Към БУРГАС поемай друже, на ваканция заслужена (24)

• 14 564
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • БУРГАС
И аз съм твърдо "ЗА" тази инициатива и ще присъствам, ако съм в града. Peace

Райна, Тина78, благодаря ви за мненията! Hug

# 181
  • Бу-у-урга-а-ас
Привет ви. Присъединявам се трайно към вашия отбор, тъй като се местим най-после в родния град и то трайно, а не само за лятото. До края на юни ще сме пренесли багажа. Моля ви кажете ми отзиви за детската градина до автото "Златна рибка" и какви други градини има в района на Булаир. Трудно ли става записването за детска и въобще ще съм благодарна за всякаква информация за градините.

# 182
  • Бургас
Оплака ли се в аптеката. Благодаря за предупреждението, но беше много крайна с апела да не се пазари от аптеката.
Оплаках се .. но се оказа, че същата мърла, която ми е изпълнила неправилно рецептата, е жена на собственика. Беше изключително нагла! Така го почувствах, така го написах .. в момент на афект.  Wink
Писах на angel eyes на лични, но не мога да се стърпя и ще го напиша и тук. Аптеката е нейна, по-точно на майка и, мъжа и дойде от Сф и в момента пак си е там. Тя си купи дипломата и е толкова (с извинение) тъпа, че повече не може. Това, че е евтино, не означава, че съм длъжна да търпя лошо отношение и некомпетентност. Това е мое мнение. Между другото в момента на аптечния пазар цените падат и почти навсякъде лекарствата са евтини. Аз никога не бих си купила лекарства от нея и някой от семейството и.

# 183
здравейте бургаски мами,
искам да ви попитам нещо-да кажете своето мнение Praynig
има ли според вас нужда в града от увеселителен център-където децата да бъдат оставяни за час,2 ,3 с възпитател да си играят докъто вие свършите някоя и друга работа-къето да се организират празнуване на рождени дни,неделни тетарални представления,карнавали и т.н.
и каква цена за час бихте си позволили да плащате
благодаря ви предварително за мненията-те са важни за мен  bouquet

# 184
и аз съм за инициативата на Зачатие....
ще кажа и на приятелки... Peace
само кажете с какво мога да помогна и ще направя всичко по силите си Hug
не съм имала проблем при зачеването на бясната си щерка,но ако с присъствието си спомогна за решаването на част от проблемите на майките без дечица....ще съм супер щастлива. Heart Eyes

# 185
здравейте бургаски мами,
има ли според вас нужда в града от увеселителен център-където децата да бъдат оставяни за час,2 ,3 с възпитател да си играят докъто вие свършите някоя и друга работа-къето да се организират празнуване на рождени дни,неделни тетарални представления,карнавали и т.н.

че то май си има вече 3 такива центрове... newsm78 незнам дали има нужда от още...
аз специално не съм си оставяля детето само в такъв център Rolling Eyes
май бяха Патиланци(или Палавници,не помня името точно),Усмивка и това ...най-новото на Парти смарти.... newsm78

# 186
  • Бургас
здравейте бургаски мами,

Според мен има нужда от заведение с детски кът,но не като този в х-л България , а като отделно помещение и с детегледачки.

# 187
да и аз ще подкрепя инициативата.
мама21, каква е тази количка за 1800лв  #Crazy ти по-добре ли си вече?
момичета, днес нещо май сатва с форума - супер бавно ми зарежда страниците  newsm78

# 188
Добро утро и от мен.
Да почерпя днес за мъжО Mr. Green
Рожденик е.....

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 12:15 от Дими

# 189
  • БУРГАС
Добро утро!
Дими, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да те обича и слуша!
Днес тортите ме преследват!!! #Crazy

# 190
  • Бургас
Добро утроооо  Grinning
Ммммм торта  Crazy Дими честит ти рожденник и много да те слуша   bouquet

Голди, мила, и аз ще подркепя инициативата, стига да не ми мине котка път  Praynig Тогава вече ще съм влязла в 45-те дни болничен и си мисля че по-малко ще ме гони шубето  ooooh!

Това за детските центрове е добра идея, колкото повече - толкова повече. Хубаво е да има малко конкуренция. Ама такива потребители дето влизат като гости в темите и питат на мен лично не ми вдъхват голямо доверие  newsm78 Дано да греша.

Дими гледам в подписа ти че малкия разбойник е лятно бебе, е как се гледа лятно бебе? Ние сме за края на юли и не знам как да го обличам първите дни, с какво да го завивам, да не взема да го претопля или пък простудя? В болницата какви дрешки ще ми искат? Абе в голяма чуденка съм. Баткото нали е новогодишен сега съм една новобранка-ветеран  hahaha

# 191
Моля ви кажете ми отзиви за детската градина до автото "Златна рибка" и какви други градини има в района на Булаир. Трудно ли става записването за детска и въобще ще съм благодарна за всякаква информация за градините.
Имам позната, на която детето е от скоро в тази градина. Ще я разпитам при първа възможност.
Други градини точно в този район май няма. На ъгъла на Републиканска и Булаир мисля, че е само ясла, но не съм сигурна.
Другите са малко по-далеч - на ъгъла на Гурко и Републиканска и до икономическия, зад х-л България. За тях нямам никакво инфо. Надявам се другите мами да допълнят.

Дими, да ти е жив и здрав рожденика!

# 192
Честит ти рожденик, Дими!!!Вие какво сте се заредили един след друг,от тортите ще изпонадебелеем Joy
Поздравления!!!

# 193
Дими гледам в подписа ти че малкия разбойник е лятно бебе, е как се гледа лятно бебе? Ние сме за края на юли и не знам как да го обличам първите дни, с какво да го завивам, да не взема да го претопля или пък простудя? В болницата какви дрешки ще ми искат? Абе в голяма чуденка съм. Баткото нали е новогодишен сега съм една новобранка-ветеран  hahaha

Аз бях като теб в същите питанки...преди да родя малкия Crazy
До ти кажа старта ще го направиш в болницата...имам предвид ,че ще видиш акушерките как ще ти го обличат детенцето.
В болницата Пламен ми го обличаха с ританки,чорапки,ризка с копченца и одеалце.Тогава на истина си беше горещо.
Аз носих и камизолка ,но не я слагаха.
В болницата носих три комплекта пелени три комплекта дрехи (ританки,чорапки,ризка с копченца,камизолки,елече)
Всъщност използвах само 1 комплекта пелени ...след раждането го повиват.След това започват да ги обличат.
Когато ни изписаха ...в къщи започнах да слагам и камизолка под ризката.Разбира се и подходяща пелена за сезона.
Та да ти кажа в къщи винаги си е бил облечен както трябва ...ама в началото май го претоплях като излизахме...до като се ошлайфам ooooh!
Не се е обривал от топлото ...ами като се приберях и започвах да го преобличам ..ами направо си беше изпотен.
Не се притеснявай ..свиква се
Да и кажа по лесно се гледа зимно бебе ...ама неволята учи Peace

# 194
Благодаря ви момичета за поздравленията...много сте милички Hug

Много празници много чудесии...на всекиму тва да му е... Laughing 
От здраве ,късмет и празници да не се отърваме ...от тва по хубаво няма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт