Към БУРГАС поемай друже, на ваканция заслужена (24)

• 14 583
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Благодарско, значи тези бодита потничета и с къс ръкав най вероятно няма да ми трябват в болницата  newsm78 и да търся пелени да купя.  Hug Вчера взех два чифта чорапки и си викам - за всеки сучай. Вярно че е лесно зимното бебе, особено в студена панелка, каквото да му облечеш все не стига.

# 196
  • Бургас
къде в центъра има шивашко ателие- за поправка на дрехи,подгъви и други такива?

има на Битовия комбинат, намира се долу до агенцията за приходи. Там правят поправки и  тем подобни. Поправката на цип на панталон е 2 лв.

и на кино "Септимври" на 2рия етаж.Там пак е към 2лв мисля.

........... и на спирката на театъра.

# 197
  • На морето!
Честит рожденник,Дими!Да ти е жив и здрав,много да се обичкате и винаги да си те глези   bouquet
Тина,ние с теб няма ли да раждаме вече  HugПууу,направо откачам вече!Грам търпение не ми остана вече,а като се замисля че може и да пренося  ooooh!

# 198
  • UK
 Е хайде и аз да почерпя, че и аз днес съм рожденничка  Blush
   party023 Wine Glass beer2 smile3510 cook cook

# 199
  • БУРГАС
Мегита, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Жива и здрава и много щастлива! newsm59  bigdance2 newsm59

# 200
Честит рожден ден, Мегита!  bouquet
Честит рожденник на Дими!  bouquet

# 201
  • Бургас
Честит рожден ден и на Мегита, да си жива и здрава и за подарък да получиш най-послушното бебче   bouquet

Ама Райна ти още ли се моташ че не си го излюпила това твоето бебче. Айде че и нашия ред ще дойде докато го стискаш  Mr. Green

# 202
  • Бургас
Привет и от мен
Честито на рожденниците да йиви и здрави  и много щасливи.
Aз мойта маймуна я обличах през деня с боди с къс ръкав и чорапки и с тънка бархетна пелена,а вечер само по гащеризонче с дълъг ръкав и крачолки.В болницата и слагаха само камизолка и ританки,че беше адска жега миналата година,но доколкото ми е извесно по-добре бебчо да е простуден отколкото претоплен,че претоплянето води до синдрома на внезапната сърт като най-опасната възраст е до годинката.Да чукам на дърво досега не ми сее разболявала сериозно само 1 2 пъти сополи ама то май от зъбите и никога не съм я обличала много.обличам я според себе си+1 дрешка в повече.
Айде майчета чакаме хубави новини за нови бебчовци.
целувки и лек ден

# 203
  • Burgas, Bulgaria
чистит празник със закъснение на Дими само хубави неща за теб и
да ти е  жив и здрав мъжа ЧРД и на него
 Мегита желая ти всичко най-хубаво и като дойде времето да се радваш на най-хубавия бебок   bouquet.

# 204
  • Бургас
Честито на Мегита и на рожденика на Дими  bouquet
Момичета, много съм ви благодарна, че ще подкрепите инициативата Hug Дано се съберем повече хора Praynig

# 205
Благодарско, значи тези бодита потничета и с къс ръкав най вероятно няма да ми трябват в болницата  newsm78 и да търся пелени да купя.  Hug Вчера взех два чифта чорапки и си викам - за всеки сучай. Вярно че е лесно зимното бебе, особено в студена панелка, каквото да му облечеш все не стига.
Все пак за пелените можеш да попиташ някоя мама родила на скоро.

# 206
Честит рожден ден newsm51 Мегита

# 207
  • Бургас
Ами най прясната мама е мама21 ама нещо се ослушва и не казва какво са искали в болницата, а сега като пак най вероятно ще се налага секцио и престоя ще е и по-дългичък и чуденката е голяма. Така че помагайте всички с инфо. Чакам и Райна да се отчете като го излюпи че да е още по-прясно инфото  Hug

# 208
  • Burgas, Bulgaria
пелени ще ти искат но на мен ми взеха само един комплект въпреки че Никито беше четири дни при тях.Иначе всеки ден ти искат по 4-тири памперса.На мен не ми искаха сапун нито олио нито клечки за уши-езнам защо те ползваха техни.Ама аз имах невероятен късмет в родилно.Нито лошо отношение нито хлебарки абе за мен престоя с изключение на ужасното препълване и запушените канали на гърдите беше очудващо прекрасен.Дори Ковачева се държа изключително мило. newsm78

# 209
  • Burgas, Bulgaria
ей ама аз съм тука и не отказвам помощ шушонче  Crossing Arms не ме карай да се чувствам гаднярско  Mr. Green

еднократни чаршафи-повечко вземете
лиглин
кат ви качат горе-стегнати бабишки гащи че аз съм пред херния и ако носех такива можеше и да си спестя това
втория-третия ден внимавайте с водата да не се препълните с кърма като мен
дрешки каквито искате
залъгалка за бебо-за спокойни нощи  Crazy

питайте

Общи условия

Активация на акаунт