Зацапване след цикъл

• 84
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, бързам да пеша, че вече имам назначен преглед следващата седмица. Този месец имах много обилен цикъл, който продължи 7 дни. След това до момента - вече 6 дни имам кафяво зацапване - минимална. Само па ежедневната превръзка. Не ми се е случвала да момента. Нищо друго ме няма, но ми се случва за първи път. На 45 години съм, с наднормено тегло и много динамична професия. На тези години ме е страх да не е неща лошо. Иначе си правя ежегодни прегледи и изследвания е да момента всичко е било наред. Дали се е случвала е при вас?

# 1
Случва ми се преди цикъл, но не и след. Може да е свързано с хормоните. На тези години е нормално да има разни промени.

# 2
Случва се в пременопаузата.

# 3
  • Пловдив
Всичко се случва на тези години. Аз в момента съм с такова кафяво зацапване, което започна с еднократно сравнително обилно прокървяване 15 дни след менструация. В рамките на час спря, един ден нищо, днес зацапване, пак днес ходих набързо на гинеколог, който не вижда причина (предлага биопсия, ако не спре; мен ме е страх). И аз междувременно изрових форума за такова еднократно прокървяване и нищо не намерих. Wink
На 50 години съм.

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 22:40 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт