Любители на кучета - 160

• 3 615
  • 162
  •   2
Отговори
# 45
  • Бургас
Куче с две глави и два стомаха. Едва смогвам с изхранването на един Simple Smile

# 46
  • Варна
Много странно. Аз съм дарявала в Анимал Хоуп Варна, даже дойдоха от вкъщи да ги вземат.

# 47
  • София
KokoJ, вижте “Бандата на безгласните” във Фейсбук. Те ходят в приюта в Богров и не би трябвало да имат изисквания. Съжалявам за загубата…

# 48
  • Варна
Куче с две глави и два стомаха. Едва смогвам с изхранването на един Simple Smile

И ти преувеличаваш, Tintina, а толкова те уважавах.....SmileSmileSmileSmileSmile Я виж как й е хлътнал коремът на Елзушата, миличката, гладна си гладува JoyJoy

# 49
Пазителката на портите.

# 50
  • тук-там
При нас Руби се разгони - най-стене. Първо разгонване на 13 месеца. Започваме да мислим за разделяне на двамцата.

# 51
  • София
Как ще ги разделите?
Те не са ли ок за развъждане?

# 52
  • тук-там
Тя е с първо разгонване. Със сигурност не е съзряла все още.

# 53
  • София
По-скоро питах дали мислите за Нъки и нея. Иначе под две години и аз не бих заплодила.
Ама пък ккви сладки бебета ще са

# 54
  • тук-там
Мислим, ама то само с мислене не става … та ще видим …

# 55
  • гр.Варна

Сиви съжалявам за загубата ви. Моята Ная е на 15 години и половина и не искам даже да си помисля за края.Снимка скоро нямам, трябва да се поправя задължително.
Това на снимката е Кара, на почти 10 години, луда за връзване и щура до полуда. Ама толкова ги обичам, че всичко прощавам след погледа като на наакана.

# 56
Аз забелязвам  ,че моето куче в жегите яде и пие само сутрин рано или късно вечер . Да е хладно. За яденето разбирам и хората сме така, но той и не пие изобщо цял ден. Аз се чудя дали това не е заради липсата на жлези за изпотяване ил ии аз не знам вече какво е. Не е обезводнен, защото сутрин и вечер пие, но в най-голямата жега не иска и се чудя защо ?

Последна редакция: нд, 12 юли 2026, 07:05 от bella-ciao

# 57
  • София
В големите жеги давам бучки лед.

# 58
Привет от Пловдив!
Нина беше успешно транспортирана!
Ама представете си - не пишка през целия път от пет часа. Казах ви - не иска навън, само вътре. Как ще се бори тоя проблем не знам. Ще ми липсва пакостничето!

KokoJ, вчера ми направи впечатление по групите тази публикация на един обикновен човек, който по стечение на обстоятелствата се е оказал с.доста кучета. Може би имат нужда от храна. Иначе повечето организации са ми съмнителни.

# 59
  • Бургас
Аз забелязвам  ,че моето куче в жегите яде и пие само сутрин рано или късно вечер .... Не е обезводнен, защото сутрин и вечер пие, но в най-голямата жега не иска и се чудя защо ?

Какво яде?
Кучетата на естествена храна понякога също не пият, приемат достатъчно течности с храната.
Не се тревожи, жлези има, когато иска да пие, негова си работа.

Общи условия

Активация на акаунт