Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има две сходни теми за диета без глутен и казеин?
-
Какви методи могат да се използват за преодоляване на хранителна непоносимост?
За преодоляване на хранителна непоносимост могат да се използват различни методи, като постепенно въвеждане на храна в продължение на две седмици, игра с храната, масажиране на устата и поведенческа модификация. Тези техники имат за цел да стимулират интереса към храната и да помогнат за преодоляване на непоносимостта.
-
Какви са някои методи за преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“?
За преподаване на децата да казват „аз“ или „мое“ могат да се използват различни методи, като търкане на връв между дланите, което се препоръчва като начин за преодоляване на този стереотип. Освен това играта с букви и цифри, както и обучението на децата да изразяват своите нужди и желания, са полезни методи за развитие на езика и комуникацията.
-
Как мога да науча детето си цветовете?
-
Какви са някои начини за справяне с нощните пристъпи и разходки на детето?
.Той ги харесва, защото сам си ги пука, победил ме е, държи нещо в ръка.Друг вариант: когато не успея с пуканките му извадя от моите дисаги една бонбона - тип небет шекер или нещо сготвено от мен
.Така пак е доволен - победил е, държи нещо в ръка и му е ангажирано вниманието.
. Съвсем без нищо не става, а ние пазарим винаги с него.
та и резултата беше добър 
Моето дете няма водеща ръка, т.е. прави всичко и с двете - да драска, да яде с лъжица и т.н. Тпова ни го пише и в оценката на състоянието му. Преди няколко дена ми попадна този линк
Арти неможе да рисува...той дори неможе да държи молива, никога не е блестял със знания - и как ще блести - нали неможе да говори
неможе да си прави закачки като другите деца и да е уникален, неможе да тича защото си преплита краката, спъва се , пада ... неможе дори топка да улови с две ръце ... Благодарение на перфектния си вестибиларен апарат пада и си прави чудесни белези по лицето ... та и надеждите ми да спечели поне конкурс за красота пропадат.
Как става така, уж срочен, пък сега постоянно??? Довчера била в майчинство и само тя се явила на конкурса????