Поликистозни яйчници и хормонални проблеми

• 165
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!
При мен историята е дълга, имам поликистозни яйчници, инсулинова резистентност и проблеми с доста от хормоните вследствие на поликистозните яйчници.
Искала съм мнение от доста лекари, като масово ми казват, че трябва да започна противозачатъчни, за да се нормализира цикъла и хормоните.
Изписаха ми Ясмин.
Някой приемал ли го е? Какви странични ефекти сте имали? Качихте ли килограми? След като го спряхте нормализираха ли се нещата или пак наново?

# 1
Ясмин пих преди много години, като още тогава ми обясниха, че са с максимално изчистен състав и не влияят на килограмите така, както всяка една от нас си мисли. Аз лично, не забелязах кг нагоре и ефект имаше като цяло. Помогнаха.
Миналата година пих едни други, забравих кои, но ми обясниха същото за състава и отново нямах кг нагоре. Повлияха добре.
Все пак, препоръката ми е да си спазваш твое режимче и да не прекаляваш с определени храни.  Грижи се за себе си и вярвай, че ще изчистиш от себе си всичко излишно.

# 2
  • Стара Загора
От 17 до 25 годишна се борих с поликистоза като започнах с Диане 35, след 2 години цикаъла нешо се обърка, смениха ми ги с други- не бях добре. Накрая попаднах на една по-възрастна докторка, която ми обясни, че Диане 35 е точно за ПКЯ и се пият 6 месеца, после 6 се почива, за да дадеш на тялото време да се “пребори”, после още 6 месеца с хапчета и така….. оправих се като излязох от пубертета и като си намерих мъж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт