Към БУРГАС поемай друже, на ваканция заслужена (24)

• 14 560
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Дими, ЧРД  Hug  bouquet голяяяаааама да пораснеш  Mr. Green 

Весело празнуване ти пожелавам и да получиш най-хубавия подарък!

ето ти музикален поздрав:

http://www.kid.ru/pesenki/Pesenka_krokodila_Geny.kar.mid

# 166
Благодаря момичета ,торгната съм Hug

# 167
  • На морето!
Ч.Р.Д  и от мен!Много любов и щастие!  bouquet
СтелаБ,аз ходих в началото при Ганчев.Ми не е от най-добрите,но пък акушерката му е страшна!Много разбира тази жена. PeaceА той само мълчи и прибира парите.Спокойничко е при него,ако нямаш сериозен проблем е идеален-мълчалив,нежен и умерен в тежките изказвания.Все пак ти препоръчвам Гамишев-също работи със ЗК и няма проблем с издаването на болнични,защото с Мърамарова са си комисия.

# 168
  • България
Сега към въпроса: ако може някой да ми даде мнение за д-р Ганчев, моля! Личната ме праща при него да ми води ЖК, ама аз като не съм го чувала тоя човек..... нещо се притеснявам. Благодаря предварително! Hug

Аз ходя при доктор Ганчев, не бих ти го препоръчала. На мен също ме пратиха при него като добър специалист. Може и така да е , но много претупва всичко , преглежда те за 5 минути. Не ми пусна изследване за секрет , а няколко пъти намеквах за това, за цитонамазка да не говорим. Иначе с другите изследвания няма проблем - кръв и урина ти пуска редовно. Но да кажа ,а з съм много впечатлена от д-р. Дорийска и акушерката й Камелия Маринова. Току що се връщам от кабинета , придружавак кумата ми, която беше да й установят бременността( вече е потвърдено  Laughing ) И веднага  пуснаха  изследвания за секрет, цитонамазка , кръвна картина, кръвна гр. васерман , абе всичко. Внимание , отношение , а всичко е по здрвната каса , да не си помислите , че си е плащала.  Така ме е яд , че аз в началото изобщо не бях ориентирана с лекарите в Б-с и така и не случих на добър АГ, ама карай здраве да  е.

# 169
  • у нас
Здравейте!Аз малко се намъквам, но знае ли някои къде в центъра има шивашко ателие- за поправка на дрехи,подгъви и други такива?Аз съм на "Самуил". Много мерси предварително!

има на Битовия комбинат, намира се долу до агенцията за приходи. Там правят поправки и  тем подобни. Поправката на цип на панталон е 2 лв.

# 170
  • Бургас
Благодаря!

# 171
  • На морето!
Здравейте!Аз малко се намъквам, но знае ли някои къде в центъра има шивашко ателие- за поправка на дрехи,подгъви и други такива?Аз съм на "Самуил". Много мерси предварително!

има на Битовия комбинат, намира се долу до агенцията за приходи. Там правят поправки и  тем подобни. Поправката на цип на панталон е 2 лв.
и на кино "Септимври" на 2рия етаж.Там пак е към 2лв мисля.

# 172
  • Бургас
Здравейтееееее  Hug Аз ходих навънкаааааааа  Mr. Green
Сега да се отчета и аз. Днес бях на ЖК. За сега положението е добро, но е препоръчителна почивката и полежаването за мен, каза доки, защото като се размърдам много и ме хващат контракциите. При създалата се ситуация попринцип се правело планово секцио но ако аз желая можем да пробваме първо с нормално раждане като предварително е сформиран екип за секцио ако се наложи. И аз не знам какво да избера. Като знам колко е гадно секциото след като се събудиш и като не знам какво е нормално раждане, да си призная ме хваща шубето.
Иначе бебчо е по-дребничък за момента и това било нормално за второ дете 1,350 кг.
Аааа да ви се похваля обиколихме магазините накупих дрешки и разни други работи, ммммм голям кеф е да пазаруваш. Всякаш 20 дена съм била с вързани ръце  hahaha

# 173
Жени, дано да се оправите вече и се радвам, че си видяла навреме дозата, макар че си дала една. Добре че ни си дала и другите. Еми, за какво са тези аптекари, бе, нали за да четат рецептите. Ние на всички продавачи ли трябва да правим контрол? #2gunfire
Така е, Ели! За жалост в скапаната ни държава трябва да си специалист по всичко, защото се получват всякакви идиотщини и трябва да се реагира навреме.  #Cussing out

Момичета, май само вас не съм питала. Имаме ужасно разстройство в следвие приетата голяма доза Гентамицин .. вече 2ри ден не мога да овладея положението.  Cry С нищо не става. Нито с лечебно мляко, нито с разни чайове, нито с прахчета ..  Cry Всякакви идеи са ми от полза!
Благодаря предварително!   bouquet

# 174
Оплака ли се в аптеката. Благодаря за предупреждението, но беше много крайна с апела да не се пазари от аптеката.
Оплаках се .. но се оказа, че същата мърла, която ми е изпълнила неправилно рецептата, е жена на собственика. Беше изключително нагла! Така го почувствах, така го написах .. в момент на афект.  Wink

# 175
  • България
ох, за разстройство май се даваше оризова водичка т.е. вариш ориза и й даваш водичката, но не съм много сигурна, все пак попитай и някой друг  newsm78

# 176
  • у нас
Жени, най-добре се обади на личния на малката, той ще ти каже най-добре какво да й дадеш, особено като е дадена по-голяма доза. Предполагам, че са й правили проба на ръчичката. Лично аз съм алергична към Пеницилин и пеницилинови препарати и получавам повръщане и разтройство. Дано Даринка,да не направи от предозирването алергия. Но най-добре се обади на педито, хем ще си най-спокойна така. Peace Дано да се овладеят бързо нещата и се оправяйте, чакаме ви на разходка Praynig Peace

# 177
  • Burgas, Bulgaria
оле ще почина харесах си количка за 1800лв. ама няма даме огрее и ще вземем само единия кош-летния.На бейби-конфорт е най-новия вариант никъде по сайтовете не я има още.
Иначе искам да питам-ако някой мама има шезлонг-бебешки и се чуди на кой да го продаде аз съм на среща.

# 178
  • Бургас
Шушонка, секцио правят вече и с епидурална, но аз бих пробвала нормално раждане, ако няма изрични предписания за секцио Rolling Eyes
Момичета, още веднъж моля и се надявам да не ставам досадна Embarassed да кажете мнението си за протеста на Зачатие и дали бихте се включили. Знам, че повечето от вас тук не са имали проблеми от подобно естество, но ще бъде много важна за нас вашата подкрепа Praynig

# 179
Аз съм съгласна и бих подкрепила мероприятието!  Hug Само да е здрава, ще доведа и малката!  Heart Eyes
С вас сме, момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт