Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 959
  • 329
  •   1
Отговори
# 135
     Браво Цоцоланке!!!  bouquetЕ това е истински екип!Всеки прави каквото може!Тези на срещата днес,трябва да се поучат от нас Grinning!!!
     Само не разбрах,малките букви от скромност ли идват,или нещо програмата се разпада... Grinning!

# 136
# 137
Моля ви, кажете ми да пускам ли съобщение за Пикника в неделя. Гледах прогнозата по БТВ до събота, ами в събота го дават дъжд Cry Утре ще дадат и за неделя. Направо незнам какво да правя. Давайте съвети, моля

# 138
Гале, ще има ли хора на Пикника...Ще има ли поне малка представителност? Аз се притеснявам,че малко хора ще има, ама дано се лъжа Praynig!

# 139
Гале, ще има ли хора на Пикника...Ще има ли поне малка представителност? Аз се притеснявам,че малко хора ще има, ама дано се лъжа Praynig!

Мамче, ами аз не смея да поканя хората заради времето. Те как да дойдат тогава newsm78

# 140
Галче, дали да не изпратиш поканите с уговорка, че при лошо време пикиникът се отлага за 9 юни?

# 141
Цитат
наталия, исках да те взема в неделя от гарата за пикника, но по всяка вероятност няма да идвам въобще - пак заради работата. Въобще, тази седмица ме отпишете.  doh
Няма проблем,само да обясни някой как да стигна до мястото. Hug

# 142
Галче, дали да не изпратиш поканите с уговорка, че при лошо време пикиникът се отлага за 9 юни?

Оф...С тези формулировки - лошо време... - знаем ли за кой какво означава лошо време.....Пък ако се случи добро времето?

Защо не се отложи за по-късна дата, с уговорката за предварителна среща някъде в някое кафе напр. и след това организирано отиване до Дендрариума на всички...При лошо време се остава в кафето.....Но знам,че не е много издържана тази идея, ама знам ли...

Цвете, кажи ми утре някой вестник ще отрази ли събитието днес?

# 143
За срещата днес:

Искат да имаме и министерство на семейството - можем да им предложим Министър за това министерство.....Тя е! И за зам. министъримам идея дори.....Ама защоли не ме питат мен?????

Икономическият и социален съвет

# 144

Ами не знам, "Труд" и "Сега" дойдоха да поискат предложенията ни, но дали ще ги отразят... newsm78

с уговорката за предварителна среща някъде в някое кафе напр. и след това организирано отиване до Дендрариума на всички...При лошо време се остава в кафето.....

Има хляб в тази идея.
Но като не знаем колко души ще дойдат - кое да е кафето? Ако са много - няма къде да се съберат. А и идеята е за веселба навън. Май всички изпозаспаха, няма предложения.

# 145
Ами не знам, "Труд" и "Сега" дойдоха да поискат предложенията ни, но дали ще ги отразят... newsm78

В-к СЕГА , моля!!!!

Супер! Толкова много се радвам!!!!Не ми стигат думи, емотикони, нищо.....Четохме го материала заедно с Лъчо и той подкрепя всичко,което се прави от Пълна къща! Супер! Супер!

Отивам да диря и другите медии....В Труд за сега няма нищо, не са си публикували в нета новият брой!

В-к Труд,непълно....

24 часа - изключително непълно

Стандарт - Многодетни семейства искат ваучери за здраве

Новинар

Дума-май нищо за нас.....

За демографският срив....

Още цифри....

Това намерих.....

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 01:07 от Мама Цоцоланка

# 146
Ей, тази Цоцоланка никога не спи! Hug

# 147
    Шефке,и ти май не си спала а?!
    Това шефке е извадка от вестник Стандарт!!!

# 148
    Шефке,и ти май не си спала а?!
    Това шефке е извадка от вестник Стандарт!!!

Цитирам - шефката на асоциацията Цвета Брезнишка ....

# 149
  • Пловдив
Раде, на всяка тема - тази, официална, служебна на Пълна къща и на другата - за споделяне и ежедневие Многодетни мами - винаги накрая давам линкове за новата тема и винаги на първа страница на новата е старата тема....Я виж в свободното време първите страници и последните на темите и ще ти стане ясно....

И темата не я знаеш,защото те хващам да не четеш първта страница на другата тема....

За сайта - може и да има нещо от рода - нашите деца - таланти и всеки да си включи гарджето....

Цоци, не знам как успя да ме спипаш, но си права - не винаги чета първата страница - мислех че е една и съща .

newsm64 сега докато изчета постовете - препекох баницата  newsm45  newsm12

явно двете неща трудно се правят заедно!

Браво за изявите и се радвам че има и отклик в медиите  - към темите на сайта май трябва да добавим и "медиите за нас"
Това с децата - таланти също е супер идея - ще го има задължително!! Ето тук съм го правила за едно училище в Чикаго http://bgznanie.com/children.php - moite "gardveta stoqt izkipreni naj-otgore!

Но как да оформим другото предложение - като "предложения за реформи"???? newsm78
или ..... - я и измислете някво име на рубриката??? smile3523

Само да го предам тоз проект и ще го спретнем сайтчето!!!

Чакам още предложения!

Общи условия

Активация на акаунт