Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №8

• 1 144
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Звънях в РУО там ми дадоха телефон на дама , която беше нагла . Тя обясни че директора можел да си променя обучението щом го гласува с учителите. Учителите мълчат да си запазят работата.
Като закон го няма , но директора коли и беси и определя. Никой не може да ми докаже, че законово има право.
Ще се допитам и до МОН.
Тази от РУО  ме пита аз ли съм по компетентна  та да определям какво да учат децата.
Аз просто съм загрижена за детето си. С чудесни оценки е и без занималнята.

# 16
  • European Union
Мисля, без да съм категорична, че това се решава в началото на всяка година. Не е нужно детето да завърши по начина, по който е започнало.

# 17
  • пустинята Гоби
Децата не ходят на занималня за да имат по-високи оценки, а защото родителите им работят. Нали се говори за целодневна форма на обучение, което не включва занималня, от нея няма как да се избяга, ако се промени за целия клас.

# 18
При нас искаха се опитаха да го направят и просто ни информираха. Слава богу, нещо не им одобриха предложението
Но явно може ( не помня кой клас беше детето, но  също някъде в средата на началното обучение)

Общи условия

Активация на акаунт