Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
-
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
За преодоляване на хранителна непоносимост могат да се използват различни методи, като постепенно въвеждане на храна в продължение на две седмици, игра с храната, масажиране на устата и поведенческа модификация. Тези техники имат за цел да стимулират интереса към храната и да помогнат за преодоляване на непоносимостта.
-
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
За преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“ могат да се използват различни методи, като търкане на връв между дланите, което се препоръчва като начин за преодоляване на този стереотип. Освен това играта с букви и цифри, както и обучението на децата да изразяват своите нужди и желания, са полезни методи за развитие на езика и комуникацията.
-
Как мога да науча детето си цветовете?
-
Какви са някои начини за справяне с нощните пристъпи и разходки на детето?
Да ви помоля за съвет...Децата от Детската градина ще ходят на малка екскурзия за половин ден до един голям парк.Ще ги вземе влакче туристическо и ще ги върне обратно в Градината.Чудя се дали да го пусна Давид.Учителката ми казва,че няма страшно...със всчка група ще има по един полицай,но все пак...
Та той е като отвързано кученце...и това ново изживяване с влакчето...да не предизвика писъци,та да се чудят какво да го правят.Исках да отида с тях,но не само аз исках.Теглихме жребий на една родителска среща и избрахме три майки да придружават децата,
но аз не съм от тях .
Браво на Гери !Дай Бже по-често да се хвалим с успехите на децата си!

.Те моля ти се отишли в гората с колелетата и там си играли сами.Върнаха се благополучно.Каката беше още по разочарована - очакваше извинение за въображаемата обида, а получи конско за безотговорност.
Никъде не съм писала, че сина ми е аутист - за разлика от теб, на мен не ми харесва да поставям диагнози на детето си които са съмнителни и непотвърдени 

. Ужасно гадно е все пак да правят подобна подписка. Бих ви пожелала да си купите къща далеч от комшии и поне този проблем да отпадне. Дано не успеят да ви изгонят - в крайна сметка тези, които са решили да живеят в една сграда с други би трябвало да са взели предвид факта, че комшията може да има ревящо бебе или случай като вашия. Така че, въпреки че я разбирам комшийката мисля, че проблемът си е нейн и ако не може да живее с хора да се спасява, а не да гони тоя и оня.