Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
-
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
За преодоляване на хранителна непоносимост могат да се използват различни методи, като постепенно въвеждане на храна в продължение на две седмици, игра с храната, масажиране на устата и поведенческа модификация. Тези техники имат за цел да стимулират интереса към храната и да помогнат за преодоляване на непоносимостта.
-
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
За преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“ могат да се използват различни методи, като търкане на връв между дланите, което се препоръчва като начин за преодоляване на този стереотип. Освен това играта с букви и цифри, както и обучението на децата да изразяват своите нужди и желания, са полезни методи за развитие на езика и комуникацията.
-
Как мога да науча детето си цветовете?
-
Какви са някои начини за справяне с нощните пристъпи и разходки на детето?

нещо ми е сантиментално такова
и го разхожда по гърба ми
В предната тема беше станало дума за страховете на нашите деца. Току що моя син ми припомни за един свой страх, за който явно аз вече не обръщам внимание. Голям страх имаме от летящите насекоми. Може даже да е виненка, ако е покрай него веднага скача, мята с ръчичка към насекомото и вика едно "шшшшшшшш" и стои настрани чака да го изпъдим. До ей сега гоних една муха /ей ама и тя много нахална - все се връща/. А той стои отстрани и само ми се смее. Бяхме на разходка в гората. Ей ония ми ти пеперуди го побъркаха в началото. Беше едно постоянно търчене и викане на "шшшшшш". Ама после явно свикна и не му правеха впечатление насекомите.
. Желая ви лек и спокоен уикенд и само хубави емоции с нашите мили, специални деца
И с големите мухи е така-усеща дори когато са на косата му и е едно махане и навеждане
Но си мисля,че не е свързано с някакъв страх ,а е по-скоро свързано с нарушената сетивност-в случая повишена и лекото доковане за тях е грубо нарушаване на личното пространство.
. Когато има гоненица по пързалките или пък скачане от някъде, ей такива щури занимания му дай
.
.
Е в това отношение мога да си нахваля детето. Никога не ми е отказвал храна, всичко си хапва /да ми е жив и здрав/. Не прилагам никакви техники. Добавките, които му даваме си ги лапва безропотно и си ги сдъвква
.Единствено е губил апетит, предполагам като повечето деца като ми е боледувал от тежки болести. Иначе пу-пу - хапва си 

и правих забележка.Когато нещо се ядосаше - се самостимулираше и успокояваше като удари ламината докато почувства болка./или докато
/.Когато спрях да се интересувам от съседското спокойствие спря този и засили друг стериотип.Зачестиха опитите за увеличаване на мъжката гордост чрез разтягане.И не само пипа, ами и си помирише после пръстите.В детската градина не правят забележки за това, препоръчаха ми и вкъщи да не го правим.Обаче съгласете се навън никак няма да им хареса на другите родители Мишо да се прави на есхибиционист.Сигурна съм, че му е приятно да го прави.Осъзнава, че на мен ми е неприятно.Когато сме навън - го повикам и поглеждам /нищо не казвам/, а той с цяло гърло извиква "не бъркай в гащите".На всичко отгоре е безкрайно доволен, че ми е разбрал погледа и идва да го поздравя за това.Вади си ръката, но и всички вече са чули - и пак бера срам.