Любители на кучета - 160

• 18 955
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • под тепетата
Той и мъжът ми после ми се скара, ама аз не мога да ги оставя така.
Един от братята на Ози се казва Спайки Grinning

# 691
Добро утро!

Tintina, как е побойничката тази сутрин?

Да кажа, че Бергичка от един месец е на върха на щастието. Имам майстори в двора и по цял ден е с тях. Бях им казала ако им пречи, да я затварят в клетката, но те не го правят. Явно не им пречи LaughingBowtieStuck Out Tongue Closed Eyes
Вечер като се прибера, чак е каталясала и много не ми обръща внимание Grinning

# 692
  • Бургас
Много си е добре, както всяка сутрин.
Забелязвам, че с възрастта става все по-кисела и "враговете" се увеличават...
Особена непоносимост има към питбулоподобни, независимо мъжки или женски.
Наоколо живеят 2-3 такива, само като надуши, че са минавали, и настръхва.

Има и един ловен пес, висок, не питбулоподобен, добродушен, мъжки, кастриран.
Веднъж се сблъска челно с него, завивахме зад един блок и той внезапно насреща. И там стана бой. Вероятно заради нарушаването на територията. И него надушва кога е минавал, даже разбрах и къде точно живее, пак по реакцията й:)

Не разбирам защо скача и на мъжки, не мога да си го обясня... Освен със силно развития териториален инстинкт, който вече обхваща половин квартал...

# 693
  • под тепетата
Реа,пращай я в командировка с майсторите! Хем ще им е весело, хем ще има и надник Stuck Out Tongue Winking Eye Озю от банички по командировки на мъжо беше станал като буренце Confounded Забранила бях на колегите му, ама...
 Я, имаме празник! Ще се черпаваме значи !

# 694
  • Пловдив
Моите двама имат непоносимост към акити. Органична.
Арда тя си пада малко скандалджийка и ефектът на глутницата обхавана и Саско. Не че той обича акитите.
Имаме в блока една мъжка акита, на 8 години - гласът му не можеш да чуеш, толкова е добричък. Моите ще го изядат. Веднъж обърнаха пейката, на която бяха завързани като го видяха.

А женските по принцип се бият много жестоко, кучки бе.

# 695
И Макс не харесва акити и хъскита. По принцип е много кротък, но като ги види и подивява.

# 696
  • под тепетата
Така и така съм се разписала , та връщаме се от съседа на вилата и сме двама и половина барабар с Озю. Половината е внука, влачим и колело. И изведнъж на пресечката изскача второ Ози, но по- дребно, а се появи и жена. Оказа се женска - Сая, румънка . Почиват в съседната вила. В оня пущинак дето сме, това беше супер неочаквано. Рядко виждаме от неговата порода.

# 697
То и ние имахме кратка схватка с организирана престъпна група от три джак ръсел-а на Болата, ама наша Гинче реши да скача у мм и ако ядат нещо- от него да почват...Даже и опашката сви, че за малко щяха да ѝ я посъкратят. Лошото е, че бяха окомплектовани и с едни яки румънци, та отстъпихме без бой...
Иначе, по оня край се срещнахме с много кучовци, ама повечето си бяха харни...даже и  уличните( че има много, за съжеление, особено по Балчик). И Гинче беше харна, само  дето изпадаше в паника, като вляза по- навътре в морето, че тя плува, ама на плиткото само и е решила, че и аз там трябва да се пличкам...

# 698
  • Бургас
По тоз повод четох една руска смешка за пенсионирания лабрадор спасител Вася, дето го осиновили някакви хора и решили да идат на плаж с други хора... Та като влизали във водата, Вася все ги спасявал и въобще не могли да се наслаждават на плажа тези хора Simple Smile

# 699
  • София
И Арчи не харесва акита и хъски. От край време е това. В съседния блок има една акита, като я види откача. Взаимно не се харесват. Пък съседите имат едно уникално, мило кавалерче. Най-смешното е, че въпросното акита като го види и бяга с мръсна газ. Smiley
Не знам защо. Кавалерчето е женско и не съм го чула да се скара с друго куче.

# 700
Днес Световен ден на кучето!Да са на живи ,здрави,игриви и щастливи!                                                                                          А там горе ... в облаците,са тези останали завинаги в сърцата... /                                                                                                               Снимах Лори,после видях и муцунката на играещото  кученце...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 авг 2026, 12:53 от Roo Roo

# 701
Рочко не понася рошави кучета. Понеже той се наежва когато плаши , може и да си мисли, че те са целите наежени и плашат него . Рошльовците ги лаем. Колкото и мънички да са.

# 702
  • Враца
Вачко скача на по-високи от него.
А то, всички са по-високи от него. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И колкото по-висок и по-голям е насрещният куч, толкова по-настървен е наш въшльо. Разперен като паун. Всички умират от смях с него.
Но, никога не го пускаме без повод и така не досажда на големи кучета. Даже, не го допускаме да ги доближава. Ежи се, само от каишката.

# 703
  • Бургас
На дребоси не обръщаме никакво внимание, дори да се скъсват да лаят и да са "опасно близо".

# 704
  • Варна
Моите не обичат френчита, особено Бизу, не знам как ги познава.

Общи условия

Активация на акаунт