна, красива, чуплива коса. Но за жалост в последно време се промени и вече не е така  Не познавам продуктите на MEDAVITA.

# 226
Не ползвам продуктите, дори не познавам марката.
Основните предизвикателства пред моята коса са сухота, нацъфтели крайща, косопад и безформеност на къдриците. Напоследък е в много лошо състояние.

# 227
Не познавам марката и продуктите, които представяте.
От много време имам косопад - седмица-две намалява, после пак се засилва.
Много бавно ми расте косата,  рядка е.. изобщо има нужда от радикална промяна...

# 228
Продуктите на марката не ги познавам, но с удоволствие бих ги пробвала. За съжаление косата взе да ми окапва....

# 229
Не познавам продуктите, за съжаление. Косата ми има нужда от блясък в момента Flowers Four Leaf Clover

# 230
Основния проблем при косата ми е заплитането, дори е невъзможно да я среша след измиване, ако не съм сложила балсам/маска.
Не познавам продуктите на марката, но звучат обещаващо! 😊

# 231
  • София
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?
Предизвикателството е косопад към момента. Не познавам продуктите на бранда, не са ми попадали и никой от обкръжението ми не е давал обратна връзка за тях. Бих ги пробвала с удоволствие.

# 232
Здравейте, за първи път чувам за тази марка. Използвам колкото се може по-чиста козметика. Боря се с увредени дължини, особено след раждането тъй като нямам абсолютно никакво време да посещавам редовно моят фризьор.

# 233
Познавам продуктите, фризьорът ми ги използва Simple Smile

Лятото традиционно косата ми става по-суха и има нужда от повече хидратиращи продукти.

# 234
Увредени краища и изтъняване. Познавам продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт