БЪЛГАРИЯ НА ФИНАЛ - ЕВРОВИЗИЯ 2007

• 34 976
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 135
Младежа от Беларус ще има голяма покрепа според мен. Той е победител в Руския Мюзик Айдъл и е много популярен там в момента, както и миналогодишния руснак и той от Айдъла иде.

# 136
А аз си отговорих на въпросите.  Laughing

# 137
...както и миналогодишния руснак и той от Айдъла иде.
Оооо, Дима Билан беше страхотен, много се ядосах, че не спечели #Cussing out

# 138

Оооо, Дима Билан беше страхотен, много се ядосах, че не спечели #Cussing out

Да, и аз много го харесвам има страхотни парчета  Crazy Crazy

# 139
Хахаха, ще падна от смях, понеже държавите които отиват на финала са все източно европейски, а на финала вече "чакат" Румъния, босна и Херцаговина, Украйна... та на запад (имам предвид една конкретна западноевропейска държава, но хайде да не я казвам  Peace) се бясни, че техни идиот не се класира и обвиняват "източноевропейската мафия" за това....  hahaha Е те това е!

# 140
Харесвам песента `Вода` и то много.
Вчера се просълзих когато излезнаха на сцената.
А когато казаха,че се класираме със съпруга ми крещяхме в несвяст.
Стискам палци в събота!

# 141
Liska , всички разбрахме, че песента не ти хареса, айде стига го повтаря вече. Факт , че се класира за финал. Като не те кефи Евровизия не я гледай и не се занимавай с нея.

И се питам, защо пък теб, лично, те кефи толкова посредствен подиум с толкова жалка музика? Защо?!
Или само защото двамцата се пънеха да правят нещо-си, а мацето се хилеше, докато му падаше гласецът, трябва да се правим на слепи и глухи.И какво като са българи. Още по-жалко.
Не мога да се сдържа - Лиска, ти си абцелютна нещастничка!  #Cussing out

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 00:29 от Стики

# 142
Ето намерих грузинката - http://www.vbox7.com/play:3ed5ad56
Ето и нещо да оплакнете окото - http://www.vbox7.com/play:c26166b3 , окото казах..................

О, пуснах два СМС-а за грузинката.  Sunglasses
И Колдун направи много яко представяне също!
На мен ли само Сърбия и Македония хич не ми харесаха!  #2gunfire

# 143
Вчера ,по време на предаването и у нас имаше много вълнение.Щерката развяваше знамето на България.

# 144
Mитре,ще ги отнесе с кончето в събота,не се притеснявайте smile3501 smile3501 smile3501 bg bg bg bg bg bg bg newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 145
Харесвам песента `Вода` и то много.
Вчера се просълзих когато излезнаха на сцената.
                   За протокола да поясня, че аз песента хич не я харесвах. Но преди малко гледах линка със снощното изпълнение и се разревах направо. От гордост, от умиление, от радост, от всичко. Снощи изгледах всички след 5-6 номер. И сега спокойно мога да кажа, че сме най-добрите!
                   А по принцип не съм патриот  Naughty.

# 146
Вчера ,по време на предаването и у нас имаше много вълнение.Щерката развяваше знамето на България.

Моята пее ВОДА  - на 4 години и половина е.
Мога да я заведа при Енчо даже. Стига там да има добър музикален съпровод!

# 147
Песента е добра, браво! bg

# 148
                   За протокола да поясня, че аз песента хич не я харесвах. Но преди малко гледах линка със снощното изпълнение и се разревах направо. От гордост, от умиление, от радост, от всичко. Снощи изгледах всички след 5-6 номер. И сега спокойно мога да кажа, че сме най-добрите!               

Изпълнението снощи беше направо провал - озвучаването беше гола-вода, те бяха напрегнати. (може и само по БНТ да е било такова, знам ли). Самата песен е страхотна - хипнотична направо. Ако я чуя на живо сигурно ще колабирам от кеф! Joy

# 149
  • София
Песента е наистина върхът! Пожелавам много успех днес! Толкова се вълнувам за представянето на българската песен! Наистина обаче накрая на Елица не и стигаше въздух, а това се репетира и не бива да се допуска такава еуфоричност - тя е за нас публиката
и дано днес бъдат по-уверени и освободени - все пак постигнаха най-доброто от
скромните ни участия.....
сега им остава да спечелят bg

Общи условия

Активация на акаунт